Nikon Kit Nikon Z6 cu obiectiv NIKKOR 24-70mm f/4 S

13.199,00 RON
Senzor CMOS BSI 24.5MP format FX
Procesor de imagine EXPEED 6
UHD 4K30 Video; N-Log și ieșire HDMI in 10 biti
Sistem de focus Phase-Detect cu 273 de puncte
Stabilizare imagine in 5 axe
0.80x 3.6m-Dot EVF cu optica NIKKOR
Ecran tactil LCD de înclinare de 3.2"
12 cadre pe secunda; ISO 100-51200
Top-Panel Dot-Matrix OLED; Slot pentru carduri XQD
Adaptor montura FTZ
La comanda

Durata de livrare: Aprox 10 zile

Transport gratuit
Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: NIKON Z6 Body+ 24/70 f/4 Ai nevoie de ajutor? 0786.454.622
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video
  • Garantie (2)
  • Review-uri (0)
Kit Nikon Z6 cu obiectiv NIKKOR 24-70mm f/4 S

Aparat Foto Mirrorless Nikon Z6 + Obiectiv NIKKOR 24-70mm f/4 S

Senzor CMOS BSI 24.5MP format FX
Procesor de imagine EXPEED 6
UHD 4K30 Video; N-Log și ieșire HDMI in 10 biti
Sistem de focus Phase-Detect cu 273 de puncte
Stabilizare imagine in 5 axe
0.80x 3.6m-Dot EVF cu optica NIKKOR
Ecran tactil LCD de înclinare de 3.2"
12 cadre pe secunda; ISO 100-51200
Top-Panel Dot-Matrix OLED; Slot pentru carduri XQD
Adaptor montura FTZ

INSPIRAŢIA ESTE AŞA CUM O CREAŢI
Daţi viaţă lucrurilor care vă emoţionează. Trăiţi ceea ce vă inspiră.

Viziunea dumneavoastră. Vocea dumneavoastră.
Scoateţi-vă ideile la lumină. Când aveţi un senzor foarte sensibil la lumină, în format de cadru întreg, aveţi puterea de a vă lăsa amprenta personală.

Clar de la o margine la alta a cadrului
Senzorul CMOS în format de cadru întreg, iluminat din spate, cu 24,5 MP şi funcţie AF în plan focal captează imagini cu detalii bogate, deosebit de clare.

Mai mult decât rapid
Procesorul de imagine EXPEED 6 este extrem de rapid şi asigură obţinerea unor imagini cu zgomot redus şi interval dinamic remarcabil, atât la valori ridicate, cât şi scăzute ale sensibilităţii ISO.

Montură mare. Impact major.
Datorită monturii largi, cu diametrul de 55 mm, aparatul dumneavoastră foto din seria Z captează mai multă lumină. Distanţa de doar 16 mm dintre montură şi senzorul de imagine în format de cadru întreg al aparatului foto permite unei cantităţi mai mari din acea lumină să ajungă la senzor.

Inspirat de lumină
De la nuanţele de albastru din amurg, până la umbrele grafice. Puternicul design optic al obiectivelor cu montură Z de la Nikon, combinat cu montura largă, vă oferă puterea de a face magie cu lumina.

ISO 100–51200. Inspirat, chiar şi după înnoptare.
De la scene citadine la ora 3 dimineaţa, până la portrete în lumină scăzută, aveţi libertatea de a capta detalii în întuneric. 

Creaţi pe tot spaţiul disponibil
Păstraţi claritatea, beneficiind de acoperirea foarte largă a focalizării automate (AF), pe 90 % din cadru. Aceasta, combinată cu remarcabila putere de focalizare a obiectivelor cu montură Z de la Nikon, permite detectarea simplă chiar şi a subiectelor de la marginea cadrului. Iar fotografierea verticală este extrem de precisă.

Focalizaţi liber
Sistemul AF detectează mişcarea instantaneu. Chiar şi subiectele mici sau care se mişcă rapid sunt urmărite cu o precizie foarte mare, în orice lumină. Iar pentru a urmări şi mai bine cele mai mici detalii, puteţi să utilizaţi modul AF localizată.

