Camera video Blackmagic URSA Broadcast 4K

Blackmagic Design
Blackmagic Design
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs CINEURSAMWC4K
EAN 9338716005059
Disponibil: Precomanda
Solicita publicare produs in SICAP Ai gasit un pret mai bun?
Comenzi telefonice - 0786454622, L - V: 10:00 - 17:30

Descriere

Camera video Blackmagic URSA Broadcast


Senzor CMOS 4K
Compatibil cu obiectivele cu montură B4 2/3inch
UHD 4K și 1080p până la 60 fps
Formate de înregistrare: Apple ProRes și Avid DNx
Cinema DNG Raw Recording
2 x UHS-II SD, 2 x CFast 2.0 Slots
Ieșiri 3G-SDI și 12G-SDI
Genlock și Timecode
Intrări audio XLR și microfon încorporat

Camera video Blackmagic Design URSA Broadcast este o unitate de producție de teren și studio. Dispunând de suport B4 nativ pentru obiectivele cu standard de 2/3 inch înseamnă că URSA Broadcast se pretează la fel de bine atât pe un trepied de studio în spatele unei lentile de tip „box” cat si pe umărul unui operator de difuzare a știrilor. Oferă rezoluție UHD 4K care poate facilita înregistrarea UHD nativă sau înregistrarea HD pentru producții care nu necesită o rezoluție suplimentară. Semnalul video poate fi înregistrat atât pe carduri SD UHS-II cat si pe carduri CFast 2.0, acestea din urmă fiind capabile să înregistreze in formatul RAW Cinema DNG pentru o mai mare flexibilitate în post-producție.

Camera video își arata cu adevărat capacitățile atunci când este combinata cu URSA Mini Shoulder Kit și EVF - disponibile separat. Compatibilitatea VCT-14 plus capacitatea de a fi pusa pe umăr atunci când aveți nevoie este un aspect important al acestei camere. Când sunt montate pe umăr, obiectivul B4 și EVF-ul formează puncte de contact pentru o filmare confortabilă și stabilă. În plus, un port cu 20 de pini pentru comunicarea permite URSA Broadcast să comunice cu motoarele obiectivelor B4.

Corpul însuși este conceput pentru a fi intuitiv, cu butoane și comutatoare amplasate inteligent pentru memorie musculară și reglaje pe loc. ISO / Gain, Shutter speed și White Balance sunt disponibile pe comutatoarele clasice de comutare, în timp ce o roată tradițională de filtrare ND vă permite să reduceți lumina care lovește senzorul pentru a vă controla complet imaginea. Conexiunile pentru intrarea audio, ieșirea video, plus intrarea timecode / genlock sunt disponibile pe conectorii standard ai industriei, permițându-i să comunice cu echipamentele profesionale utilizate in industrie.

Dacă configurați camera URSA Broadcast pentru producția live, sunt disponibile convertoare de fibra optica și vizoare de studio - disponibile separat. Convertorul de fibra optica oferă toata conectivitatea studioului printr-un singur cablu de fibră optică, cu reglaje și conexiuni suplimentare disponibile pe convertorul propriu-zis. Chiar dacă studioul dvs. produce conținut HD, transmisia URSA trebuie să fie doar primul pas spre un flux de lucru UHD.


Două camere într-una singura
URSA Broadcast a fost conceputa pentru a funcționa la fel de bine ca o cameră de studio sau ca o cameră video ENG / EFP pentru producțiile HD și UHD 4K. Cu kitul de montare pe umerii disponibil separat, camera URSA Broadcast poate fi montata pe un trepied în studio sau poate fi folosită pe umărul operatorului, în stil ENG.


Standarde media și formate
Materialele video înregistrate de URSA Broadcast nu necesită transcodare. Apple ProRes și Avid DNx pot fi înregistrate direct pe carduri SD UHS-II sau pe carduri CFast 2.0. Doar descărcați suportul de pe carduri și le puteți trimite direct la editare. Puteți înregistra chiar fișiere brute pe 12 biți CinemaDNG fără pierderi sau comprimate pentru programe de programare de înaltă calitate și post-producție. Cu sloturi duale pentru fiecare tip de suport media, URSA Broadcast vă oferă opțiunea de înregistrare redundantă sau releu. Când prima carte este plină, înregistrarea continuă automat pe următoarea carte, astfel încât să puteți schimba o singură carte în timp ce continuați înregistrarea pe cealaltă.


Compatibilitate cu obiectivele cu montura B4
În timp ce senzorul 4K utilizat în URSA Broadcast este mai mare decât cel de 2/3 inch obișnuit folosit cu sticla tradițională B4, un expander optic de înaltă calitate, încorporat în montura, mărește cercul imaginii pentru acoperirea completă a senzorului. Multe obiective HD de înaltă calitate pot fi utilizate la rezoluții mult dincolo de HD, până la 2.5K sau 3K. Deoarece lentilele cu montura B4 sunt par-focale și au o profunzime foarte mare a câmpului, imaginea rămâne focalizată pe măsură ce măriți și micșorați, astfel încât nu trebuie să-ți urmărești focusul pe măsură ce filmezi. Acest lucru îți permite să lucrezi mult mai repede, pentru că nu trebuie să schimbi lentilele sau să faci focusul între cadrele de close-up, medii și largi, ceea ce este perfect când filmați acțiuni si scenarii rapide.


