Vivomag participa la Fishing & Hunting Expo 2023!

Echipa Vivomag va fi prezenta anul acesta la expozitia Fishing & Hunting Expo 2023, perioada 17 - 19 martie, Pavilionul B1 - Romexpo. Regasiti mai jos o parte din produsele pe care le puteti admira la expozitie. Va asteptam cu drag!

Fishing & Hunting Expo este cea mai mare expoziție de pescuit și vânătoare din România. Eveniment organizat de The Fishing & Hunting Channel.

Binocluri, Monocluri, Lunete & More

Focus Sport Optics este sinonim cu binocluri de inalta calitate la un pret excelent. Colectia este formata din binocluri pentru adulti si copii, monocluri, spotter, lunete si lasere de masurare a distantei. Fie ca este vorba despre vanatoare, observarea pasarilor, explorarea marii sau doar plimbarea in natura pentru a descoperi lucruri noi de aproape. 

Power Station Portabile & Accesorii

Solutiile de power station portabile de la Zendure sunt cunoscute pentru performanța lor fiabila și durabilitatea lor, facandu-le ideale pentru a fi folosite in timpul activitatilor in aer liber. Aceste baterii pot fi utilizate pentru a incarca frigidere, masini de spalat, telefoane mobile, tablete și alte dispozitive electronice, oferind o sursa de energie portabila si convenabila. Aveti de ales dintre Zendure Superbase 1000MZendure Superbase 600M si Zendure SuperBase Pro 1500.

Drone subacvatice


Dronele subacvatice de la Chasing sunt concepute pentru a filma și fotografia sub apa, oferind o perspectiva unica asupra vietii marine. Usor de utilizat, pot fi controlate cu ajutorul unui dispozitiv mobil.Comentarii