Blackmagic Design URSA Studio Viewfinder

Blackmagic Design
9.157,00 Lei (TVA inclus)
TVA inclus | Livrare gratuita la comenzi peste 500 Lei.
Blackmagic Design
Cod produs CINEURSANSVF
EAN 9338716003895
Disponibil: La Comanda
Solicita publicare produs in SICAP Ai gasit un pret mai bun?
Comenzi telefonice - 0786454622, L - V: 10:00 - 17:30

Descriere

Blackmagic Design URSA Studio Viewfinder


Pentru camerele URSA Mini
Ecran 7 inch cu parasolar detașabilă
Dispozitiv de fixare reglabil cu tensionare
Luminozitate, Contrast, Peaking
Zoom, Zebra, False Color, Histogramă
Edge Focus Detection, LUT-uri personalizate
Audio Meters, Tally

URSA Studio Viewfinder de la Blackmagic Design este construit special pentru a oferi o funcționalitate, specifica studiourilor de televiziune, camerei dvs. URSA Mini. Cu un ecran de 7 ", butoane de comandă manuală, lumină de identificare a camerei / tally light și o montură articulată ajustabilă pentru tensiune, Studio Viewfinder se integrează perfect într-un flux de lucru în stil studio pentru o funcționare relaxată a camerei la evenimente sportive, concerte sau în studio. Butoanele de lângă ecranul de vizualizare oferă controlul luminozității, contrastului și peaking fără a fi nevoie să se aprofundeze în sistemul de meniuri.

Un buton de meniu din stânga ecranului LCD vă permite să navigați rapid în sistemul de meniuri și să efectuați reglaje, în timp ce trei butoane personalizabile vă permit să afișați o varietate de ghiduri de expunere, focalizare și încadrare, inclusiv zoom, zebră, false color, histogramă, detecția focalizării de margine, suportul LUT personalizat, trei suprapuneri ale liniei reglabile și afișarea contorului audio.
Montura articulata
URSA Studio Viewfinder este proiectat să se monteze pe camera dvs. URSA Mini. Suportul articulat este reglabil cu tensiunea, astfel încât să puteți regla cu ușurință tensiunea care vă convine cel mai bine.

Vizor LCD de 7 "
Dispunând de un afișaj IPS de 1920 x 1080, vizorul oferă imagini clare, cu o vizionare bună în afara axei util atunci când mișcările bruște ale camerei nu permit ajustarea unghiului ecranului. Dispune de un parasolar detașabil și mânere pe ambele părți pentru reglarea înălțimii cu mana stângă sau dreaptă.

Afişajul
În partea de sus a ecranului se afișează numărul camerei dvs. (pentru producțiile ce implica utilizarea mai multor camere), rezoluția ecranului, fps, viteza obturatorului, irisul obiectivului, gain-ul camerei, balansul de alb și puterea bateriei.

Manere manuale
Trei butoane de comandă manuale din dreapta ecranului LCD vă permit să reglați luminozitatea, contrastul și peaking fără a fi nevoie să intrați în sistemul de meniuri sau să va mutați privirea de la vizor.

Peaking este un instrument de asistență pentru focalizare în timp real, care suprapune linii roșii pulsante în zona imaginii dvs. cu cel mai mare contrast și, prin urmare, cea mai mare concentrare. Acest lucru face mai ușor să confirmați că subiectele sunt focalizate.


Butoanele de meniu și funcții
În partea stângă a ecranului se află un buton de meniu, plus trei butoane care pot fi atribuite. Butonul de meniu vă permite să navigați în meniu și să puteți atribui funcții butoanelor.


Zoom-ul vă permite să măriți orice porțiune a imaginii, utilă pentru verificarea focalizării în timp ce utilizați butonul de meniu pentru a selecta ce parte a imaginii este mărită.

Zebra este un instrument digital de expunere în timp real care indică faptul că subiecții sau părți ale cadrului sunt în afara pragului de expunere. Modelul zebră va apărea pe părțile imaginii care au atins luminozitatea de 100% pentru a avertiza că zona este supraexpusă.

Funcția False Color oferă avertizare de luminanță sub / peste prin prezentarea imaginii ca o serie de valori de culoare care reprezintă expunerea.

Red/Blue/Green Only indică imaginea ca fiind monocrom folosind doar componentele de culoare roșie, albastră sau verde ale imaginii.

Suprapunerea Histogramei oferă o imagine grafică a numărului de pixeli din imaginea dvs., la fiecare nivel, între negru și alb. Aceasta oferă informații privind expunerea, astfel încât să puteți judeca în mod obiectiv cât de mult din imaginea dvs. este tăiat, căzând în umbre sau că este capturat cu fidelitate.

Forma de undă Luminance oferă o evaluare obiectivă a semnalului video. Afișează luminozitatea imaginii dvs. pe o scară IRE, permițându-vă să vedeți dacă imaginea va fi clipită și unde sunt nivelele dvs. de negru.

Frame Guides
Trei suprapuneri de ghidare personalizabile vă permit fie să creați un raport de aspect personalizat, fie să utilizați pentru a defini zonele în care grafica va fi inserată în aval. Folosind ghidajele pentru a aproxima graficul din aval vă permite să ajustați încadrarea în timp ce luați în considerare aceste grafică.


Tally
Pe partea de talent a vizorului se află o lumină cu număr camerei pentru a putea fi identificați de către talentului sau directorului tehnic. Pe partea dinspre operator a vizorului este o lumină care poate lumina indicând faptul că, camera este LIVE, adică furnizează imaginea programului. Rețineți că, pentru a funcționa, Tally necesită o conexiune suplimentara pe cablu SDI.


In cutie:

Blackmagic Design URSA Studio Viewfinder

Detalii

SKU
CINEURSANSVF
EAN
9338716003895
Categorii
Greutate
2
Mentiuni speciale
Scos din fabricatie
Garantie (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.