Blackmagic Design HyperDeck Extreme 4K HDR

Blackmagic Design
16.510,00 Lei (TVA inclus)
TVA inclus | Livrare gratuita la comenzi peste 500 Lei.
Blackmagic Design
Cod produs HYPERD/RSTEX4KHDR
EAN 9338716007831
Disponibil: La Comanda
Solicita publicare produs in SICAP Ai gasit un pret mai bun? Plaseaza comanda si castiga puncte de loialitate in valoare de 165,10 Lei

Descriere

Adăugați o unitate de redare și înregistrare în studioul dvs. de emisie, producție live cu HyperDeck Extreme 4K HDR de la Blackmagic Design. HyperDeck Extreme 4K acceptă videoclipuri până la UHD 4K și vă permite să salvați fișiere H.265 și să utilizați LUT-uri 3D, memorie cache internă și suport HDR pentru redarea video.

HyperDeck are un ecran LCD cu ecran tactil capacitiv de 7" care oferă o imagine curată, controale și instrumente de monitorizare pe care le puteți controla și configura printr-o glisare sau apăsând un buton. Dispune de intrări și ieșiri 12G-SDI și HDMI, două CFast sloturi media pentru înregistrare și vă permite să înregistrați fluxul video pe un hard opțional prin USB Type-C.

Dacă doriți să vă potriviți fluxul în rack-ul de producție vechi, HyperDeck poate fi controlat prin RS-422 ca platforme de difuzare tradiționale. Unitatea are, de asemenea, o ieșire de monitor 3G-SDI, intrări audio și video analogice componente, intrări și ieșiri XLR cu 3 pini, I/O de timecode și I/O de referință. Unitatea acceptă, de asemenea, stocarea în cache media încorporată, care poate fi actualizată pentru a evita umplerea cardurilor și discurilor și pierderea datelor.

HyperDeck actualizat

HyperDeck Extreme 4K oferă fiabilitatea de încredere a HyperDeck combinată cu noi inovații, cum ar fi fișierele H.265 care economisesc spațiu, memoria cache internă opțională, LUT-uri 3D și suport HDR. Cu capacitatea de a înregistra până la 4K nativ în H.265, obțineți costuri de stocare reduse și o calitate uimitoare a imaginii. Ecranul tactil mare asigură o vizualizare perfectă a înregistrării, precum și control asupra tuturor setărilor deck-ului.

Formate de fișiere și I/O

Ecranul tactil Ultra HD puternic HyperDeck înregistrează și redă fișiere H.265 și ProRes în toate standardele SD, HD și Ultra HD până la 2160p60. Include memorie cache upgradabilă, plus SDI, HDMI și video analogic.

Interfețe și intrări

HyperDeck Extreme are o interfață inovatoare cu ecran tactil LCD capacitiv de 7 inchi, cu comenzi deck, precum și un ecran mare pentru a vizualiza înregistrarea. Dispune de două sloturi media, 12G-SDI I/O, conexiuni analogice HDMI I/O pentru arhivare, tip USB -C înregistrare pe disc extern, plus un difuzor de pe panoul frontal și mufă pentru căști.

Producție live și arhivare

Cu versatilitatea sa uimitoare, HyperDeck Extreme este excelent și pentru producția live ca master recorder, clip player și pentru înregistrarea camerelor ISO. Intrările analogice vă permit să înregistrați de pe casete video vechi, astfel încât programarea veche poate fi utilizată pe cele mai recente servicii de streaming sau pentru utilizare în editare. Semnalizarea digitală este ușoară cu HyperDeck Extreme, deoarece are Ethernet 10G pentru încărcări media rapide, plus că dispune de un protocol simplu de control de la distanță. Îl puteți folosi chiar și ca înregistrator de câmp, deoarece include intrări HDMI, SDI și analogice cu lunete încorporate și LUT-uri 3D.

Convertiți pentru streaming

HyperDeck Extreme Control vă permite să vă conectați la dispozitivele de difuzare vechi, să setați un punct de intrare și un punct de ieșire, apoi să editați. Doar adăugați HyperDeck Extreme și HyperDeck Extreme Control la fiecare pachet moștenit pentru a le menține pe toate arhivate constant cu un singur operator. Este chiar posibil să editați mai multe formate folosind Teranex Express pentru a converti benzi din SD în HD într-un singur pas. Puteți controla o gamă largă de punți, inclusiv Digital Betacam, format C de 1" și Betacam SP.

Dual CFast Media

Suportul media CFast vă permite să înregistrați pe carduri de memorie flash disponibile în mod obișnuit. Fișierele H.265 sunt suficient de mici pentru a permite înregistrări lungi pe carduri CFast standard. În plus, există două sloturi pentru carduri CFast, astfel încât să puteți schimba orice card complet chiar și în timpul înregistrării, permițând înregistrarea cu o lungime infinită. Cardurile CFast sunt perfecte pentru difuzare, deoarece sunt mici, de mare viteză și accesibile.

12G-SDI, HDMI și Legacy Analog

HyperDeck Extreme oferă o gamă largă de conexiuni video și audio, cum ar fi multi-rate 12G-SDI pentru dispozitive SD, HD și Ultra HD 4K. Cel mai recent 10G Ethernet este inclus pentru încărcare de mare viteză folosind protocoale FTP. HyperDeck include chiar și conexiuni de alimentare AC și XLR.

Suport HDR și ecran LCD luminos cu gamă largă

Fiți pregătit pentru cele mai recente fluxuri de lucru HDR cu suport pentru cele mai recente standarde HDR cu un ecran extrem de luminos, cu o gamă largă de culori. Scopurile încorporate se schimbă chiar în lunete HDR atunci când lucrează în formate HDR. Fișierele sunt etichetate cu informațiile HDR corecte, apoi intrările SDI și HDMI vor detecta automat și standardele video HDR.

Control RS-422

Cea mai populară conexiune de control folosită pe punțile de difuzare de la începutul anilor 1980 este protocolul RS-422. Dezvoltat inițial de Sony, RS-422 este folosit pe aproape toate echipamentele de difuzare. HyperDeck Extreme oferă suport larg pentru protocol, astfel încât să îl puteți conecta direct la sistemele de difuzare. De asemenea, acceptă comenzi suplimentare pentru Advanced Media Protocol pentru gestionarea recorderelor de disc.

Compatibil cu controlere, comutatoare, convertoare


Detalii

SKU
HYPERD/RSTEX4KHDR
EAN
9338716007831
Categorii
Greutate
4.25
Garantie consumer (luni)
24
Garantie companii (luni)
12

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.