Obiectiv foto Sony FE 28mm f/2

Sony
2.199,00 Lei (TVA inclus)
TVA inclus | Livrare gratuita la comenzi peste 500 Lei.
Sony
Cod produs SEL-28F20
EAN 4548736001992
Contactati-ne pentru termenul de livrare!
Solicita publicare produs in SICAP Ai gasit un pret mai bun?
Comenzi telefonice - 0786454622, L - V: 10:00 - 17:30

Descriere

Obiectiv foto Sony FE 28mm f/2

E-mount Lens / Full-Frame Format
Intervalul diafragmei: f / 2 până la f / 22
Un element AA și două elemente asferice
Două elemente de dispersie extra-reduse
Motor cu autofocalizare liniar; Focus intern
Construcția rezistentă la praf și la umiditate
Diafragmă cu 9 lamele rotunjite
Convertoare opționale Ultra Wide si Fish-eye

Adăugaţi echipamentului dvs. un obiectiv luminos de 28 mm cu distanţă de focalizare fixă
Obiectivul superangular cu distanţă focală fixă, cu cadru întreg de 28 mm, oferă o diafragmă maximă luminoasă F2,0 şi performanţe optice de excepţie, fiind o alegere excelentă pentru un obiectiv secundar, pentru a completa un set de obiective de bază. Tehnologia optică avansată asigură un nivel excelent de claritate pe întreaga suprafaţă a imaginii şi un efect bokeh incredibil de uniform atunci când este necesar. O diafragmă maximă F2,0 facilitează realizarea de imagini clare cu camera în mână, în condiţii de iluminare redusă sau în interior. Un mecanism de focalizare interioară asigură funcţionarea stabilă şi silenţioasă a focalizării automate, lucru ideal pentru filme şi fotografii. Pentru o perspectivă şi mai largă şi un potenţial expresiv mai bun, sunt disponibile convertorul superangular de 21 mm şi convertorul „ochi de peşte” de 16 mm, cu o acoperire completă (pe diagonală) de 180°2.

Rezoluţie şi contrast de obiectiv cu distanţă focală fixă
Un design cu distanţă focală fixă cu 3 elemente asferice, inclusiv un obiectiv AA (asferic avansat) şi 2 elemente ED, cu multistrat pe întreaga suprafaţă, oferă o performanţe optice de excepţie într-un obiectiv compact.

Efect bokeh uniform şi expresiv
O diafragmă circulară cu 9 lame funcţionează cu acest obiectiv pentru a produce un efect de fundal bokeh uniform, frumos.
Mic şi uşor, pentru fotografierea de zi cu zi
Cântărind doar 200 de grame, acest obiectiv de cadru întreg de dimensiuni mici este ideal pentru corpurile compacte din seria α7 şi o alegere convenabilă pentru instantanee şi utilizare zilnică.

Caracteristici
Rezoluţie şi contrast de obiectiv cu distanţă focală fixă
Elementele optice avansate cu distanţă focală fixă minimizează erorile de la infinit până la cea mai mică distanţă de focalizare, pentru o claritate excelentă pe întreaga suprafaţă a imaginii. Toate suprafeţele obiectivului au mai multe straturi de protecţie pentru a reduce petele albe şi reflexiile parazite cauzate de iluminarea din spate pentru a obţine imagini de o claritate şi un contrast maxim.


Designul compact, uşor al acestui obiectiv Full Frame este ideal pentru corpurile compacte din seria α7. La numai 200 grame, este o alegere convenabilă pentru instantanee şi utilizarea de zi cu zi, iar exteriorul din aliaj de aluminiu îi adaugă un aspect elegant şi sofisticat.
Optimizat pentru filme şi fotografii
Un dispozitiv de precizie liniară încorporat în obiectiv acţionează mecanismul de focalizare uniform şi silenţios, iar focalizarea interioară înseamnă că obiectivul nu se extinde în timpul focalizării. Funcţionarea silenţioasă şi manevrarea stabilă sunt avantaje importante atunci când filmaţi.
Exploraţi performanţa oferită de obiectivele cu distanţă focală fixă

Un obiectiv secundar ideal pentru fotografii Full Frame care doresc să încerce o claritate superioară şi potenţialul de expresie al unui obiectiv cu distanţă focală fixă performant. Un design optic ce include 3 elemente asferice (unul este un element asferic avansat) ale obiectivului şi 2 elemente din sticlă ED oferă o performanţă optică de excepţie şi o diafragmă maximă F2,0 luminoasă, care facilitează fotografierea la lumină scăzută

Convertoarele opţionale dedicate obţin un unghi mai amplu
Două convertoare frontale opţionale dedicate extind în mod convenabil unghiul de vizualizare la un unghi ultralarg de 21 mm şi un „ochi de peşte” de 16 mm, fără a afecta performanţa optică sau aspectul vizual. Un sistem de senzori existent în convertoare şi obiectiv asigură generarea datelor EXIF adecvate, pentru o gestionare uşoară a datelor la ataşarea oricărui convertor.
Fiabilitate ridicată în condiţii dificile
Designul ce rezistă la pătrunderea prafului şi a umezelii îmbunătăţeşte fiabilitatea în medii dificile, permiţându-vă să fotografiaţi cu încredere oriunde mergeţi.

In cutie:
Capac faţă pentru obiectiv
Capac spate pentru obiectiv
Parasolar pentru obiectiv (ALC-SH112: în formă de petală, de tip baionetă)
Capac faţă pentru obiectiv
Capac spate pentru obiectiv
Parasolar pentru obiectiv (ALC-SH112: în formă de petală, de tip baionetă)
SEL057FEC
Capac faţă pentru obiectiv
Capac spate pentru obiectiv
Parasolar pentru obiectiv (ALC-SH112: în formă de petală, de tip baionetă)
SEL075UWC

Detalii

SKU
SEL-28F20
EAN
4548736001992
Greutate
1
Brand
Obiective Foto-Video
Diafragma/Iris
f/2
Camere foto
Stabilizare
Nu
Montura
Sony E
Tip lentila
Wide
Zoom/Prime
Obiective Prime
Focalizare
Autofocus
Focala/Zoom
28mm
Garantie (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.

Produse recomandate