Obiectiv foto Sony FE 100mm f/2.8 STF GM OSS

Sony
8.511,00 Lei (TVA inclus)
TVA inclus | Livrare gratuita la comenzi peste 500 Lei.
Sony
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs SEL-100F28GM
EAN 4548736054837
Stoc furnizor
Solicita publicare produs in SICAP Ai gasit un pret mai bun?
Comenzi telefonice - 0786454622, L - V: 10:00 - 17:30

Descriere

Obiectiv foto Sony FE 100mm f/2.8 STF GM OSS


E-mount Lens / Full-Frame Format
Intervalul diafragmei: f / 2,8 la 20 | T5.6 până la 22
Element de apodizare pentru Bokeh de exceptie
Un element asferic și un element ED
Nano AR Coating
Direct Drive Super Sonic Wave Motor
Stabilizare imagine Optical SteadyShot
Inel fizic pentru controlul diafragmei; Comutator De-Click
Inel de comutare macro; Buton On-Hold pentru focalizare
Diafragmă cu 11 lamele rotunjite

STF™ permite o claritate şi un efect bokeh incomparabile
Acest teleobiectiv mediu de 100 mm cu distanţă focală fixă are o rezoluţie G Master excepţională, plus optica STF pentru un efect bokeh magnific. Are focalizare automată DDSSM rapidă, precisă şi silenţioasă şi face prim-planuri până la un factor de mărire de 0,25x. Stabilizarea optică SteadyShot reduce neclaritatea aparută când fotografiaţi în lumină redusă sau în modul macro.2
Rezoluţie şi efect bokeh de excepţie la G Master

Optica avansată şi designul permit o rezoluţie extremă şi un efect bokeh excepţional care combină performanţa generală ce rezumă conceptul G Master.
Efectul bokeh nu poate fi nicicum mai reuşit

Acest obiectiv a fost creat special pentru a realiza un efect bokeh natural şi omogen, fără vignetare. Rezultatul este profund şi natural în plan dimensional.
Rezoluţie pe măsura numelui G Master
Rezoluţia extremă pe toată suprafaţa imaginii şi claritatea extremă fac faţă cerinţei MTF pretenţioase de 50 de linii pe milimetru, care reprezintă baza designului optic al G Master.

Cu focalizarea automată vă concentraţi asupra creaţiei
Unitatea de acţionare a focalizării DDSSM (Direct Drive SSM) vă asigură focalizarea automată rapidă, precisă şi silenţioasă, lăsând utilizatorul să se concentreze pe deplin asupra realizării unor fotografii sau filme la superlativ.

Caracteristici
Rezoluţie şi efect bokeh de excepţie la G Master
Fiind o completare pe măsură a seriei G Master, acest obiectiv combină rezoluţia extraordinară şi efectul bokeh omogen şi uimitor care scoate în evidenţă în mod ideal subiectul focalizat. Designul optic, cu elementul optic de apodizare inovator şi cu diafragma nouă cu 11 lamele, asigură în mod constant o performanţă ridicată pentru toată suprafaţa imaginii.
Rezoluţie pe măsura numelui G Master
Cu compensarea aberaţiei sferice, sticla ED (dispersie extrem de scăzută) şi elementele asferice, acest obiectiv amplifică până la extrem rezoluţia şi claritatea pentru a face faţă cerinţei pretenţioase MTF de 50 de linii pe milimetru, care reprezintă baza designului optic pentru G Master. Claritatea se extinde în toată imaginea.

Claritate şi contrast de excepţie
Stratul original antireflexie din nanocristale de la Sony suprimă reflexiile false ce pot cauza pete albe şi reflexii parazite, în special în situaţiile cu iluminare din spate. Rezultatul este un contrast ridicat și o claritate constante, cu tonuri de un negru intens în cea mai largă gamă posibilă de situații fotografice. (1. Strat antireflexie din nanocristale/2.Sticlă/3.Lumină transmisă)

Apodizare pentru un efect bokeh de neegalat
Un element optic APD este un tip special de filtru care transmite treptat şi în scădere lumina către zonele periferice. Acesta atenuează marginile imaginilor punctuale, rezultatul fiind un efect bokeh excepţional de omogen şi frumos în fundal şi în prim-plan, cu un reducând la minimum efectul marginilor duble.3