În interiorul luminii
Măsurarea expunerii până la -4 EV este disponibilă când fotografiaţi cu un obiectiv care are o diafragmă maximă de f/2 sau o diafragmă cu deschidere mai mare. Găsiţi nuanţe în umbre. Fixaţi focalizarea pe detalii, chiar şi atunci când singura lumină este lumina lunii.

Captaţi expresia
Un procesor inteligent, cu funcţie de Detectare feţe zonă AF automată, detectează feţele şi le menţine focalizate. Acea licărire. Acea expresie. O puteţi surprinde, chiar dacă cineva se mişcă rapid.

Sincronizarea înseamnă totul
Fotografiere continuă la 12 fps. Găsiţi frumuseţea din toiul acţiunii, pe întregul cadru.
  
Stabil
Sistemul optic de reducere a vibraţiilor (VR) pe cinci axe din aparatul foto compensează tremuratul aparatului foto pe cinci direcţii. Imaginile statice rămân clare. Imaginile video sunt stabile.

Acţiune
Modul Sport oferă o imagine stabilă în vizor când fotografiaţi acţiuni extrem de rapide sau când rotiţi panoramic aparatul foto. Când înregistraţi imagini video, sistemul VR optic pe cinci axe lucrează cu sistemul VR electronic pentru a oferi segmente de film extrem de stabile.

Avantaj de cinci trepte
Sistemul VR optic pe cinci axe din aparatul foto vă permite să fotografiaţi cu timpi de expunere cu până la cinci trepte mai lungi decât fără VR.² Realizaţi fotografii mai clare în timp ce lumina zilei se atenuează sau filmaţi scene fără efectele nedorite ale tremuratului aparatului foto.

Dacă puteţi vedea un lucru, îl puteţi fotografia
Compuneţi liber. Vizorul electronic avansat de la Nikon, cu 3.686.000 de puncte, menţine vizualizarea cursivă. Acest vizor electronic extrem de luminos şi de precis nu lasă nimic în afara cadrului.

Robust
Lentilele asferice şi acoperirile de protecţie previn limitarea vederii din cauza petelor luminoase, reflexiilor şi murdăriei. Veţi vedea totul clar, indiferent dacă exploraţi noaptea sau fotografiaţi în lumina puternică a zilei.

Clar
Vizorul electronic OLED este mare şi clar, fiind capabil să reproducă natural culorile şi să manevreze mişcarea cursiv. Imaginile clare şi stabile asigură confortul activităţii de compoziţie - chiar dacă rotiţi rapid aparatul foto sau aţi mărit imaginea pentru a confirma focalizarea.

Versatil
Vizorul electronic poate să afişeze imaginile aşa cum vor apărea cu setările aplicate - sau puteţi lucra cu o imagine naturală, similară celei văzute printr-un vizor optic. Puteţi să suprapuneţi informaţii de fotografiere esenţiale, pentru a veni în sprijinul compoziţiei în oricare dintre vizualizări.

Acţiune fascinantă
Înregistraţi filme 4K/UHD pe întregul cadru, la 30p. Obţineţi secvenţe minunate cu redare încetinită din filme Full HD bogate în detalii, la cadenţe de cadre de până la 120p. Puteţi să captaţi cu uşurinţă cadre statice în timp ce filmaţi la rezoluţii 4K sau Full HD.
 
Rezoluție înaltă
Supraeşantionarea din 8K permite obţinerea unor segmente de film 4K a căror fineţe şi detalii sunt spectaculoase. Rapidul procesor EXPEED 6 oferă fişiere foarte curate, fără zgomot, fără efect moiré sau culori false.

Control deosebit
Obiectivele cu deschidere mare a diafragmei şi cu montură Z de la Nikon oferă o focalizare automată silenţioasă şi un bokeh de excepţie. În plus, puteţi să obţineţi asistenţă din partea funcţiei de reliefare a focalizării în timp ce modificaţi focalizarea când filmaţi o scenă. 

Mişcare stabilă
Viteza AF şi sensibilitatea urmăririi AF pot fi setate în timpul înregistrării filmelor. Remarcabila putere de focalizare a obiectivelor cu montură Z de la Nikon reduce efectele nedorite ale variaţiei distanţei focale în funcţie de distanţa de focalizare (focus breathing) şi modificarea focalizării în timp ce se acţionează zoomul.

