SONY Camera Digitala Mirrorless Sony A9

19.250,00 RON   17.899,00 RON
Senzor CMOS Full-Frame de 24,2 MP
Procesor de imagine BIONZ X și front-end LSI
Sistemul AF de 693 puncte și fotografierea cu 20 de cadre pe secundă
Blackout-Free Quad-VGA 3.7m-Dot OLED EVF
Înregistrare video UHD 4K internă
Stabilizare interna cu 5 axe
Ecran Touchscreen LCD cu înclinare
ISO 204,800, declanșator electronic silențios
Built-in Wi-Fi / Bluetooth, sloturi SD dual
Terminale integrate LAN și PC Sync
 
La comanda

Durata de livrare: 2-4 zile

Transport gratuit
Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: ILCE-9.CEC Ai nevoie de ajutor? 0786.454.622
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video
  • Garantie (2)
  • Review-uri (0)
α9 Descoperiţi universul inspiraţiei
Pasiunea extinde graniţele imaginaţiei
Instrumentele împiedică avântul?
Adevăratul potenţial prinde aripi numai când este liber
Un vis se îmbină cu tehnologia şi se naşte o cameră nouă
Acum, viitorul vă aparţine
 

Camera α9 full frame, fără oglinzi, cu senzor de imagine CMOS suprapus
 

 
O dimensiune nouă a vitezei de fotografiere
Un senzor full-frame stratificat Exmor RS™ CMOS de 35mm de la Sony – primul din lume de acest tip, asigură un nivel de performanță foto fără precedent în rândul camerelor mirrorless, SLR sau al altor modele. În plus, eliminarea zgomotului mecanic şi a vibraţiilor deschide drumul spre noi oportunităţi pentru orice scenariu de fotografie care necesită liniște.
 

 
Forţa motrice pentru revoluţia electronică totală
Senzor CMOS stratificat inovator, full-frame şi memorie integrală
α9 elimină limitele convenţionale ale SLR-urilor care se bazează pe sistemele mecanice. Este primul[FN_01] care foloseşte designul stratificat de mare viteză şi are un senzor de imagine full-frame de 24,2 megapixeli[FN_02] care stochează temporar volumele mari de date în memoria integrală pentru o viteză de citire totală de 20 de ori mai mare[FN_03]. Combinaţia între senzorul CMOS şi motorul îmbunătăţit de procesare a imaginii BIONZ X vă oferă cu adevărat libertatea digitală. [ Stacked back-illuminated structure with integral memory ] (1) Zonă pixeli (2) Memorie integrală (3) Circuit de mare viteză pentru procesarea semnalului (4) Motor de procesare a imaginii
 

 
Surprindeţi ceea ce nu se putea până acum
 
Fotografiere continuă de mare viteză până la 20cps
Senzorul CMOS Exmor RS full-frame şi procesorul BIONZ X reuşesc fotografierea continuă până la 20 cps cu urmărirea focalizării/expunerii automate. Cu viteza mare şi memoria tampon surprindeţi momentul decisiv.
 


Fotografiere fără întreruperi
Obturatorul electronic elimină întreruperile existente la SLR-uri. Vizualizarea neîntreruptă se face chiar şi la declanşarea obturatorului, în timp real la 60 cps, şi întârzierea minimă a afişajului la fotografierea continuă.
(A) Fotografiere fără întreruperi (B) Fotografiere cu întreruperi
 

 
Notă: această cameră este dotată cu obturator electronic şi mecanic. Caracteristicile descrise în această secţiune se referă în principal la funcţionarea obturatorului electronic.
 

 
Urmăriţi acţiunea fără întreruperi
 
Calcule AF/AE până la 60 de ori/sec.
Lumina ajunge direct la senzorul de imagine. Fuziunea ingenioasă a construcţiei fără oglinzi cu tehnologiile noi ale vitezei asigură focalizarea/expunerea automată în full-frame.
(1) Calcule focalizare/expunere automată (2) 60 de ori/sec. (3) 20 de cadre/sec.
 

 
Obturator electronic până la 1/32000 sec.
Viteza obturatorului electronic de până la 1/32000 sec.5 depăşeşte cu mult obturatoarele mecanice. Mai puteţi menţine o profunzime mică a câmpului fără filtru ND, chiar şi în lumină puternică.
(Modul A 1/20000 sec. F8.0 ISO 1000)
 

 
Notă: această cameră este dotată cu obturator electronic şi mecanic. Caracteristicile descrise în această secţiune se referă în principal la funcţionarea obturatorului electronic.
 

