Obiectiv foto Sony FE 12-24 mm f/4 G

Sony
8.799,00 Lei (TVA inclus)
TVA inclus | Livrare gratuita la comenzi peste 500 Lei.
Sony
Cod produs SEL-1224G
EAN 4548736058378
Stoc furnizor
Solicita publicare produs in SICAP Ai gasit un pret mai bun?
Comenzi telefonice - 0786454622, L - V: 10:00 - 17:30

Descriere

Obiectiv foto Sony FE 12-24mm f/4 G


E-mount Lens / Full-Frame Format
Intervalul diafragmei: f / 4 până la f / 22
Patru elemente asferice
Un Super ED și trei Elemente ED
Nano AR Coating
Direct Drive Super Sonic Wave Motor
Buton de blocare a focalizării; Comutator AF / MF
Construcția rezistentă la praf și la umiditate
Diafragmă cu 7 lamele rotunjite

Ultralarg pentru expresivitate spaţială dinamică
Obiectivul compact superangular cu zoom extrem de 12-24 mm are cele mai mici distanţe focale ale obiectivelor cu montură E şi cadru întreg, cu o rezoluţie G Lens uimitoare în toată imaginea, la orice diafragmă. Este o alegere excelentă pentru peisaje dinamice şi arhitectură. Cu mobilitatea remarcabilă şi focalizarea automată rapidă, silenţioasă şi precisă este ideal pentru filme şi fotografii.
Înaltă rezoluţie la unghiuri superangulare extreme
Elementele optice superangulare de fineţe surprind scene extinse cu o rezoluţie şi o claritate remarcabile.

Compact, cu greutate redusă şi mobil
Un design nou reduce semnificativ lungimea totală şi dimensiunea elementului frontal, păstrând cea mai bună performanţă optică posibilă. Şi cântăreşte numai 565 de grame.
Focalizare automată rapidă şi silenţioasă pentru fotografii şi filme
Acest obiectiv are în interior un mecanism de focalizare avansat, acţionat de sistemul Direct Drive SSM (DDSSM) de la Sony, asigurând focalizarea automată cu blocare rapidă şi exactă şi funcţionarea lină, silenţioasă.

Control simplu şi fiabilitate ridicată
Un buton particularizabil de menţinere a focalizării vă permite un control mai flexibil, iar designul rezistent la praf şi umiditate înseamnă funcţionare fiabilă chiar şi în cele mai dificile condiţii.
Caracteristici

Înaltă rezoluţie la unghiuri superangulare extreme
Acoperind cea mai mare gamă disponibilă de obiective cu montură E şi Full Frame, zoomul obiectivului FE 12-24mm F4 G are un potenţial de expresivitate nemaiîntâlnit pentru peisaje, oraşe, arhitectură şi alte subiecte extinse. Elementele optice superangulare de fineţe surprind scene extinse cu perspective dinamice, plus o rezoluţie şi o claritate remarcabile.

Rezoluţie excelentă în întreaga imagine
Patru elemente asferice într-un design optic inovator suprimă eficient aberaţiile optice care pot fi problematice la obiectivele superangulare. Acest obiectiv remarcabil are o rezoluţie excelentă, în deplină concordanţă cu conceptul obiectivului G Lens în tot intervalul de zoom.
Sticla Super ED îmbunătăţeşte rezoluţia şi contrastul
Un element de sticlă Super ED (dispersie extrem de scăzută) şi trei elemente de sticlă ED sunt aşezate strategic pentru a reduce aberaţia cromatică. Reducerea eficientă a aberaţiei cromatice contribuie la intensificarea clarităţii în întreaga imagine.

Focalizare automată rapidă şi silenţioasă pentru fotografii şi filme
Viteza şi precizia focalizării automate sunt esenţiale pentru urmărirea şi surprinderea rapidă a subiectului, dar şi funcţionarea silenţioasă este obligatorie pentru înregistrarea filmelor. Acest obiectiv are în interior un mecanism de focalizare avansat, acţionat de sistemul Direct Drive SSM (DDSSM) de la Sony, asigurând focalizarea automată cu blocare rapidă şi exactă şi funcţionarea lină, silenţioasă.

Claritate şi contrast în orice lumină
Stratul antireflexie din nanocristale de la Sony suprimă reflexiile incidentale care duc la pete albe şi reflexii parazite când lumina pune probleme, pentru a obţine un contrast şi o claritate constante. Lipsa petelor albe într-un interval mare al unghiurilor cu lumină incidentală vă permite o mai mare flexibilitate la încadrare şi compunere. (1. Strat antireflexie din nanocristale/2.Sticlă/3.Lumină transmisă)

Compact, cu greutate redusă şi mobil
Un design optic de fineţe reduce lungimea totală a tubului obiectivului, dar şi diametrul elementelor frontale, menţinând cea mai ridicată performanţă optică posibilă la toate distanţele focale şi setările diafragmei. Dimensiunile compacte şi greutatea redusă de 565 de grame fac ca acest obiectiv să fie ideal oricând este necesară portabilitatea şi mobilitatea.

Fiabilitate ridicată în condiţii dificile
Designul general al acestui obiectiv este rezistent la praf şi umiditate3, pentru a oferi o protecţie în plus şi funcţionarea fiabilă în medii dificile. Fotografiaţi cu încredere în condiţii de ploaie uşoară sau vânt.
Funcţionare lină şi flexibilă

Un buton personalizabil de menţinere a focalizării căruia i se pot atribui alte funcţii contribuie la controlul simplu, iar comutatorul AF/MF stabileşte modul de funcţionare a obiectului pe măsura situaţiei. Modul manual de focalizare este rapid şi sensibil, cu un decalaj aproape neobservat.
Avantajele înregistrării filmelor
Cu diafragmă maximă constantă F4 în întreg intervalul de zoom, acest obiectiv permite obţinerea unei expuneri consecvente. Focalizarea automată avansată cu o viteză şi o precizie remarcabile contribuie la urmărirea fiabilă a subiectului la unghi panoramic, pentru perspective impresionante în filme.

Parasolar pentru obiectiv integrat
Un parasolar pentru obiectiv încorporat blochează eficient lumina incidentală care poate provoca pete albe şi reflexii parazite, menţinând la nivel optim claritatea şi contrastul chiar şi la cele mai largi unghiuri ale obiectivului. Capac pentru obiectiv furnizat alunecă direct peste parasolarul încorporat.

In cutie:
Sony FE 12-24 mm f/4 G

Capac faţă pentru obiectiv: Special
Capac spate pentru obiectiv: ALC-R1EM
Husă
Placeholder

Detalii

SKU
SEL-1224G
EAN
4548736058378
Greutate
1
Brand
Obiective Foto-Video
Diafragma/Iris
f/4
Camere foto
Stabilizare
Nu
Montura
Sony E
Tip lentila
Wide Zoom
Zoom/Prime
Obiective Zoom
Focalizare
Autofocus
Focala/Zoom
12-24mm
Garantie (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.

Produse recomandate