D-Lighting activ
Echilibraţi lumina. Funcţia D-Lighting activ din aparatul foto echilibrează luminile şi umbrele din scenele cu contrast ridicat. Un lucru perfect pentru segmentele de film care trebuie să fie gata de transmis de îndată ce aţi terminat înregistrarea.

10 biţi, N-Log
Creaţi personajul. Înregistraţi la adâncimea de 10 biţi şi preluaţi de 4 ori mai multe informaţii decât când înregistraţi în mod standard pe 8 biţi, beneficiind de calitatea maximă a imaginii pentru editare şi gradaţie. Activaţi funcţia Asistenţă vizualizare pentru a vedea o imagine standard cu compensare simplă a gradaţiei.
  
Ieşire cu timecode
Fiţi sincron. Înregistraţi timecode în formate drop-frame sau non-drop-frame şi transmiteţi rezultatul de ieşire prin HDMI pe 10 biţi. Aparatul foto Z 6 este compatibil cu Atomos Open Protocol: puteţi să sincronizaţi pornirea/oprirea înregistrării filmelor HDMI prin intermediul dispozitivului de înregistrare extern. Sau prin intermediul aparatului foto.
 
Un adaptor. Inspiraţie fără sfârşit.
Cu adaptorul pentru montură FTZ ataşat la aparatul foto Z 6, aveţi posibilitatea de a utiliza obiectivele dumneavoastră NIKKOR cu montură F. Nu se pierde nimic din calitatea imaginii. Iar obiectivele NIKKOR fără sistem de reducere a vibraţiilor (VR) vor descoperi noi niveluri de claritate cu sistemul VR din aparatul foto.

Construit să reziste
Corpul rezistent, dar uşor, din aliaj de magneziu și etanşarea cuprinzătoare împotriva intemperiilor sunt permisul de trecere al acestui aparat foto spre orice destinaţie. Obturatorul durabil, de mare precizie, a fost testat pentru 200.000 de cicluri.

Creat pentru a se înclina
Monitorul LCD cu înclinare vă permite să operaţi funcţiile AF şi de declanşare prin intermediul comenzilor tactile. Iar afişajul de înaltă rezoluţie simplifică examinarea fotografiilor în orice lumină.

Construit să fie bine ţinut
Mânerul adânc şi sigur al acestui aparat foto dă senzaţia că este o extensie firească a mâinii. Nu vă mai vine să îl lăsaţi din mână.
  
Creat pentru toţi utilizatorii
Cu butoanele şi comenzile cheie amplasate acolo unde doriţi, fiecare răspuns devine o a doua natură. Nu aveţi timp să setaţi expunerea sau timpul de expunere? Întotdeauna există modul Automat.

Conectaţi-vă la un un dispozitiv inteligent
Utilizaţi funcţiile Wi-Fi® şi Bluetooth® încorporate pentru a vă conecta rapid la orice dispozitiv inteligent cu SnapBridge. Partajaţi instantaneu fişiere JPEG. Fotografiaţi imagini statice şi înregistraţi filme de la distanţă.

Conectaţi-vă la un computer
Transferaţi fără fir imagini JPEG şi RAW, în mod cursiv, utilizând modul Staţie sau Punct de acces. Utilizaţi transmiţătorul fără fir opţional WT-7A pentru transferul prin reţele LAN cablate/fără fir pe distanţe mai mari.
 
Uimiţi lumea
Creaţi în aparatul foto filme secvenţiale 4K/UHD demne de admiraţie. Parcurgeţi cursiv orele în doar câteva secunde.

Ochi deschişi
Obţineţi imagini statice şi video clare când călătoriţi prin noapte. Indiferent dacă fotografiaţi sau filmaţi, obţineţi cele mai bune detalii posibile în cea mai slabă lumină.

Simplificaţi-vă munca
În aparatul foto sunt disponibile 20 de efecte creative pentru imagini statice şi video, la care puteţi să adăugaţi propriile caracteristici, pentru ca apoi să le salvaţi pentru viitor.

