Aparat Foto Mirrorless Olympus OM-D E-M1X – body

Olympus
9.799,00 Lei (TVA inclus)
TVA inclus | Livrare gratuita la comenzi peste 500 Lei.
Olympus
Cod produs V207080BE000
Stoc furnizor
Solicita publicare produs in SICAP Ai gasit un pret mai bun?
Comenzi telefonice - 0786454622, L - V: 10:00 - 17:30

Descriere

Aparat Foto Mirrorless Olympus OM-D E-M1X – body


Senzor Live MOS Micro Four Thirds 20.4MP
Procesoare de imagine Dual TruePic VIII
Grip vertical integrat, baterii duale
Vizor electronic 2.36m-Dot 0.83x
3,0 "1,037m Dot Vari-Angle Touchscreen
Înregistrarea video DCI 4K / 24p și UHD 4K / 30p
Stabilizarea imaginii senzorilor in 5 axe
15 fps: ISO 25600
121-Point All Cross-Type Phase-Detect AF
Construcție sigură la praf si umiditate


De ce E-M1X?
Nevoile profesionale în centrul atenției

Perfect adaptat la nevoile adevăraților profesioniști, E-M1X îndeplinește toate cerințele pe care le așteaptă fiecare fotograf - un control mai bun, ergonomie și stabilitate în timpul fotografierii. Sistemul avansat de tehnologii și caracteristici inovatoare a fost proiectat pentru a duce fotografia la un nivel și mai ridicat.

Libertate fără compromis
Indiferent dacă misiunea dvs de lucru vă poartă într-o călătorie în natură sălbatică, la un eveniment sportiv sau într-un studio, E-M1X dispune de caracteristici profesionale care corespund oricărui stil de fotografiere - de fiecare dată.

Grip vertical integrat
Pentru a vă oferi tot ce aveți nevoie într-un singur corp, E-M1X are integrat un grip vertical. Întrucât designul este identic atât pentru gripul vertical, cât și pentru cel orizontal, fotograful va avea parte de o experiență de manevrare intuitivă, atât la fotografia de portret, cât și la fotografa de peisaj. Datorită sistemului de alimentare cu doi acumulatori, este ideal pentru sarcini de lucru, de lungă durată.

Cel mai bun sistem de stabilizare a imaginii din lume (IS)
Inginerii de la Olympus au adus sistemul de stabilizare încorporată (IS) la un nivel și mai avansat de performanță prin reproiectarea senzorului giroscopic. Acesta oferă precizia cerută de E-M1X, cu rezultate nemaivăzute la alte modele de camere. Această tehnologie avansată permite compensarea cu până la 7.5 trepte de expunere, care va elimina necesitatea utilizării unui trepied în cele mai multe dintre situații și va permite fotografierea liberă, din mână.

Cel mai bun corp rezistent la intemperii din lume
Datorită renumitului sistem OM-D de etanșare pentru protecție la intemperii, existent la E-M1X, fotografii profesioniști pot lucra fără griji în orice variantă de scenariu - pe ploaie, zăpadă sau nisip. Acum există suplimentar sisteme de etanșare cu garnituri pentru sloturile de card SD și toate celelalte capace, precum și pentru mufele de conectare pentru telecomandă, microfon și căști.

Butoane cu forme tactile diferite și ergonomie îmbunătățită
Înălțimea, forma și caracteristicile special proiectate ale fiecărui buton și cadran individual vă permit să le identificați tactil cu ușurință pe cele de care aveți nevoie și să vă concentrați să faceți fotografia prin vizor. Amplasarea și manevrarea butoanelor au fost îmbunătățite pentru a oferi o mai bună ergonomie, ceea ce este deosebit de convenabil în timpul perioadelor lungi de fotografiere.

Filtru cu unde supersonice ultraperformant (SSWF)
Cel mai bun sistem din clasa sa a devenit chiar și mai bun. Sistemul SSWF îmbunătățit oferă un nivel mai ridicat de siguranță atunci când este schimbat obiectivul. Mizeria și praful au șanse și mai puține de a compromite fotografiile și echipamentul.

Durată de viață mai lungă a obturatorului
După ce a trecut prin teste riguroase, perdeaua obturatorului de la E-M1X a demonstrat că poate funcționa în condiții de performanțe superioară pentru un număr de 400.000 de acționări.

Slot dublu carduri
Cu două sloturi UHS-II, puteți fi sigur că veți avea parte întotdeauna de aceleași performanțe ale camerei chiar și atunci când unul dintre carduri este plin. Profesioniștii pot salva fotografiile pe ambele carduri și pot avea întotdeauna un back-up, astfel încât nici o fotografie nu se va pierde.

Încărcare prin USB
E-M1X este prima cameră Olympus care suportă alimentare prin mufa USB de până la 100 W. Acest lucru vă oferă independență față de sursa de alimentare, indiferent unde v-ați afla și vă oferă opțiunea de a încărca acumulatorii folosind un powerbank. Având suport dublu pentru baterii, se pot încărca complet doi acumulatori direct din cameră, simultan, în doar două ore.

Durată de viață lungă a acumulatorilor
Până la 2,580
Alimentarea cu doi acumulatori oferă fotografilor posibilitatea de a trage până la 2.580 de imagini înainte de a fi nevoie sa îi reîncarce, ceea ce este ideal pentru sesiuni de fotografiere lungi și misiuni în locații aflate la distanță.
Precizie cu funcția potrivită
Sistemul de autofocalizare OM-D (AF) a fost reproiectat în întregime pentru E-M1X. De la puncte de focalizare suplimentare pentru diverse scene până la un nou algoritm de focalizare, noul sistem AF permite fotografului să se concentreze asupra compoziției.

