S-a lansat noul DJI MAVIC 3 Classic!

DJI face unul dintre cele mai puternice sisteme de imagistică să fie disponibil pentru și mai mulți oameni cu noul Mavic 3 Classic!

Cu același design ca și Mavic 3 și o cameră Hasselblad CMOS 4/3 CMOS de 5,1K care oferă o calitate excepțională a imaginii. 

Camera Hasselblad cu senzor 4/3 CMOS

Brandul suedez iconic Hasselblad a proiectat și construit camera aeriană L2D-20c doar pentru DJI Mavic 3, încorporând un CMOS 4/3 de calitate profesională într-un spațiu incredibil de compact. Standardele riguroase Hasselblad sunt aplicate atât la performanța hardware, cât și la algoritmii software, aducând calitatea imaginii la un nivel cu totul nou.

Hasselblad Natural Colour Solution

Mavic 3 dispune de soluția Hasselblad Natural Colour Solution, punctul culminant al deceniilor de experiență fotografică, care oferă culori vii și naturale prin simpla apăsare a declanșatorului.

Camera Tele

Cu modul Pro, camera tele a lui Mavic 3 suportă ajustări manuale ale parametrilor și fotografii RAW. Camera tele oferă un limbaj de cameră unic pentru a vă face filmările mai expresive și mai dinamice.

Detectarea omnidirecțională a obstacolelor

Mavic 3 vă ajută să vă bucurați de un zbor fără coliziuni, astfel încât să vă puteți concentra pe obținerea celor mai bune fotografii posibile. Mai mulți senzori de viziune cu unghi larg funcționează perfect cu un motor de calcul de viziune de înaltă performanță pentru a detecta cu precizie obstacolele din toate direcțiile și a planifica o rută de zbor sigură care să le evite.

RTH avansat

Aceasta functie de intoarcere automata actualizata ii permite lui Mavic 3 sa determine automat ruta optima, inapoi spre punctul de plecare si sa o parcurga rapid. Fie ca este activat de catre utilizator sau declansat de pierderea semnalului, Mavic 3 se poate intoarce cu usurinta la punctul de decolare, in conditii de iluminare adecvate.

APAS 5.0

Mavic 3 face ca zborul să fie mai distractiv ca niciodată, cu înregistrări care nu mai sunt întrerupte de obstacolele de pe traseu. În timpul zborului, Mavic 3 detectează continuu obiectele din toate direcțiile și le ocolește rapid și fără probleme.

Caracteristici suplimentare:

  • Până la 46 de minute de timp de zbor
  • Până la 40 de minute de zbor în aer liber
  • Suport pentru gama dinamică HLG
  • Tehnologie VDAF (Vision Detection Autofocus)
  • Suport raw pe 12 biți
  • Moduri pentru fotografii statice: O singură fotografie, bracketing automat al expunerii și fotografii cronometrate (până la 60 de secunde)
  • Rezistență la vânt de nivel 5 (până la 26,8 mph)
  • Capacitate de stocare internă de 8 GB
  • Slotul pentru carduri microSD acceptă carduri de până la 2TB

Comentarii