Aparat foto compact Panasonic Lumix DC-TZ90, zoom 30x

Panasonic
1.999,00 Lei (TVA inclus)
TVA inclus | Livrare gratuita la comenzi mai mari de 500 Lei
Panasonic
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs DC-TZ90
Solicita publicare produs in SICAP Ai gasit un pret mai bun?
Comenzi telefonice - 0786454622, L - V: 10:00 - 17:30

Descriere

Această cameră foto cu dimensiuni de buzunar surprinde toate emoţiile incredibile ale călătoriilor dvs. De la imagini panoramice şi turnuri aflate în depărtare până la zâmbetul partenerului dvs. special. Camera foto LUMIX TZ90 realizează fotografii şi clipuri video cu toate culorile vii şi detaliile clare pe care vi le reamintiţi.

Flexibilitate cu obiectivul LEICA DC 30x
Camera foto LUMIX TZ90 vă introduce direct în acţiune. Obiectivul LEICA DC VARIO-ELMAR de 24 mm are un zoom optic 30x (echivalenţă cu o cameră foto de 35 mm: 24 - 720 mm), astfel că veţi avea întotdeauna o perspectivă apropiată pentru capturarea imaginii care vă trezeşte interesul.

Detalii clare la o rezoluţie de 20,3 MP
Senzorul MOS cu sensibilitate ridicată de 20,3 megapixeli înregistrează imagini de înaltă calitate cu detalii remarcabile. De asemenea, acesta se combină cu procesorul Venus Engine pentru a realiza imagini uimitoare chiar şi în medii slab iluminate, cu un nivel minim de zgomot al imaginii.

Înregistrare video 4K. Viaţa în toate detaliile
Cu puterea fantastică a caracteristicii de înregistrare video 4K, camera foto LUMIX TZ90 vă permite să vă înregistraţi călătoriile la o rezoluţie de până la 3 840 x 2 160 de pixeli, ceea ce reprezintă o calitate de până la 4 ori mai bună decât în modul Full HD (Înaltă definiţie completă). Amintiri mai incitante, mai detaliate şi mai multe, pe care să le revedeţi iar şi iar.
• Atunci când realizaţi înregistrări video 4K, utilizaţi o cartelă de memorie cu clasă de viteză la standard UHS Speed Class 3.
Rezoluţie efectivă: 3 840 x 2 160p
Înaltă definiţie completă
Corecţie pe 5 axe/Corecţie la înclinare
Sistemul HYBRID O.I.S.+ (Optical Image Stabilizer Plus - Stabilizator optic de imagine plus) pe 5 axe detectează şi compensează cele 5 tipuri de mişcări ale camerei foto pentru a elimina tremurul. Funcţia Level Shot (Stabilizare imagine) detectează linia orizontală a imaginii şi o păstrează dreaptă chiar dacă înclinaţi camera foto.
* Exclude înregistrarea video 4K şi înregistrarea video la viteză ridicată.
Înregistrare video la viteză ridicată cu rezoluţie HD (Înaltă definiţie)
Puteţi să înregistraţi clipuri video* la viteză ridicată (100 cps), de calitate HD. Puteţi să surprindeţi scene care nu se văd cu ochiul liber şi să le redaţi cu încetinitorul pentru efect dramatic.
* Formatul de înregistrare este 25p.

Selfie-uri 4K
Realizaţi selfie-ul perfect cu ajutorul unui afişaj rabatabil la 180 de grade. Indiferent dacă este vorba despre un selfie de grup, despre un moment al petrecerii sau despre câinele dvs. care nu doreşte să stea nemişcat, puteţi surprinde viaţa la o rezoluţie 4K uimitoare. Caracteristica LUMIX 4K PHOTO (Înregistrare foto 4K) vă permite să surprindeţi momentul perfect la o frecvenţă de 30 cps şi să îl salvaţi ca imagine de înaltă rezoluţie echivalentă de 8 megapixeli.
Realizaţi mai multe selfie-uri distractive!
Modurile obturatorului camerei foto LUMIX TZ90 vă permit să realizaţi selfie-uri tip mâini libere. Modul Buddy Shutter (Declanşator amic) funcţionează atunci când două feţe se apropie una de cealaltă; modul Face Shutter (Declanşator faţă) este activat atunci când vă acoperiţi faţa cu o mână.
În modul Self Shot (Autoportret) se pot realiza şi imagini panoramice largi. Noul mod Background Control (Control fundal) vă permite să surprindeţi fundalul în mod clar sau să realizaţi defocalizarea acestuia, în funcţie de situaţie.
Funcţie Beauty Retouch (Retuşare prin înfrumuseţare)
Bucuraţi-vă de posibilitatea de aplicare a machiajului virtual pe faţă după fotografiere. Funcţia Aesthetic Retouch (Retuşare estetică) aplică diverse efecte feţei, inclusiv curăţarea texturii pielii, ridicarea pielii feţei, albirea dinţilor etc. Funcţia Make-up Retouch (Retuşare cu machiaj) oferă diverse culori pentru fundal, pentru buze, obraji sau machiaj pentru ochi.