Sistem AF cu detecția inteligentă a subiectului
Ideal pentru curse auto/moto, spectacole aeriene și trainspotting, această funcție permite focalizarea și urmărirea precisă a subiectelor specifice detectate. Prin efectuarea operației de focalizare automată, vă puteți astfel concentra mai bine asupra compoziției.

Sistem AF cu modificarea limitei în lumină scăzută
Prin reducerea a până la -6 EV trepte de expunere, această funcție vă scapă de grijile fotografierii în lumină slabă. Sistemul AF sensibil realizează focalizarea de înaltă precizie chiar și în cazul unor scene întunecate.

Selector multiplu (joystick)
Acest joystick intuitiv, existent pe ambele gripuri, permite schimbarea rapidă și cu ușurință a zonelor AF în timpul fotografierii secvențiale și a înregistrării cadrelor video, în special atunci când se încadrează folosind vizorul.

Mod țintă AF
AF țintă unică / AF țintă mică

Grila este ideală pentru captarea precisă a subiecților mici în orice scenă. Cu punctele mici pentru AF, este ușor de realizat focalizarea precisă de finețe, la fotografierea macro.

Meniul personal
Se poate personaliza un meniu cu setările utilizate cel mai frecvent - până la 35 - și le puteți avea mereu la îndemână fără bătăi de cap. Interfața de utilizator a fost proiectată special împreună cu fotografi profesioniști.

Pro Capture
Dezvoltat special pentru fotografia de acțiune, Pro Capture începe înregistrarea cadrelor - până la 35 în format RAW cu rezoluție maximă - înainte ca butonul de declanșare să fie apăsat complet. Acest lucru permite fotografului să surprindă exact momentul dorit la cea mai înaltă calitate a imaginii.

Fotografie High Res din mână
Concepută pentru fotografii care nu doresc să fie limitați de utilizarea unui trepied sau a căror misiuni îi conduc în locuri unde utilizarea unui trepied nu este permisă, această funcție generează o singură fotografie de înaltă rezoluție echivalentă uneia captată cu un senzor de 50M - fără neclarități cauzate de mișcarea mâinii.

Live ND
În Live ND, fotografii pot obține efecte similare declanșării cu timpi lungi fără a fi nevoie de un filtru extern scump. Scena poate fi revizuită în vizor și efectul poate fi editat înainte de a face efectiv fotografia.

Sistem de senzori de camp
Ideal în mod special pentru fotografii care au nevoie de informații de fotografiere pentru o gestionare eficientă a imaginilor, E-M1X încorporează un sistem care permite înregistrarea coordonatelor locației, ora, altitudinea și direcția.

Captură Wi-Fi
Beneficiați de efectele tethering - fără a fi legat cu un cablu. Modulul Wi-Fi vă permite să transferați fotografii de pe dispozitivul E-M1X pe computer fără a utiliza cabluri, ceea ce oferă fotografilor mai multă libertate de fotografiere, în special într-un studio.

Natura este mereu în mișcare
În plus față de fotografiile de calitate profesională, E-M1X este un maestru și la filmare. Dispune de tot ce este nevoie suplimentar, pentru ca videografii să capteze momentele așa cum se întâmplă.

Film C4K
Cu un format pentru filmare ultra-ridicat C4K (4096 x 2160), videografii au la dispoziție nu doar cea mai mare rezoluție de înregistrare la acest moment ci și mai multă flexibilitate în ceea ce privește procesul de postproducție.
Cel mai bun sistem de stabilizare încorporată (IS) din lume
maginile în mișcare necesită un sistem flexibil de stabilizare IS care ajustează compensarea în concordanță cu modul în care panoramați cu camera. E-M1X este prima cameră din lume care oferă videografului această flexibilitate - la un nivel de calitate pe care nimeni altcineva din piață îl poate oferi.

Cel mai bun corp rezistent la intemperii, din lume
E-M1X este complet etanșat, fiind protejat pe timp de vreme ploioasă, temperaturi de îngheț și în medii cu mult praf. Datorită garnitutilor de etanșare suplimentare de la mufele pentru telecomandă, microfon și căști, nu mai este necesară utilizarea unei huse incomode de protecție suplimentară, pentru ploaie.

OM400-log
Pentru a contracara schimbarea condițiilor de iluminare tipice din timpul filmărilor documentare și din natură, E-M1X permite înregistrarea cu format log. OM400-log furnizează clipuri video fără pierderea de detalii din zonele de umbre sau cu lumina foarte puternică și mai multă libertate pentru creativitatea video prin posibilitatea îmbunătățirii (corecției) culorilor din cadrele video.

Filmare cu viteză mare de cadre (120cps)
Disponibilă pentru înregistrarea în format Full HD, această funcție permite realizarea multor filme cinematografice în care mișcarea este percepută cu încetinitorul. Mișcările făcute de subiect pot fi înghețate pentru a adăuga dinamică filmului.

In cutie:
Olympus OM-D E-M1X Mirrorless Digital Camera (Body Only)
2 x BLH-1 Lithium-Ion Battery (7.4V, 1720mAh)
2 x BCH-1 Battery Charger
Shoulder Strap
USB Cable
CP-1 Cable Protector
Cable Clip

Detalii

SKU
V207080BE000
Categorii
Brand
Camere foto
Microfon Built-in
Da
Tip card
SD
Display
LCD 3.0"
Stabilizare
Da
Montura
MFT
Rezolutie
20 Mpx
Tip Senzor
Micro 4/3
Garantie (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.

Produse recomandate