 
Silenţiozitatea extinde potenţialul fotografic
 
Fără zgomote deranjante
Cu obturatorul electronic anti-distorsiune fotografiaţi silenţios, fără zgomotul creat de obturator şi oglinda mecanică. Este ideal pentru sporturi şi subiecte, când este necesară funcţionarea silenţioasă, extinzând mult versatilitatea camerei
 

 
Fără vibraţii nedorite
În timpul fotografierii cu SLR, şocurile oglinzii şi ale declanşării obturatorului produc o uşoară vibraţie. Dar α9 are un obturator electronic fără vibraţii care menţine camera stabilă, pentru imagini deosebit de clare.
 

 
Notă: această cameră este dotată cu obturator electronic şi mecanic. Caracteristicile descrise în această secţiune se referă în principal la funcţionarea obturatorului electronic.
 

 
Mobilitatea duce la ocazii nemaiîntâlnite
Performanţă şi caracteristici profesionale într-un corp compact. Libertatea de mişcare inspiră creativitatea.
 
Focalizare rapidă, precisă, fiabilă
Descoperiţi focalizarea automată îmbunătăţită — precizie mai mare, focalizare fără erori, reacţie imediată la mişcarea rapidă, fiabilitate în lumină scăzută şi urmărire constantă la fotografierea continuă.
 
Ce este 4D FOCUS?
Focalizarea automată convențională (AF) are în vedere doar spațiul. 4D FOCUS trece la un nivel superior cu un senzor de imagine inovator care utilizează atât spațiul, cât și timpul pentru a captura subiecți în mișcare cu un nou grad de claritate, ceea ce vă permite să realizați fotografii mai clare ca oricând. Vechiul tip AF reprezintă un lucru din trecut. Viitorul fotografiei este în mișcare.
 

 
Suprafață AF largă
Capturaţi subiectul oriunde în cadru. Funcţia 4D FOCUS activează puncte de focalizare automată pentru o zonă întinsă, astfel că această cameră poate detecta subiecţi în întregul cadru, nu doar în centru.
 
Focalizare ultrarapidă
Funcţia 4D FOCUS detectează instantaneu distanţa până la subiect şi focalizează rapid şi precis, graţie algoritmului de focalizare automată. Astfel, nu veţi mai rata niciodată momentele decisive.
 
Urmărire stabilă
Nu pierdeți niciodată din vedere subiectul. Algoritmul nostru AF rămâne focalizat asupra acțiunii și chiar anticipează următoarea mișcare a subiectului, fără a fi distras de niciun obstacol din cadru.
 
4D FOCUS: acoperire uimitor de extinsă
693. Număr remarcabil de puncte de focalizare automată cu detecţia fazei
Punctele detecţie a fazei de pe suprafaţa senzorului de imagine — 693 de puncte de focalizare automată — acoperă aproximativ 93% din suprafaţa imaginii. Performanţa de înaltă precizie asigură focalizarea pe subiecte.
 

 
Mai multe caracteristici ale focalizării automate pentru o fotografiere sigură
 

 
Calitate extraordinară a imaginii
Senzorul de 24,2-megapixeli full-frame şi sensibilitate până la ISO 204800 şi interval dinamic extins realizează imagini la o calitate remarcabilă.
 
Senzor CMOS nou pentru imagini excelente
Sensibilitatea mare, iluminarea din spate, arhitectura pe chip, fără interstiţii, a obiectivului şi celelalte inovaţii vă oferă imagini uluitoare într-o varietate de situaţii. Intervalul ISO standard este ISO 100-51200, cu extindere până la ISO 50-204800 cu zgomot redus.
Tehnologie pentru imagini de înaltă calitate
Folosiţi toate tehnologiile senzorului de imagine, inclusiv iluminarea din spate şi arhitectura pe chip, fără interstiţii, a obiectivului. [A] Structură clasică cu iluminare din spate [B] Structură stratificată cu iluminare din spate şi memorie integrală (1) OCL fără interstiţii (2) Strat circuite din aluminiu (3) Suprafaţă iluminată (4) Substrat fotodiodă (5) Strat circuite din cupru (6) Zonă pixeli (7) Strat stratificat
Procesor de imagine BIONZ X cu viteză îmbunătăţită
Procesarea îmbunătăţită a imaginii combinată cu noul sistem LSI frontal reduce zgomotul, îmbunătăţind redarea detaliilor într-un interval extins al sensibilităţii. Redarea îmbunătăţită a detaliilor permite reproducerea naturală a texturii.
Format RAW necomprimat pe 14 biţi
Selectaţi formatul RAW necomprimat pe 14 biţi sau cel comprimat curent, după cum doriţi. Formatul RAW necomprimat pe 14 biţi este o alegere bună în situaţiile în care intervalul dinamic extins al senzorului şi reproducerea fină a gradaţiei aduc avantaje imaginii surprinse.
(1) Senzor de imagine  (2) Noul sistem LSI frontal de mare viteză
(3) Procesare a imaginii pe 16 biţi
 
Imagini 4K frumoase
Calitatea rezoluţiei mari a filmelor 4K
Afişarea tuturor pixelilor face posibilă condensarea de aproximativ 2,4 ori a volumului de date necesar pentru 4K (echivalentul volumului de date necesar pentru 6K) la redarea 4K cu 3840 x 2160. Această creştere a frecvenţei de eşantionare plus afişarea în full-frame a pixelilor asigură cea mai bună calitate a imaginii pentru filmele 4K.
 

