Obiectiv foto Sony FE 100-400mm f/4.5-5.6 GM OSS

Sony
13.499,00 Lei (TVA inclus)
TVA inclus | Livrare gratuita la comenzi peste 500 Lei.
Sony
Cod produs SEL-100400GM
EAN 4548736058422
Stoc furnizor
Solicita publicare produs in SICAP Ai gasit un pret mai bun?
Comenzi telefonice - 0786454622, L - V: 10:00 - 17:30

Descriere

Obiectiv foto Sony FE 100-400mm f/4.5-5.6 GM OSS


Sony FE 100-400mm f/4.5-5.6 GM OSS
E-mount Lens / Full-Frame Format
Intervalul diafragmei: f / 4.5-5.6 până la f / 32-40
Un element Super ED și două elemente ED
Acoperirea cu Nano AR și acoperirea cu fluor
Direct Drive Super Sonic Wave Motor
Optical SteadyShot Stabilizare imagine
Focus intern; Focus Range Limiter
Construcția rezistentă la praf și la umiditate
Diafragmă cu 9 lamele

Teleobiectiv cu super-zoom clar şi FA constantă
Teleobiectivul cu super-zoom al seriei G Master are un interval versatil de la 100 la 400 mm. Cu rezoluţia extraordinară şi focalizarea automată rapidă şi precisă surprindeţi acţiunea de la distanţă cu o rapiditate şi o calitate remarcabile. Pe lângă calitatea impresionantă a imaginii, acest obiectiv fin vă oferă mobilitatea, fiabilitatea şi gradul de utilizare cerute de profesionişti.

Sony FE 100-400mm f/4.5-5.6 GM OSS - Teleobiectiv cu super-zoom G Master
Un interval de zoom de la 100 la 400 mm este ideal pentru sporturi, natură şi subiecte similare, cu o calitate a imaginii şi o performanţă a focalizării automate pe măsura cerinţelor profesioniştilor.
Focalizare automată rapidă şi constantă
O combinaţie optimă de motor liniar dublu şi sisteme de acţionare DDSSM (Direct Drive SSM) înseamnă reacţie rapidă, precizie mare şi urmărire constantă.

Înaltă rezoluţie şi FA la orice distanţă focală
Elementele optice de precizie ale seriei G Master asigură o rezoluţie înaltă pe tot ecranul la orice distanţă de focalizare datorită intervalului de zoom al obiectivului.

Compact, cu greutate redusă şi mobil
Construcţia exterioară modulară inovatoare şi componentele de magneziu reduc greutatea şi dimensiunea pentru o mai bună portabilitate şi mobilitate.
Versatilitate remarcabilă la fotografiere
Cu mecanismul de focalizare autocentrată se obţine o distanţă de focalizare minimă de doar 0,98 metri, ca să puteţi urmări şi fotografia subiectul la orice distanţă cu un singur obiectiv.

Teleobiectiv cu super-zoom G Master
Acest obiectiv cu zoom G Master de înaltă performanţă are un interval al distanţei focale de la 100 la 400 mm ideal pentru sporturi, natură şi alte subiecte care necesită o distanţă mare. Are o calitate a imaginii şi o performanţă a focalizării automate care vin în sprijinul activităţilor pe teren desfăşurate de profesionişti, urmărind şi surprinzând chiar şi cele mai rapide subiecte la o rezoluţie şi o claritate remarcabile.

Focalizare automată rapidă şi constantă
Combinaţia optimă de motor liniar dublu cu sistemele de acţionare DDSSM (Direct Drive SSM) este prima de acest gen. De asemenea, are senzori de precizie care asigură răspunsul în timp real pentru poziţionarea cu o precizie extrem de mare, permiţând sistemului de focalizare automată al camerei să funcţioneze optim.

Înaltă rezoluţie la orice distanţă focală
Designul optic de precizie asigură o rezoluţie înaltă pe tot ecranul la orice distanţă de focalizare datorită intervalului de zoom al obiectivului. SEL100400GM permite nu doar realizarea unor imagini uimitoare cu subiecte aflate la distanţe focale superioare cu teleobiectivul, dar şi o performanţă pe măsură la fotografierea obiectelor aflate în apropiere.

Claritate şi contrast în orice lumină
Stratul antireflexie Nano de la Sony suprimă reflexiile incidentale care duc la pete albe şi reflexii parazite când lumina este din spate sau pune probleme, pentru a obţine un contrast şi o claritate constante. Petele albe reduse, mai ales când fotografiaţi afară, în lumină puternică, înseamnă o încadrare mai bună şi flexibilitate pentru compoziţie. (1. Strat antireflexie Nano/2. Sticlă/3. Lumină transmisă)

Compact, cu greutate redusă şi mobil
Componentele din aliaj de magneziu şi alte îmbunătăţiri contribuie la durabilitatea ridicată, iar dimensiunea şi greutatea reduse de neegalat înseamnă nu doar o mobilitate mai mare, dar şi gestionarea îmbunătăţită cu ajutorul corpurilor cu greutate redusă pentru fotografierea mai simplă şi mai stabilă din mână.