In cutie: 
Z 6 Mirrorless Digital Camera (Body Only)
EN-EL15b Rechargeable Lithium-Ion Battery
MH-25A Battery Charger for EN-EL15 Li-Ion Battery
UC-E24 USB Cable
HDMI/USB Cable Clip
BS-1 Hot-Shoe Cover
AN-DC19 Camera Strap
BF-N1 Body Cap
DK-29 Rubber Eyecup


 

Specificatii Tehnice:

Tip Aparat foto mirrorless
Montură obiectiv Montură Z de la Nikon
Unghi de câmp efectiv FX (cadru întreg)
Senzor imagine CMOS, 35,9 mm x 23,9 mm
Sistem reducere praf Date de referinţă pentru eliminarea prafului de pe imagine (necesită Capture NX-D); curăţarea senzorului de imagine.
Pixeli efectivi 24,5 milioane
Stocare - format fișier NEF (RAW): 12 sau 14 biţi (comprimat fără pierderi, comprimat sau necomprimat); sunt disponibile dimensiunile mare, medie şi mică (imaginile medii şi mici sunt înregistrate la o adâncime de 12 biţi, utilizându-se compresia fără pierderi).
TIFF (RGB).
JPEG: compatibil cu formatul de bază JPEG cu compresie fină (aprox. 1: 4), normală (aprox. 1: 8) sau de bază (aprox. 1: 16); este disponibilă opţiunea de compresie pentru calitate optimă.
NEF (RAW)+JPEG: o singură fotografie înregistrată atât în format NEF (RAW), cât şi în format JPEG.
Sistem Picture Control Automat, Standard, Neutră, Intensă, Monocrom, Portret, Peisaj, Uniform.
Opţiuni Picture Control creative (Vis, Dimineaţă, Artă pop, Duminică, Sumbru, Dramatic, Linişte, Decolorat, Melancolic, Pur, Dril, Jucărie, Sepia, Albastru, Roşu, Roz, Cărbune de lemn, Grafit, Binar, Cărbune); opţiunile Picture Control selectate pot fi modificate; este posibilă stocarea opţiunilor Picture Control personalizate.
Fantă card 1 card XQD
Sistem de fişiere DCF 2.0, Exif 2.31, PictBridge
Vizor OLED (Quad VGA) de 1,27 cm/0,5 inci, cu aprox. 3.690.000 puncte, cu balans de culoare şi control al luminozităţii automat şi manual pe 11 niveluri
Acoperire cadru Aprox. 100% orizontal şi 100% vertical
Magnificare Aprox. 0,8× (obiectiv de 50 mm la infinit, -1 m-1)
Punct perspectivă 21 mm (-1 m-1; de la centrul suprafeţei lentilei ocularului vizorului)
Reglare dioptrii -4 până la +2 m-1
Senzor de ochi Comută automat între afişajul monitorului şi afişajul vizorului
Obiective compatibile Obiective NIKKOR cu montură Z. Obiective NIKKOR cu montură F, cu adaptor pentru montură; se pot aplica restricţii.
Tip obturator Obturator mecanic controlat electronic, cu cursă verticală în plan focal; obturator cu perdea frontală electronică; obturator electronic.
Timp de expunere 1/8000 până la 30 s , în paşi de 1/3 sau 1/2 EV, bulb, durată, X200
Timp sincronizare bliț X=1/200 s; se sincronizează cu obturatorul la 1/200 s sau la un timp mai lung; este acceptată sincronizarea rapidă FP automată
Mod declanşare Cadru unic, continuu cu viteză redusă, continuu cu viteză ridicată, continuu cu viteză ridicată (extins), autodeclanşator
Viteză avansare cadre Până la 12 fps. Continuu cu viteză redusă: 1 până la 5 fps. Continuu cu viteză ridicată: 5,5 fps. Continuu cu viteză ridicată (extins): 12 fps (NEF/RAW de 14 biţi: 9 fps)
Autodeclanşator 2 s, 5 s, 10 s, 20 s; 1 până la 9 expuneri la intervale de 0,5, 1, 2 sau 3 s
Măsurare expunere Măsurare expunere TTL
Metodă măsurare Măsurare matricială.
Măsurare central-evaluativă: pondere de 75% acordată cercului de 12 mm din centrul cadrului; evaluarea poate fi realizată şi în funcţie de media întregului cadru.
Măsurare spot: măsoară cercul de 4 mm (aproximativ 1,5% din cadru) centrat pe punctul de focalizare selectat.
Măsurare evaluativă a zonelor luminoase.
Interval măsurare (ISO 100, obiectiv f/1.4, 20 °C/68 °F) -4 până la +17 EV (ISO 100, obiectiv cu f/2.0, 20 °C)
Conector exponometru CPU
Mod Automat; mod automat program cu program flexibil (P); mod automat prioritate de timp (S); mod automat prioritate de diafragmă (A); manual (M); setări utilizator (U1, U2, U3)
Compensare expunere –5 până la +5 EV în paşi de 1/3 sau 1/2 EV, disponibil în modurile P, S, A şi M
Blocare expunere Luminozitate blocată la valoarea detectată
Sensibilitate ISO ISO 100 până la 51200
Se poate seta, de asemenea, la aprox. 0,3, 0,5, 0,7 sau 1 EV (echivalent ISO 50) sub ISO 100 sau la aprox. 0,3, 0,5, 0,7, 1 sau 2 EV (echivalent ISO 204800) peste ISO 51200