 
Quad-VGA OLED Tru-Finder™
Vizorul electronic cu 3.686.000 de puncte şi înaltă rezoluţie (EVF) are o imagine clară, cu detalii fine. Stratul ZEISS® T* reduce semnificativ reflexiile. Imaginile EVF clare sunt realizate cu 120 cps şi puteţi urmări cu uşurinţă un subiect care se mişcă rapid. Stratul de fluor de pe lentila exterioară îmbunătăţeşte protecţia împotriva murdăriei.
 

 
Stabilizarea imaginii pe 5 axe
Stabilizarea nouă a imaginii pe 5 axe integrată în corp are avantajul declanşării în 5 trepte. Imaginea în timp real de pe monitor este stabilizată, ca să fotografiaţi cu uşurinţă un subiect care se mişcă rapid. (1) Girare (2) Oscilaţie (3) Rotaţie
 

 
Durată de viaţă a bateriei pentru profesionişti
Bateria nouă NP-FZ100 are o durată de aproape două ori mai mare decât NP-FW50. Realizaţi aprox. 480 de imagini cu o singură încărcare şi puteţi prelungi numărul fotografiilor cu un mâner vertical opţional ataşat (comercializat separat) în care încap două baterii.
 

 
Două sloturi pentru suport media
Aveţi două sloturi — SD şi SD/Memory Stick — pentru a face simultan copia de siguranţă a datelor, salvarea imaginilor RAW/JPEG pe carduri diferite şi copierea între carduri. Slotul inferior acceptă cardurile UHS-II şi face transferul rapid al datelor.
 

 
Transfer de fişiere FTP
Un terminal nou pentru conexiunile LAN prin fir vă permite să transferaţi imaginile statice pe un server FTP ca să le vizualizaţi şi să le gestionaţi. Deoarece acceptă FTPS, fişierele imaginilor pot fi criptate în timpul transferului.
 

 
My Menu şi o nouă interfaţă a meniurilor
Cu My Menu înregistraţi până la 30 de elemente care pot fi reutilizate instantaneu, să le aranjaţi în orice ordine şi să le ştergeţi pe cele neutilizate. Meniurile principale au fost reorganizate pentru a le căuta şi utiliza mai uşor.
 

Specificatii Tehnice:

