Un nou obiectiv foto all-rounder Samyang AF 35-150mm F2-2,8 FE

  1. Samyang AF 35-150mm F2-2,8 FE

Samyang AF 35-150mm F2-2,8 FE


Samyang continuă să dezvolte zoom-uri versatile și dinamice pentru Sony E-mount. Ei au lansat anterior popularul 24-70mm F2.8, care a fost foarte apreciat pentru performanța sa optică excelentă. Astăzi ei introduc un zoom și mai puternic și dinamic - noul AF 35-150mm F2-2.8 FE. Noul obiectiv este un performer excelent, la fel de bun pentru fotografie cât și pentru filmare video. Are o lungime focală dinamică care acoperă o gamă largă de scenarii de fotografiere, de la portrete la călătorii și de la stradă la peisaj.

Noul obiectiv are o deschidere maximă de F2 la cea mai largă și F2.8 și acoperă cele cinci lungimi focale cele mai populare 35, 50, 85, 135 și 150mm. Cu o construcție optică a obiectivului care constă din 21 de elemente în 18 grupuri cu o combinație de 2 ASP, 1 HB, 3 H-ASP și 6 elemente ED, obiectivul produce o performanță optică superioară pe întreaga gamă de zoom.


Tehnologia UMC (Ultra Multi-Coating) este aplicată lentilelor pentru a minimiza flare-ul și ghosting-ul, ajutând la producerea unor imagini naturale și clare. Deschiderea mare ajută eficient la separarea subiectului de fundal și 9 lamele de diafragmă creează un bokeh neted și atrăgător.

Motorul liniar al obiectivului (STM) este rapid și foarte receptiv pentru a se potrivi atât fotografilor cât și videografilor. Acesta oferă o urmărire excelentă a focalizării și tranziții netede. Când filmați video, viteza AF este ajustată mai atent pentru a imita ajustarea focalizării unui obiectiv de cinema. Când comutați la MF liniar, controlul focalizării se potrivește cât mai aproape posibil cuplului inelului de focalizare cu cel al unei focalizări manuale. Obiectivul are un design digital parfocal specializat pentru video. După ce focalizați pe subiect în modul MF, focalizarea nu necesită ajustare din nou, chiar dacă faceți zoom in sau out. Acest lucru permite realizatorilor de filme să reducă timpul de filmare și să permită o filmare precisă și stabilă.

În acest articol vreau să vă prezint noul obiectiv Samyang AF 35-150mm F2-2.8 FE în detaliu și să vă arăt câteva exemple de fotografii și videoclipuri realizate cu el. Voi discuta despre caracteristicile sale principale, avantajele și dezavantajele sale, precum și despre cum se compară cu alte obiective similare de pe piață. De asemenea, vă voi oferi câteva sfaturi practice despre cum să utilizați cel mai bine acest obiectiv pentru diferite tipuri de fotografiere.

Dacă sunteți interesați să aflați mai multe despre acest obiectiv versatil și dinamic, vă invit să citiți mai departe.

Samyang a reușit, de asemenea, să reducă la minimum focus breathing-ul.

Obiectivul este complet sigilat pentru intemperii și sigilarea pentru intemperii este adoptată în 12 zone ale obiectivului pentru a preveni deteriorarea sau contaminarea de praf, ploaie ușoară și zăpadă.
Comutatoare și butoane personalizate pe partea obiectivului permit utilizatorului să controleze complet obiectivul. Utilizatorii își pot schimba funcțiile preferate prin intermediul a trei comutatoare personalizate.
Cu ajutorul comutatoarelor, utilizatorul poate schimba funcții precum, salvarea focalizării, dolly shot, inelul de diafragmă și multe altele. Mai multe caracteristici pot fi adăugate în viitor cu dock-ul pentru obiective Samyang.

MOD (Distanța minimă a obiectului) este de numai 0,33 m. Combinat cu diafragma rapidă a obiectivului, produce o perspectivă unică aproape de subiect cu un fundal frumos estompat.

Preț și livrare
Noul obiectiv va începe să fie livrat în mai 2023
Prețul recomandat de vânzare este: Samyang AF 35-150MM F2-2.8 Sony FE EUR 1.350 euro

Specificații cheie

  • Performanță optică excelentă
  • Acoperă cele mai populare lungimi focale
  • Mai multe funcții concepute pentru filmarea video
  • AF rapid
  • Excelent pentru fotografierea macro, MOD este de numai 0,33 m
  • Sigilat pentru intemperii
  • Funcțiile pot fi adăugate prin firmware.

Cum să alegeți cel mai bun obiectiv Samyang pentru nevoile dvs.

Samyang este un producător de obiective cunoscut pentru calitatea și varietatea produselor sale. Samyang oferă obiective pentru diferite tipuri de camere, cum ar fi DSLR, mirrorless sau cinema. Samyang are și o gamă largă de lungimi focale, de la ultra-wide la teleobiective.

Dar cum să alegeți cel mai bun obiectiv Samyang pentru nevoile dvs.? Iată câteva sfaturi care v-ar putea ajuta:

- Gândiți-vă la tipul de fotografie sau video pe care doriți să-l faceți. Dacă sunteți interesați de peisaje, arhitectură sau astrofotografie, ar trebui să optați pentru un obiectiv ultra-wide care să vă permită să captați cât mai mult din scenă. Dacă sunteți interesați de portrete, sport sau natură sălbatică, ar trebui să optați pentru un teleobiectiv care să vă permită să izolați subiectul și să creați un fundal estompat. Dacă sunteți interesați de macrofotografie, ar trebui să optați pentru un obiectiv macro care să vă permită să fotografiați detalii fine la distanțe mici.
- Gândiți-vă la bugetul dvs. Samyang oferă obiective la prețuri accesibile, dar există totuși diferențe între modelele lor. În general, cu cât un obiectiv are o deschidere mai mare (un număr F mai mic), cu atât este mai scump, dar și mai luminos și mai capabil să creeze un efect bokeh. De asemenea, cu cât un obiectiv are o construcție mai robustă și mai rezistentă la intemperii, cu atât este mai scump, dar și mai durabil și mai fiabil.
- Gândiți-vă la compatibilitatea cu camera dvs. Samyang oferă obiective pentru diferite tipuri de monturi.

În concluzie, Samyang AF 35-150MM F2-2.8 Sony FE este un obiectiv foto versatil și performant, care oferă o calitate optică excelentă și un autofocus rapid și precis pentru camerele Sony cu montură E. Acest obiectiv acoperă o gamă largă de situații fotografice, de la peisaje și portrete până la sport și evenimente, cu o deschidere maximă constantă de F2-2.8 care asigură un bokeh frumos și o expunere uniformă. Obiectivul are un design robust și rezistent la intemperii, care îl protejează de praf și umezeală, și un comutator personalizabil care permite schimbarea rapidă între modurile de diafragmă și focalizare manuală. Obiectivul este compatibil cu toate funcțiile de autofocus ale camerelor Sony, inclusiv recunoașterea ochilor și urmărirea subiecților. Obiectivul are un preț de aproximativ 1350 de euro și este disponibil din luna mai 2023. Dacă sunteți în căutarea unui obiectiv foto dinamic și luminos pentru camerele Sony cu senzor full-frame sau APS-C, Samyang AF 35-150MM F2-2.8 Sony FE este o opțiune excelentă care merită luată în considerare.

Imediat ce produsul va fi disponibil, echipa vivomag.ro va asteapta sa il testati la showroom sau sa plasati o comanda in magazinul nostu online. 

Comentarii