Funcţie disponibilă de control al sensibilităţii ISO automate
D-Lighting activ Se poate selecta dintre Automat, Extra ridicat, Ridicat, Normal, Redus sau Dezactivat
Expunere multiplă Adăugare, medie, mai luminos, mai întunecat
Alte opţiuni HDR (High Dynamic Range), reducere a efectului de clipire în mod foto
Focalizare automată 273 de puncte (AF cu detecţie de fază, în punct unic) / acoperire 90% vertical şi orizontal.
Rază detecție -2 până la +19 EV (-4 până la +19 EV cu AF în lumină scăzută)
Servo obiectiv Focalizare automată (AF):
AF servo unică (AF-S), AF servo continuă (AF-C), AF permanent (AF-F; mod disponibil numai în mod film); urmărire focalizare predictivă.
Focalizare manuală (M):
se poate utiliza telemetrul electronic
Puncte focalizare 273 (punct unic AF)
Mod Zonă AF AF localizată, punct unic AF şi zonă dinamică AF (modurile AF localizată şi zonă dinamică AF sunt disponibile numai în mod foto); AF zonă largă (S); AF zonă largă (L); zonă AF automată
Blocare focalizare Focalizarea poate fi blocată prin apăsarea până la jumătate a butonului de declanşare (AF servo unică) sau prin apăsarea centrului selectorului secundar
Reducere vibraţii - Aparat foto Deplasare senzor imagine pe 5 axe
Reducere vibraţii - Obiectiv Deplasare obiectiv (funcţie disponibilă cu obiective VR)
Control bliț TTL: control bliţ i-TTL; bliţul de umplere compensat i-TTL este utilizat cu măsurare matricială, măsurare central-evaluativă şi măsurare evaluativă a zonelor luminoase, bliţ de umplere i-TTL standard cu măsurare spot
Mod bliț Sincronizare perdea frontală, sincronizare lentă, sincronizare perdea posterioară, reducere ochi roşii, reducere ochi roşii cu sincronizare lentă, sincronizare lentă perdea posterioară, dezactivată
Compensare bliț -3 până la +1 EV în paşi de 1/3 sau 1/2 EV, disponibil în modurile P, S, A şi M
Indicator bliț pregătit Se aprinde când unitatea de bliţ opţională este încărcată complet; clipeşte, ca avertisment de subexpunere, după ce bliţul este declanşat la putere maximă
Cuplă accesorii Adaptor bliţ ISO 518 cu contacte de sincronizare şi de date şi cu blocare de siguranţă
Sistem creativ de iluminare Nikon Control bliţ i-TTL, iluminare avansată fără fir cu radiocomandă, iluminare optică avansată fără fir, iluminare pentru modelare, blocare FV, comunicare informaţii culoare, sincronizare rapidă FP automată, control bliţ unificat
Balans alb Automat (3 tipuri), lumină naturală automată, lumina directă a soarelui, înnorat, umbră, incandescent, fluorescent (7 tipuri), bliţ, alegere temperatură culoare (2500 K până la 10.000 K), presetare manuală (se pot stoca până la 6 valori), reglare fină disponibilă pentru toate opţiunile, exceptând alegere temperatură culoare
Tipuri de bracketing Expunere,  Bliţ,  Balans de alb,  ADL
Film - Măsurare Măsurare expunere TTL utilizând senzorul de imagine principal
Film - Metodă măsurare Matricială, central-evaluativă sau evaluativă a zonelor luminoase
Film - Dimensiune cadru (pixeli) și cadență cadre 3840 x 2160 (4K UHD); 30p (progresiv), 25p, 24p.
1920 x 1080; 120p, 100p, 60p, 50p, 30p, 25p, 24p.
1920×1080 (redare încetinită); 30p ×4, 25p ×4, 24p ×5.
Cadenţele de cadre reale pentru 120p, 100p, 60p, 50p, 30p, 25p şi 24p sunt 119,88, 100, 59,94, 50, 29,97, 25 şi 23,976, respectiv; selectarea calităţii este disponibilă la toate dimensiunile, în afară de 3840 x 2160, 1920 x 1080 120p/100p şi redare încetinită 1920 x 1080, când calitatea este fixată la „ridicată”.
Film - format fișier MOV ,  MP4
Film - compresie video Codificare video avansată H.264/MPEG-4
Film - format înregistrare audio PCM liniar ,  AAC
Fim - dispozitiv înregistrare audio Microfon stereo încorporat sau microfon extern cu opţiune de atenuator; sensibilitatea poate fi reglată
Film - sensibilitate ISO Automat: control al sensibilităţii ISO automate (ISO 100 până la 51200). 
P, S, A: control al sensibilităţii ISO automate (ISO 100 până la Hi 2), cu limită superioară selectabilă. 
M: funcţie disponibilă de control al sensibilităţii ISO automate (ISO 100 până la Hi 2), cu limită superioară selectabilă; selectare manuală (ISO 100 până la 51200 în paşi de 1/3 sau 1/2 EV) cu opţiuni suplimentare disponibile echivalente cu aproximativ 0,3, 0,5, 0,7, 1 sau 2 EV (echivalent ISO 204800) peste ISO 51200.
