Camera video JVC GY-LS300CHE 4KCAM (body)

JVC
16.780,00 Lei (TVA inclus)
TVA inclus | Livrare gratuita la comenzi mai mari de 500 Lei
JVC
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs GY-LS300CHE
Solicita publicare produs in SICAP Ai gasit un pret mai bun?
Comenzi telefonice - 0786454622, L - V: 10:00 - 17:30

Descriere

Camera video JVC GY-LS300CHE 4KCAM (body)

Camera video JVC GY-LS300CHE 4KCAM, 4K Super 35mm este o camera Compactă, convenabilă, ULTRA HD. Modelul JVC GY-LS300CHE este echipat cu un senzor CMOS de 4K Super 35mm și poate fi folosita cu o gamă largă de lentile cinematografice și fotografice și adaptoare pentru efecte cinematice uimitoare.

Ultima actualizare gratuită a firmware-ului adaugă un mod "JVC Log" care practic reproduce aspectul filmului, plus noile moduri de înregistrare Cinema 4K și Cinema 2K.
Cand se folosesc lentil Prime, JVC GY-LS300CHE are implementata o tehnologie inovativa care permite activarea capacitatilor de zoom. Acum, prin intermediul update-ului de firmware, JVC GY-LS300CHE foloseste un mode de inregistrare de 70 bit care permite inregistrarea imaginilor 4K pe cardurile standard Class 10 SDXC. Acum beneficiaza de histograma, o noua indicare Zebra, o varietate de modificari aduse live streaming-ului, dar si abilitatea de a controla inregistrarea prin intermediul HDMI/SDI. Acum suporta JVC LUT impreuna cu recorderele esterne Atomos Shogun sau Atomos Ninja Assasin.

Super 35mm CMOS senzor de imagine 4K

Modelul JVC GY-LS300CHE are un senzor de imagine JVCKENWOOD AltaSens 4K CMOS Super 35mm combinat într-un mod unic cu obiective cu montura Micro Four Thirds (MFT) standard. Lentile de cinematografie super 35 mm pot fi folosite și își vor păstra unghiul de vizualizare nativ (este necesar un adaptor adecvat).
Atunci când camera este utilizata cu obiective MFT, Super 16 și alte dimensiuni, caracteristica proprie de scanare Variable Scan Mapping a JVC va menține unghiul de cuprindere, nativ, al obiectivului. Acest lucru le oferă producătorilor de film flexibilitatea de a utiliza lentilele MFT disponibile pe scară largă, precum și obiectivele cinematografice de vârf. Combinația unică dintre montura MFT, senzorul de imagine Super 35mm mai mare Variable Scan Mapping conferă camerei opțiuni nelimitate pentru lentile.

 • Senzor de imagine CMOS de 4K Super 35mm
 • Montura MFT (Micro Four Thirds Sistem)
 • Variabile Scan Mapping menține unghiul de vizualizare nativ pentru o varietate de obiective, inclusiv Super 35, MFT și Super 16.
 • Adaptoare disponibile pentru lentilele PL și EF mount
 • Înregistrarea Ultra HD de 4 K (150 Mbps, 24p / 30p) pe card SDXC (UHS-I Speed class3)
 • 4:2:2 Înregistrare Full HD la 50Mbps (24p-60p)
 • Filtru ND cu 3 poziții (1/4, 1/16 și 1/64)
 • Ieșiri HD-SDI (3G) și HDMI (ieșire 4K numai prin HDMI)
 • Intrări audio XLR cu 2 canale cu Phantom Power
 • Microfon incorporat
 • Dual slot SDHC / SDXC permit înregistrarea duală, de rezervă și continuă
 • Streaming compatibil cu USTREAM, Zixi și Wowza Streaming Engine
 • Administrarea la distanță a rețelei IP, vizualizarea la distanță, editarea metadatelor, clipuri FTP (necesită conexiune de rețea și adaptor adecvat)
 • Ecran LCD color de 3,5 inch (920K pixeli) cu funcție Focus Assist
 • Vizor color de 0,24 inch (1,56 megapixeli) cu funcție Focus Assist


4K / Ultra HD (UHD) înregistrare la 150Mbps și ieșire live
Lucrul cu 4K nu a fost niciodată mai ușor. Introduceți un card de memorie SDHC sau SDXC (UHS-I Speed class 3) și înregistrați ore de material 4K / UHD (3840x2160). Înregistrările sunt făcute utilizând formatul de fișier Quicktime (.MOV) și sunt compatibile cu multe sisteme de editare populare. Conectați un monitor 4K / UHD cu un singur cablu HDMI și vizualizați semnalul live 4K al camerei. De asemenea, puteți reda fișierele înregistrate direct de pe cameră. De asemenea, este disponibil un mod de înregistrare de 70Mbps pentru a înregistra 4K pe carduri de memorie SDHC / SDXC economice clasa 10.
120fps (59,94Hz) / 100fps (50Hz) Înregistrare de mare viteză pentru redare slow motion
Este disponibilă înregistrarea de mare viteză * la viteze de până la 120fps (59,94Hz) / 100fps (50Hz) pentru o redare slow motion (până la 1/5 lent la modul 24p). Vă ajută să creați efecte artistice și vă permite să urmăriți reluari pentru a examina abilitățile sportive.
Inregistrare Full HD 4:2:2 la 50Mbps
Abilitatea de a înregistra H.264 4:2:2 24-60p la 50Mbps face ca JVC GY-HM200E să fie o cameră ideală atât pentru emisiunile, cât și pentru casele de producție. Acuratețea culorii de 4:2:2 permite modelului JVC GY-HM200E să obtina o rezoluție excepțională a culorii chiar și atunci când imaginile sunt în contrast puternic cu fundalul. Acest lucru este deosebit de util atunci când culorile puternice sunt în contrast cu fundalurile luminoase sau cu utilizarea unui ecran chroma.
Maner robust cu diferite controale și suport audio profesionist XLR
Mânerul detașabil face JVC GY-HM200E ușor de transportat și simplifică înregistrarea din unghiuri joase datorită butonului său incorporat REC cu funcție de blocare a pârghiei de zoom. Intrările audio XLR sunt prevăzut cu un microfon profesional sau cu intrare LINE, complet dotat cu capabilități de alimentare Phantom Power.
Comunicații avansate de rețea IP și streaming
Modelul GY-HM200ESB este echipat cu cel mai recent motor de comunicații IP al JVC, care vă oferă controlul la distanță și monitorizarea funcțiilor vitale ale camerei și ale obiectivului de la o tableta, smartphone sau computer oriunde în lume. Redarea live este posibilă în rezoluții HD sau mai mici, în funcție de lățimea de bandă disponibilă. Evenimentele live pot fi transmise la un decodor la capătul unui cablu sau direct in internet printr-o platformă video online cum ar fi Facebook, YouTube, Ustream sau JVC's propriul server VIDEOCLOUD. In timp ce face streaming, camera poate functiona si in modul normal, putand sa capteze imagini la potentialul sau maxim.

Pachetul contine:

 • JVC GY-LS300CHE Camera Video Super 35mm x 1
 • Maner, Battery (SSL-JVC50) x1, AC Adapter x1, Shotgun microphone x1


Detalii

SKU
GY-LS300CHE
Brand
JVC

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.

Produse similare