Vedeţi totul cu vizorul LVF de înaltă precizie
Uneori, lumina directă a soarelui face chiar şi cele mai luminoase ecrane de camere foto dificil de vizualizat. Camera foto LUMIX TZ90 include un vizor LVF (vizor cu afişare în timp real) de 0,2 inchi cu 1 166 000 de puncte, care se activează automat atunci când duceţi camera foto la ochi, astfel încât să puteţi vedea toate detaliile şi să realizaţi imaginea pe care o doriţi.

Dvs. deţineţi controlul
Inelul de control vă oferă, de asemenea, un nivel confortabil de control. Pe lângă asigurarea unui control manual cursiv asupra diafragmei, a timpului de expunere, a zoomului şi a focalizării, acesta poate fi particularizat pentru a gestiona setările dvs. preferate.

Procesare a datelor RAW în camera foto
Camera foto LUMIX TZ90 poate să realizeze imagini în format RAW şi chiar să le proceseze în interiorul camerei foto pentru a ajusta următoarele setări: Color Space Setting (sRGB / AdobeRGB) (Setare spaţiu de culoare (sRGB/AdobeRGB)), White Balance (Balans de alb), Exposure Compensation (Compensare expunere), Photo Style (Stil foto), Intelligent D-range Control (Control inteligent de interval dinamic), Contrast (Contrast), Highlight / Shadow (Evidenţiere/Umbrire), Saturation (Saturaţie), Noise Reduction (Reducere zgomot), Intelligent Resolution (Rezoluţie inteligentă), Sharpness (Claritate).

Focalizare la viteză foarte ridicată
Surprindeţi chiar şi acţiunea cu cea mai ridicată viteză graţie tehnologiei DFD (Depth From Defocus - Adâncime de la defocalizare). Aceasta calculează instantaneu distanţa până la subiect prin evaluarea a două imagini cu niveluri de claritate diferite şi asigură fotografiere în rafală la 5 cps cu focalizare automată la viteză foarte ridicată cu AFC.
De asemenea, este disponibilă fotografierea în rafală la 10 cps cu AFS
Caracteristică Light Speed AF (Focalizare automată cu viteză foarte ridicată) cu tehnologie DFD
Caracteristică Light Speed AF (Focalizare automată cu viteză foarte ridicată) convenţională
Poziţie de focalizare
Punct de focalizare
Timp AF
Funcţie Post Focus (Focalizare posterioară) - fotografiaţi acum, focalizaţi mai târziu
O funcţie Post Focus (Focalizare posterioară) fantastică vă oferă capacitatea de a focaliza după ce aţi realizat fotografia! Nu trebuie decât să surprindeţi scena, să vizualizaţi imaginea şi să atingeţi partea din fotografie care doriţi să fie extrem de clară. Setaţi şi salvaţi. Este simplu, uimitor şi întregul proces de procesare avansată se desfăşoară în interiorul camerei foto.
Funcţie Focus Stacking (Focalizare combinată) - ajustaţi zona de focalizare după fotografiere
Funcţia Focus Stacking (Focalizare combinată) vă permite să ajustaţi zona de focalizare după fotografiere prin combinarea mai multor imagini realizate la diverse distanţe de focalizare pentru a crea imagini cu o adâncime uimitoare a câmpului vizual. Puteţi să realizaţi imaginile exact cu tipul de defocalizare pe care îl doriţi sau să panoramaţi focalizarea imaginii prin simpla selectare a zonei de focalizare după fotografiere. Această funcţie este extrem de utilă la fotografierea cu viteză ridicată a diafragmei şi la realizarea de prim planuri sau de fotografii macro.

Detalii

SKU
DC-TZ90
Greutate
1
Brand
Camere foto
Tip card
SD
Display
LCD 3.0"
Rezolutie
20.3 Mpx
Tip Senzor
MOS

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.