Film - D-Lighting activ Se poate selecta dintre Aceleaşi setări ca la fotografii, Extra ridicat, Ridicat, Normal, Redus sau Dezactivat
Film - Alte opţiuni Filmare secvenţială, reducere electronică a vibraţiilor, timecode, ieşire jurnal film (N-Log)
Monitor Diagonală de 8 cm (3,2 inci). Ecran LCD sensibil la atingere TFT cu înclinare, unghi de vizualizare de 170°, acoperire a cadrului de aproximativ 100%, control al balansului de culoare şi control manual al luminozităţii pe 11 niveluri. Aprox. 2.100.000 puncte.
Redare Redare cadru întreg şi miniaturi (4, 9 sau 72 de imagini) cu zoom redare, decupare zoom redare, redare film, prezentare diapozitive de fotografii şi/sau filme, afişare histogramă, zone luminoase, informaţii fotografie, afişare date de locaţie, evaluare fotografie şi rotire automată a imaginii.
USB Conector tip C (SuperSpeed USB). Se recomandă conectarea la portul USB încorporat.
Ieșire HDMI Conector HDMI tip C
Intrare audio Mufă stereo mini-pin (diametru de 3,5 mm; acceptă conexiune de alimentare)
Ieșire audio Mufă stereo mini-pin (diametru de 3,5 mm)
Mufă accesorii Se poate utiliza cu MC-DC2 şi cu alte accesorii opţionale
Standarde Wi-Fi (Wireless LAN) IEEE 802.11b/g/n/a/ac
Frecvenţă funcţionare Wi-Fi (LAN fără fir) De la 2412 până la 2462 MHz (canalul 11) şi de la 5180 până la 5320 MHz
Putere maximă de ieşire Wi-Fi (LAN fără fir) Banda de 2,4 GHz: 7 dBm. Banda de 5 GHz: 12,1 dBm
Securitate Wi-Fi (LAN fără fir) Autentificare: sistem deschis, WPA2-PSK
Interval Wi-Fi (LAN fără fir) (rază de acţiune) Aproximativ 10 m fără interferenţe; intervalul poate varia în funcţie de intensitatea semnalului şi de prezenţa sau absenţa obstacolelor
Standarde Bluetooth Protocoale de comunicaţii: specificaţie Bluetooth versiunea 4.2
Frecvenţă de operare: Bluetooth: 2402 până la 2480 MHz. Bluetooth Low Energy: 2402 până la 2480 MHz
Putere maximă de ieşire (EIRP): Bluetooth: 1,9 dBm. Bluetooth Low Energy: 0,4 dBm
Limbi compatibile Bulgară, cehă, daneză, germană, engleză, spaniolă, greacă, franceză, italiană, maghiară, olandeză, norvegiană, poloneză, portugheză, rusă, română, sârbă, finlandeză, suedeză, turcă, ucraineană, arabă
Acumulator Un acumulator Li-ion EN-EL15b; se poate utiliza şi EN-EL15a/EN-EL15, dar trebuie reţinut că se pot realiza mai puţine fotografii cu o singură încărcare şi că adaptorul de încărcare la curent alternativ se poate utiliza numai pentru încărcarea acumulatorilor EN-EL15b
Adaptor c.a. Adaptor c.a. EH-5c/EH-5b (necesită conector de alimentare EP-5B, care este disponibil separat)
Montură trepied 1/4 inci (ISO 1222)
Dimensiuni (L x l x h) Aprox. 134 x 100,5 x 67,5 mm (5,3 x 4 x 2,7 inci)
Greutate Aprox. 675 g cu acumulator şi card de memorie, dar fără capac corp; aprox. 585 g (doar corpul aparatului foto)
Mediu de funcţionare - Temperatură 0 °C până la 40 °C
Mediu de funcţionare - Umiditate 85% sau mai puţin (fără condens)
Accesorii furnizate Capac corp BF-N1, vizor din cauciuc DK-29 (se livrează ataşat la aparatul foto), acumulator Li-ion EN-EL15b cu capac terminal, încărcător pentru acumulator MH-25a (furnizat cu un adaptor pentru priză de perete de c.a. sau cu un cablu de alimentare, tipul şi forma acestuia variind în funcţie de ţara sau regiunea în care se vinde), curea AN-DC19, clemă de cablu HDMI/USB, cablu USB UC-E24, capac cuplă accesorii BS-1.
Nr. total pixeli 25,28 milioane
Dimensiune imagine (pixeli) Zonă imagine FX (36×24)
(L) 6048 x 4024 (24,3 milioane), (M) 4528 x 3016 (13,7 milioane), (S) 3024 x 2016 (6,1 milioane).
Zonă imagine DX (24x16)
(L) 3936 x 2624 (10,3 milioane), (M) 2944 x 1968 (5,8 milioane), (S) 1968 x 1312 (2,6 milioane).
Zonă imagine 1: 1 (24x24)
(L) 4016 x 4016 (16,1 milioane), (M) 3008 x 3008 (9 milioane), (S) 2000 x 2000 (4 milioane).
Zonă imagine 16: 9 (36x20)
(L) 6048 x 3400 (20,6 milioane), (M) 4528 x 2544 (11,5 milioane), (S) 3024 x 1696 (5,1 milioane).
Fotografii realizate în timpul înregistrării filmelor la o dimensiune de cadru de 3840 x 2160: 3840 x 2160
Fotografii realizate în timpul înregistrării filmelor la alte dimensiuni de cadre: 1920 x 1080