HD Downscaling
Pentru producții care necesită doar rezoluții HD, imaginea de 4K care iese din senzor poate fi redusă înainte de înregistrare, pentru redarea imaginii in 1080p sau 1080i. Deoarece întregul senzor este scanat, întregul interval dinamic al senzorului rămâne intact și nu vor fi introduse artefacte de aliasing.

Filtre optice ND
Rotiți discul ND pentru a accesa filtrele 1/4, 1/6 și 1/64 ND. Aceste filtre sunt proiectate în conformitate cu senzorul URSA Broadcast, asigurând o diferență minimă în colorimetrie. Filtrele blochează, de asemenea, lungimile de undă IR pentru a preveni poluarea cu IR atunci când reduc lumina vizibilă cu ND-uri. Valorile filtrului ND pot fi afișate fie ca o fracțiune, valoare ND, fie ca „stop reduction” pe ecranul LCD sau în EVF - disponibil separat.


Designul
La fel ca si camerele tradiționale broadcast, URSA Broadcast dispune de bine-cunoscutele comutatoare și comenzi mecanice externe, care vă oferă acces direct la cele mai importante setări ale camerei. Controalele sunt stabilite logic, făcându-le ușor de memorat și localizate, astfel încât să puteți modifica setările fără a fi nevoie să vă uitați la butoane sau să luați camera de pe umăr. De asemenea, beneficiați de un ecran touchscreen extensibil de 4 inch pentru monitorizarea sau controlul camerei prin intermediul interfeței software care oferă redundanță completă pentru toate comenzile externe și funcțiile camerei. Pe partea operatorului camerei, un LCD dedicat cu iluminare afișează informații esențiale, viteza de înregistrare a cadrelor, unghiul obturatorului, diafragma, balansul de alb, gain-ul, irisul, nivelul bateriei și contoarele audio. Pe lângă o conexiune standard de dimensiuni mari pentru audio prin conectori XLR si SDI prin conectori BNC, este disponibil si un conector standard cu 4 pini XLR 12V DC.


Înregistrare Slow Motion
Indiferent dacă filmați un eveniment sportiv sau o poveste de știri, camera URSA Broadcast este pregătită pentru Slow Motion. Pentru a realiza înregistrări video Slow Motion, camera înregistrează cadre la o frecventa mai ridicata si redă la frecventa video standard. Puteți seta viteza preferată a cadrelor de mare viteză utilizând meniurile de pe ecran ale camerei, apoi comutați între viteza standard de sincronizare și viteza cadrelor off-speed cu atingerea unui buton din partea laterală a camerei. Camera URSA Broadcast poate înregistra in rezoluția Ultra HD la frecventa de până la 60 de cadre pe secundă.

Înregistrare audio încorporată
URSA Broadcast are un microfon de înaltă calitate și un recorder audio profesional încorporat, astfel încât să nu trebuiască să cărați un recorder audio separat. Microfonul stereo încorporat poate fi utilizat pentru înregistrarea sunetului sau puteți conecta microfoane profesionale folosind cele două intrări XLR pentru microfon. Conexiunile XLR sunt alimentate cu 48V - Phantom power, astfel încât să puteți conecta orice tip de microfon, de la „shotgun” la microfoane wireless clip-on. Cu două intrări pentru microfon, puteți înregistra un reporter pe teren purtând un microfon lavaliera sau handheld, si in acelasi timp puteti capta sunete ambientale folosind cea de-a doua intrare. De asemenea, puteți înregistra același microfon la ambele canale, folosind diferite nivele, pentru a evita distorsiunile neașteptate pe teren. URSA Broadcast oferă, de asemenea, butoane externe pentru reglarea nivelelor și a contoarelor de pe ecran, astfel încât să puteți ajusta nivelurile audio chiar și atunci când este montata pe umeri.


Blackmagic OS
URSA Broadcast include sistemul de operare Blackmagic avansat cu o interfață utilizator intuitivă care vă permite să utilizați gesturi simple de atingere și de glisare. În plus, aveți la dispoziție multe din caracteristicile camerei digitală de film URSA Mini in cazul in care aveți nevoie să faceți mai multă lucrare de programare. Puteți configura camera, introduce metadate și multe altele. În plus, software-ul duplică toate butoanele fizice și in interiorul interfeței utilizator pentru a obține redundanță completă. Afișajul unic pentru heads-up pune la îndemână funcțiile utilizate în mod obișnuit, astfel încât să puteți atinge un buton și să reglați rapid fără a fi nevoie să navigați prin meniuri complexe. Abordarea digitală face rapid introducerea metadatelor cu ajutorul dicționarului încorporat, a introducerii textului cu funcția de predicție și a tastaturii de pe ecran.

Opțiuni de alimentare diversificate
Chiar de la început, URSA Broadcast dispune de un conector de alimentare standard de 4 pini XLR care funcționează de la 12 la 20 V pentru surse externe de alimentare și acumulatori. Conectorul de alimentare standard înseamnă, de asemenea, că este ușor să utilizați camera cu sursele de alimentare și bateriile existente. Suporturile pentru baterii cu V - Mount și Gold Mount sunt disponibile separat pentru compatibilitatea cu o gamă largă de baterii de la diferiți producători.


In cutie:
Blackmagic Design URSA Broadcast Camera
Turret Dust Cap
Power Supply (Requires IEC Power Cable)

*Obiectivele si accesoriile din imagini sunt cu titlu de prezentare

Detalii

SKU
CINEURSAMWC4K
EAN
9338716005059
Categorii
Greutate
4
Garantie (luni)
24
Descriere scurta
End of Life

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.

Produse recomandate