Obiectiv foto Samyang AF 35-150mm F2-2.8 Sony FE + CADOU Samyang Dock USB pentru Sony E

Samyang
6.900,00 Lei (Reducere 4%)
6.585,00 Lei (TVA inclus)
TVA inclus | Livrare gratuita la comenzi peste 500 Lei.
Samyang
Produse incluse in pachet
315,00 Lei (TVA inclus)
Cod produs F1215406101-108943
Solicita publicare produs in SICAP Ai gasit un pret mai bun? Plaseaza comanda si castiga puncte de loialitate in valoare de 65,85 Lei

Descriere

Obiectiv foto Samyang AF 35-150mm F2-2.8 Sony FE + CADOU Samyang Dock USB pentru Sony E

Obiectiv foto Samyang AF 35-150mm F2-2.8 Sony FE

Obiectivul are o diafragmă maximă de F2 la cea mai mare deschidere și F2.8 la teleobiectiv și acoperă cele mai populare cinci distanțe focale: 35, 50, 85, 135 și 150 mm.

Cu o construcție optică a obiectivului care constă din 21 de elemente în 18 grupuri, cu o combinație de 2 elemente ASP, 1 HB, 3 HR și 6 ED, obiectivul produce o performanță optică superioară pe întreaga gamă de zoom.

Tehnologia UMC (Ultra Multi-Coating) este aplicată lentilelor pentru a minimiza efectul de flare și ghosting, ajutând la producerea unor imagini naturale și clare. Deschiderea mare ajută în mod eficient la separarea subiectului de fundal, iar cele 9 lame de diafragmă creează un bokeh neted și atractiv.

Motorul pas cu pas liniar (STM) al obiectivului este rapid și foarte receptiv pentru a se potrivi atât fotografilor, cât și videografilor. Acesta oferă o urmărire excelentă a focalizării și tranziții line. La filmarea video, viteza AF este ajustată mai atent pentru a imita reglarea focalizării unui obiectiv cinematografic. Atunci când treceți la MF liniar, controlul focalizării se potrivește cât mai bine cu cuplul inelului de focalizare cu cel al unei focalizări manuale. Obiectivul are un design parfocal digital specializat pentru video. După focalizarea subiectului în modul MF, focalizarea nu necesită o nouă reglare, chiar și atunci când se face zoom înainte sau înapoi. Acest lucru le permite realizatorilor de filme să reducă timpul de filmare și să permită o filmare precisă și stabilă. Samyang a reușit, de asemenea, să mențină respirația de focalizare la un nivel minim.

Obiectivul este complet etanșat la intemperii, iar etanșarea la intemperii este adoptată în 12 zone ale obiectivului pentru a preveni deteriorarea sau contaminarea cu praf, ploaie ușoară și zăpadă. Comutatoarele și butoanele personalizate de pe partea laterală a obiectivului permit utilizatorului să controleze complet obiectivul. Utilizatorii își pot schimba funcțiile preferate prin intermediul a trei comutatoare personalizate. Cu ajutorul comutatoarelor, utilizatorul poate schimba funcții precum, salvarea focalizării, dolly shot, inelul de diafragmă și multe altele. Mai multe funcții pot fi adăugate în viitor cu ajutorul stației pentru obiective Samyang.

MOD (distanța minimă a obiectului) este de numai 0,33 m. Combinată cu diafragma rapidă a obiectivului, aceasta produce o perspectivă unică aproape de subiect, cu un fundal frumos estompat.

Specificații cheie

 • Performanță optică excelentă
 • Acoperă cele mai populare distanțe focale
 • Mai multe funcții concepute pentru filmări video
 • AF rapid
 • Excelent pentru fotografierea macro, MOD este de numai 0,33 m
 • Sigilată la intemperii
 • Funcțiile pot fi adăugate prin firmware. 

In cutie: 

- Samyang AF 35-150mm f/2-2.8 FE Lens for Sony E


Samyang Lens Station pentru Sony E

Cu ajutorul Samyang Lens Station, este posibilă actualizarea firmware-ului și personalizarea funcțiilor obiectivelor Samyang AF.

Prin instalarea celei mai recente versiuni de firmware în obiectivul dumneavoastră, sunteți asigurat că veți obține întotdeauna cea mai bună performanță posibilă de autofocalizare. Lens Station permite, de asemenea, utilizatorului să regleze modul în care vor funcționa diafragma și focalizarea manuală.

Funcții:

 • Actualizarea firmware-ului
 • Calibrare focalizare
 • Calibrare diafragma
 • Calibrare sensibilitate focalizare manuala

Pentru a utiliza Samyang Lens Station, dispozitivul trebuie să fie conectat la un computer pe care a fost instalat software-ul Lens Manager. Software-ul este disponibil atât pentru sistemele de operare Windows, cât și pentru Mac OS și poate fi descărcat de pe site-ul internațional al Samyang.

Detalii

SKU
F1215406101-108943
Greutate
2.1
Brand
Garantie consumer (luni)
24
Garantie companii (luni)
12

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.

Produse recomandate