Garantia acordat pentru acest produs este de 24 luni.
In cazul in care apar defectiuni la produsul Dvs., Departamentul Tehnic va sta la dispozitie atat pe e-mail service@vivomag.ro cat si telefonic 0786.454.622
De luni pana vineri in intervalul orar: 10 – 18 

Acest produs beneficiaza de 2 ani garanție limitată împotriva defectelor materiale și a calității. Această garanție limitată nu se aplică detaliilor cosmetice care nu limitează funcționalitatea, utilizarea greșită, modificările sau uzura obișnuită. Costul pentru returnarea articolelor cu probleme acoperite de garanție este plătit de www.vivomag.ro. Elementele cu module electronice care au fost deschise sau manipulate, articolele achiziționate folosite și deteriorarea echipamentului terț sunt excluse din garanție.
Notificarea problemelor de GARANTIE se va face prin completarea si transmiterea formularului de retur disponibil AICI.
ATENTIE: Nu se va accepta intrarea in service unui produs fara a se fi completat formularul in prealabil.

Scrie un review


Suport clienti Luni - Vineri 9.30 -17.30 (Suport telefonic, Suport On-line, Showroom), Sambata/Duminica - Inchis (Doar Comenzi On-Line)

0786.454.622 contact@vivomag.ro
close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.