Godox a lansat MG1200Bi - cea mai puternică lampă care s-a alăturat gamei Knowled până în prezent

Puternic și tehnologic evoluat, Knowled MG1200Bi vine cu o superioritate copleșitoare. Cu o urmărire hotărâtă a standardelor pregătite pentru producție și cu viziunea mărcii Knowled, noul MG1200Bi vă va duce mult mai departe în industria cinematografică cu performanțele sale minunate pe platou.

1200 W ieșire completă la întreaga temperatură de culoare


Este o adevărată afacere de 1200 W de putere. Construit ca un cal de bătaie de ultimă generație cu luminozitate extremă pe platoul de filmare, MG1200Bi adoptă tehnologia inovatoare Godox COB pentru a asigura o putere totală de 1200 W în orice temperatură de culoare între 2800k și 6500K.

Luminozitate uimitoare


Acest dispozitiv puternic oferă o luminozitate de până la 78800Lux la 5600K, la 3 metri cu lentila Fresnel, la fel ca un PAR de 1,8 kW. Luminozitatea sa uluitoare și performanța stabilă aduc o experiență fără precedent în industria filmărilor și a difuzării.

Rezistență la intemperii IP54


IP54 a certificat structura sofisticată a corpului său luminos și a cutiei de control, ceea ce face ca MG1200Bi să funcționeze la maximum în ploaie, ceață sau în orice condiții meteorologice extreme.

Montura Godox G


Acesta marchează un pas revoluționar înainte și un nou capitol pentru viitorul ecosistem de iluminat cinematografic. Noua montură G cuprinde un sistem de iluminare nou-nouț, cu optică ce include reflectoare profesionale îmbunătățite în diferite grade, o lentilă Fresnel de 14", un accesoriu de proiecție, cutii softbox cu lanternă, cutii softbox parabolice, cutii softbox cu bandă și cutii softbox octa în diferite dimensiuni.

Montura G este proiectată cu puncte de atingere pentru a detecta optica, care oferă o funcție de recunoaștere opțională, asigurând un proces de fotografiere mai sigur și cu economie de energie.


Precomanda noul MG1200Bi de la Godox!

Comentarii