Blackmagic Design introduce noua camera Pocket Cinema 6K cu montura EF

Blackmagic Design introduce noua camera Pocket Cinema 6K cu montura EF

Pocket Cinema Camera beneficiaza de montura EF Canon si de un senzor Super 35. Beneficiile acestei camere sunt dramatice avand in vedere plaja de obiectie foto si video cu aceasta montura. Pocket Cinema Camera 6K dispune in continuare de calitatea si specificatiile de pe camera cu montura MFT dar cu o rezolutie mult mai mare si o alta montutra.

Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K
Cu un senzor mai mare cu o rezolutie de 6144 x 3456 Super 35 si montura EF, Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K va permite sa utilizati lentile fotografice sau film EF mai mari pentru a crea imagini cinematografice cu o adancime de camp mai mica, permitand fundaluri defocuse, creative si efecte superbe bokeh! Rezolutia suplimentara va ofera, de asemenea, mai mult spatiu pentru reframing in editarea si corectarea culorilor. Acest lucru inseamna ca puteti filma in 6K si apoi puteti aplica zoom in zoom post-productie si re-frame pentru a permite crearea de imagini largi sau close-up, toate dintr-o singura camera si fara a pierde calitatea imaginii!

Camera Blackmagic Pocket Cinema 6K dispune de un senzor de dimensiuni Super 35, 13 stopuri dynamic range si ISO dual nativ pana la 25.600 pentru imagini HDR si performante incredibile de lumina scazuta. Controalele externe ofera acces rapid la functiile esentiale, in timp ce ecranul tactil de 5 inci faciliteaza incadrarea imaginilor, focalizarea precisa si schimbarea setarilor camerei. Caracteristicile includ slot de card-uri SD / UHS-II sau CFast 2.0 pentru inregistrarea, Blackmagic RAW sau ProRes, precum si un port de expansiune USB-C pentru inregistrarea externa pe SSD, plus montura EF, microfoane incorporate, intrare XLR, HDMI de dimensiuni standard , Suport 3D LUT, Bluetooth si multe altele.

In pachet veti gasi si softul de editare video si colorizare DaVinci Resolve ce vine in varianta full, gratuit.

Comentarii