Redare și culoare naturale
Două element de sticlă ED (dispersie extrem de scăzută) şi un element de sticlă Super ED amplasat strategic în designul optic avansat suprimă eficient aberaţia cromatică axială care este, adesea, cauza scăderii rezoluţiei la teleobiective. Rezultatul constă în imagini bine definite, excepţional de clare.

Versatilitate remarcabilă la fotografiere
Focalizarea autocentrată şi precizia mare a poziţionării au făcut posibilă obţinerea unei distanţă de focalizare minime de numai 0,98 metri, cu un factor de mărire de până la 0,35x. Aveţi un obiectiv cu un interval de zoom superior şi versatil, între 100 şi 400 mm, plus o performanţă remarcabilă pentru prim-plan la 100 mm.

Imagini fără neclarităţi, chiar şi fără trepied
Stabilizarea optică integrată a imaginii SteadyShot uşurează realizarea imaginilor fără neclarităţi, mai ales pentru imaginile cu sporturi sau alte subiecte care necesită o stabilizare rapidă. Modul 2 de stabilizare facilitează obţinerea imaginilor panoramice dinamice. Stabilizarea imaginii pe 5-axe devine disponibilă atunci când este utilizată cu corpurile din seria α care au stabilizarea încorporată a imaginii.

Reglare a cuplului de torsiune a zoomului
Acesta este primul obiectiv α care are un regulator de cursivitate a zoomului pentru controlul mecanic al cuplului de torsiune al inelului de zoom. Setaţi un cuplu de torsiune mai mic pentru zoom rapid sau unul mai mare când aveţi nevoie de zoom lent şi stabil. Reglajul fin permite ajustarea obiectivului pe măsura cerinţelor fiecărui utilizator.

Montură detaşabilă pentru trepied
O montură detaşabilă pentru trepied permite cuplarea sau decuplarea rapidă de pe trepied, astfel încât utilizatorul să poată trece rapid de la fotografierea de pe trepied la cea din mână. Montura se poate scoate, pentru comoditate la transport şi depozitare. Un mecanism de blocare previne decuplarea accidentală.

Teleconvertoare pentru distanţe mai mari
SEL100400GM este pe deplin compatibil cu teleconvertoarele de înaltă performanţă SEL14TC şi SEL20TC pentru o creştere a distanţei focale de 1,4x sau, respectiv, de 2x. Asta înseamnă o distanţă focală maximă de 800 mm (1.200 mm la corpul în formatul APS-C).3

Buton personalizat de menţinere a focalizării
Butoanele comode de menţinere a focalizării permit controlul menţinerii focalizării chiar şi în timpul funcţionării continue a focalizării automate. Mai pot fi particularizate din meniul camerei, putând fi atribuite mai multor funcţii.

Fiabilitate ridicată în condiţii dificile
Designul general al acestui obiectiv este rezistent la praf şi umiditate, pentru a oferi o protecţie în plus şi funcţionarea fiabilă în medii dificile. Fotografiaţi cu încredere în condiţii de ploaie uşoară sau vânt.4

Caracteristicile parasolar pentru obiectiv destinat profesioniştilor
O fereastră de acces care poate fi deschisă sau închisă după cum doriţi permite accesul simplu la filtrul de polarizare, iar un comutator de blocare a parasolarului împiedică decuplarea sau rotirea accidentală a parasolarului pentru obiectiv în timpul fotografierii sau deplasării.

Element frontal cu strat de fluor
Elementul frontal al obiectivului are un strat de fluor care împiedică depunerea mizeriei şi urmele amprentelor, uşurând ştergerea acestora dacă, într-adevăr, apar pe suprafaţa obiectivului. Acesta poate fi un avantaj considerabil pentru fotografierea în aer liber.

In cutie:
Parasolar (model): ALC-SH151
Capac faţă pentru obiectiv: ALC-F77S
Capac spate pentru obiectiv: ALC-R1EM
Husă
Altele: Montură pentru trepied
Placeholder

Detalii

SKU
SEL-100400GM
EAN
4548736058422
Greutate
3
Brand
Obiective Foto-Video
Diafragma/Iris
f/4.5 - 5.6
Camere foto
Stabilizare
Da
Montura
Sony E
Tip lentila
Telephoto Zoom
Zoom/Prime
Obiective Zoom
Focalizare
Autofocus
Focala/Zoom
100-400mm
Garantie (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.

Produse recomandate