Metabones introduce un nou adaptor din Seria SpeedBooster, pentru Cinema Camea 4K

Cei de la Metabones au Lansat un nou adaptor pentru camerele Blackmagic Design Pocket Cinema 4K, pe scurt BMPCC4K. Adaptorul este din seria SpeedBooster, adica cel care are lentila, si este pentru monturile Nikon G, Caono EF Cine, Arri PL de la montura de Micro Four Thirds (MFT).

Compania spune ca a reproiectat adaptoarele pentru a tine cont de constructia speciala pe care Blackmagic o foloseste pentru senzorul acestei camere pentru a se asigura ca utilizatorii obtin aceleasi performante ca si alti utilizatori MFT.

Blackmagic foloseste un strat subtire de filtre peste senzorul BMPCC4K, comparativ cu alte camere MFT, care pot modifica eficienta adaptorului MFT standard la deschideri largi, sustine compania. Aceasta inseamna ca noile modele de adaptoare nu sunt compatibile cu alte camere de luat vederi Micro Four Thirds.

Adaptoarele Metabones Speedbooster pentru BMPCC4K vin in doua versiuni,Ultra 0,71X si XL 0,64X, ce vor reduce factorul de crop in video 4096x2160 cu 1.35X respectiv 1.22X. Pentru montura ARRI PL va fi diponibila numai varianta Ultra 0.71X. Dar celelalte monturi nu vor avea de suferit din aceasta cauza. Adaptoarele Metabones Speedbooster pentru BMPCC4K, Ultra 0.71X si XL 0.64X sunt disponibile acum. Pentru mai multe informatii vizitati site-ul Metabones si urmariti magazinul nostru pana cand le vom avea afisate si veti sti si pretul final pentru Uniunea Europeana.

Comentarii