Montarea obiectivului Sony E-Mount
Formatul camerei Cadru complet
pixeli Actual: 28,3 megapixeli 
Eficient: 24,2 megapixeli
Rezoluție maximă 24 MP: 6000 x 4000
Aspect Ratio 3:2 | 16:9
Tipul senzorului / mărimea CMOS, 35,6 x 23,8 mm
Formatele fișierelor Imagini statice: JPEG, RAW 
Filme: AVCHD Ver. 2.0, MP4, MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S 
Audio: AAC LC, AC3, Dolby Digital 2ch, Linear PCM
Bit Depth 14-Bit
Sistem de reducere a prafului da
Tipul cartelei de memorie SD 
SDHC 
SDXC 
Memory Stick Duo
Stabilizare de imagine Sensor-Shift, 5-Way
Înregistrare AV  
Înregistrare video Da, NTSC / PAL
Format video 3840 x 2160p la 24, 25, 30 fps (100 Mb / s XAVC S) 
3840 x 2160p la 24, 25, 30 fps (60 Mb / s XAVC S) 
1920 x 1080p la 100, 120 fps S) 
1920 x 1080p la 100, 120 fps (60 Mb / s XAVC S) 
1920 x 1080p la 24, 25, 30, 50, 60 fps (50 Mb / s XAVC S) 
1920 x 1080p la 50, 60 fps Mb / s AVCHD) 
1920 x 1080i la 50, 60 fps (24 Mb / s AVCHD) 
1920 x 1080i la 50, 60 fps (17 Mb / s AVCHD) 
1920 x 1080p la 24, 25 fps 
1920 x 1080p la 24, 25 fps (17 Mb / s AVCHD) 
1920 x 1080p la 50, 60 fps (28 Mb / s MP4) 
1920 x 1080p la 25, 30 fps (16 Mb / s MP4) 
1280 x 720p la 25 , 30 fps (6 Mb / s MP4)
Aspect Ratio 16:9
Lungimea videoclipului Nu este specificat de către producător
Inregistrare audio Built-In Mic: Cu video (stereo) 
Optional External Mic: Cu video
Controlul focalizării  
Tipul de focalizare Autofocalizarea
Modul de focalizare AF cu servomecanism continuu (C), focalizare manuală directă (DMF), focalizare manuală (M), AF cu servomotor unic (S)
Puncte focalizare automată Detectarea fazelor: 693 
Detectarea contrastului: 25
Vizor / Ecran  
Tipul vizorului Electronic
Dimensiunea vizorului 0.5"
Vizionarea numărătorilor de pixeli 3686400
Vizorul ochiului 23,00 mm
Vizionare acoperire 1
Vizor pentru mărire Aproximativ. 0.78x
Reglarea dioptrii -4 până la +3 m
Ecran 3 "Ecran tactil LCD de înclinare spate (1,440,000)
Ecranul acoperire 1
Controlul expunerii  
Sensibilitate ISO Auto, 100-51200 (modul extins: 50-204800)
Obturator Tipul: 
Viteza mecanică : 30 - 1/8000 A doua, 
Tipul becului : 
Viteză electronică : 30 - 1/32000 A doua în modul Bulb
Metoda de măsurare Măsurare medie ponderată la centru, măsurare în mai multe zone, măsurare spot, evidențiere ponderată
Moduri de expunere Moduri: Prioritate diafragmă, Auto, Manual, Program, 
Interval de măsurare a priorității declanșatorului : EV -3.0 - EV 20.0 
Compensare: -5 EV până la +5 EV (în trepte 1/3 sau 1/2 EV)
Modurile de echilibru alb Auto, Înnorat, Temperatură de culoare, Personalizat, Lumină naturală, Bliț, Fluorescent (alb rece), Fluorescent (Zi alb), Fluorescentă (Lumina zilei), Fluorescentă (incoloră)
Tamponare / fotografiere continuă Până la 20 fps la 24,2 MP pentru până la 362 de cadre în format JPEG 
Până la 20 fps la 24,2 MP pentru până la 241 de cadre în format brut 
Până la 10 fps la 24,2 MP 
Până la 5 fps la 24,2 MP 
Până la 2,5 fps la 24,2 MP
bliț  
Built-in Flash Nu
Viteză maximă de sincronizare 1/250 A doua
Flash Compensation -3 EV până la +3 EV (în trepte de 1/3 sau 1/2 EV)
Sistem Flash dedicat P-TTL
Conexiune Flash externă Hot Shoe, PC Terminal
Performanţă  
Timer automat 10 secunde, 5 secunde, 2 secunde
Conectivitate 1/8 ", microfon 1/8", mufă HDMI D (Micro), Micro-USB, X-Sync
Wi-Fi capabil da
Putere  
Baterie 1 x acumulator litiu-ion reîncărcabil NP-FZ100, 7.2 VDC, 2280 mAh
Temperatura de operare / depozitare Operare
32 la 104 ° F (0 la 40 ° C)
Fizic  
Dimensiuni (L x Î x Î) 126,9 x 95,6 x 63,0 mm
Greutate  673 g

Garantia acordat pentru acest produs este de 24 luni.
In cazul in care apar defectiuni la produsul Dvs., Departamentul Tehnic va sta la dispozitie atat pe e-mail service@vivomag.ro cat si telefonic 0786.454.622
De luni pana vineri in intervalul orar: 10 – 18
 
Acest produs beneficiaza de 2 ani garanție limitată împotriva defectelor materiale și a calității. Această garanție limitată nu se aplică detaliilor cosmetice care nu limitează funcționalitatea, utilizarea greșită, modificările sau uzura obișnuită. Costul pentru returnarea articolelor cu probleme acoperite de garanție este plătit de www.vivomag.ro. Elementele cu module electronice care au fost deschise sau manipulate, articolele achiziționate folosite și deteriorarea echipamentului terț sunt excluse din garanție.
Notificarea problemelor de GARANTIE se va face prin completarea si transmiterea formularului de retur disponibil AICI.
ATENTIE: Nu se va accepta intrarea in service unui produs fara a se fi completat formularul in prealabil.

Scrie un review


Suport clienti Luni - Vineri 9.30 -17.30 (Suport telefonic, Suport On-line, Showroom), Sambata/Duminica - Inchis (Doar Comenzi On-Line)

0786.454.622 contact@vivomag.ro
close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.