Efectul bokeh nu poate fi nicicum mai reuşit
Fiind creat special pentru a realiza un efect bokeh extraordinar de omogen şi de natural, acest obiectiv are un element optic de apodizare (APD) unic, o diafragmă circulară cu 11 lamele absolut nouă şi o distorsiune minimă a zonelor evidenţiate la periferia imaginii. Fiecare obiectiv în parte este reglat fin pentru a respecta cele mai ridicate standarde ale G Master.
Zone periferice frumos evidenţiate
Pentru a face faţă concentrării pe efectul bokeh, obiectivul a fost creat să minimizeze vignetarea care poate distorsiona compoziţia periferică a imaginii. Sursele punctuale de lumină sunt reproduse cu un efect circular bokeh constant în toată imaginea, astfel încât lumina solară filtrată sau reflectată de frunze, de exemplu, să fie redată cu o eleganţă maiestuoasă.
Focalizarea automată vă permite să vă concentraţi asupra creaţiei

Sistemul de acţionare a focalizării DDSSM (Direct Drive SSM) permite focalizarea automată rapidă, precisă şi silenţioasă. Performanţa focalizării automate rapide şi discrete îi permite utilizatorului să se concentreze pe deplin pe surprinderea imaginilor statice sau filmelor minunate. Acest obiectiv acceptă atât focalizarea automată cu contrast cât şi pe cea cu detecţia fazei în plan, fiind o pereche ideală pentru camerele moderne Sony de înaltă performanţă.

Apropiaţi-vă şi descoperiţi detaliile
Deoarece una dintre caracteristicile principale ale acestui obiectiv este efectul bokeh, acesta este dotat cu un comutator al inelului macro care extinde intervalul obiectivului până la zona macro în care se poate utiliza excelent efectul bokeh. Modul macro permite o focalizare minimă până la 0,57 m cu un factor maxim de mărire de 0,25x, fără a face compromis la performanţa rezoluţiei.
11 lamele îmbunătăţesc frumuseţea efectului bokeh
Designul diafragmei circulare originale de la Sony a fost îmbunătăţit cu 11 lamele pentru o circularitate şi mai mare. Designul şi materialele au fost reevaluate pentru a menţine o formă aproape rotundă a diafragmei indiferent dacă este deschisă sau blocată, aplicând standarde stricte ale circularităţii pentru a se obţine întreaga frumuseţe a efectului bokeh STF fără compromisuri.

Manevrare şi control profesional
Celelalte caracteristici avansate care îmbunătăţesc funcţionarea pentru fotografiat şi filmat includ un inel al diafragmei 4, comutarea pas cu pas prin declic a inelului diafragmei, un buton de menţinere a focalizării, un comutator de selectare a focalizării automate/manuale şi un inel de focalizare lat pentru control sigur şi comod.
Dispozitive de acţionare avansate pentru viteză şi precizie
DDSSM (Direct Drive SSM) are un motor piezoelectric original Sony pentru a acţiona direct inelul de focalizare. Precizia ridicată la frânare face ca inelul de focalizare să fie controlat cu precizie pentru a obţine cea mai bună acurateţe la focalizare. În plus, este silenţios, fiind ideal pentru fotografierea vieţuitoarelor sălbatice şi pentru filme. La fel, focalizarea manuală este lină şi cu reacţie imediată.
Imagini fără neclarităţi, chiar şi fără trepied

Stabilizare optică SteadyShot este încorporată, ceea ce face posibilă obţinerea clarităţii maxime a subiectului la cel mai mic timp de expunere. Stabilizarea imaginii la un teleobiectiv mediu de 100 mm este un avantaj atât pentru profesionişti, cât şi pentru amatori. Corpurile aparatelor α7 din a doua generaţie oferă în plus stabilizarea pe 5 axe.
iabilitate ridicată în condiţii dificile
Pe lângă inelul de etanşare pe montură, designul general al acestui obiectiv este rezistent la praf şi umezeală pentru protecţie suplimentară şi o funcţionare fiabilă în condiţii dificile. Fotografiaţi cu încredere în condiţii de ploaie uşoară sau vânt.

In cutie:
Capac (model): ALC-SH147
Capac faţă pentru obiectiv: ALC-F72S
Capac spate pentru obiectiv: ALC-R1EM
Husă

Detalii

SKU
SEL-100F28GM
EAN
4548736054837
Greutate
2
Brand
Obiective Foto-Video
Diafragma/Iris
f/2.8
Camere foto
Stabilizare
Da
Montura
Sony E
Tip lentila
Medium Telephoto
Zoom/Prime
Obiective Prime
Focalizare
Autofocus
Focala/Zoom
100mm
Garantie (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.

Produse recomandate