Obiectiv foto Sony FE 400mm f/2.8 GM OSS

Sony
66.589,00 Lei (TVA inclus)
TVA inclus | Livrare gratuita la comenzi peste 500 Lei.
Sony
Cod produs SEL-400F28GM
EAN 4548736084353
Contactati-ne pentru termenul de livrare!
Solicita publicare produs in SICAP Ai gasit un pret mai bun?
Comenzi telefonice - 0786454622, L - V: 10:00 - 17:30

Descriere

Obiectiv foto Sony FE 400mm f/2.8 GM OSS


E-mount Lens / Full-Frame Format
Intervalul diafragmei: f / 2.8 până la f / 22
Trei elemente fluorurate, un element ED
Nano AR și acoperire cu fluor
Sistem XD Linear Motor AF
Stabilizare imagine Optical SteadyShot
Power Focus, Preset Focus, Focus Limiter
Weather-Sealed Magnesium-Alloy Design
Diafragmă cu 11 lamele rotunjite

Super teleobiectiv G Master inovator, F2,8
Cele mai avansate tehnologii pentru obiectivele Sony au fost aplicate fără întrerupere pentru a se obține acest super teleobiectiv cu diafragmă largă, care oferă o viteză extraordinară, o rezoluție excepțională G Master și un efect bokeh minunat, dublate de control profesional și fiabilitate. În plus, SEL400F28GM este un super teleobiectiv cu greutate remarcabil de redusă, care oferă o libertate de fotografiere fără egal cu aparatul ținut în mână.

Viteză care crește la maximum performanțele aparatului
Noile motoare liniare XD asigură o forță de acționare mai mare, cu o îmbunătățire de până la 5 ori2 a urmăririi subiecților în mișcare pentru aparatele foto actuale și viitoare. Două dintre aceste noi motoare acționează silențios grupul de unități de focalizare de dimensiuni mari al obiectivului, mai rapid și mai precis. Performanțele și viteza aparatelor foto avansate pot fi aplicate pentru înregistrarea evenimentelor sportive dinamice sau a faunei sălbatice.

Rezoluție la standard G Master și efect bokeh uimitoare
Standardele ridicate de design asigură o rezoluție extraordinară până la margini. Trei elemente din fluorură de calciu reduc aberația cromatică. Aberația de sfericitate este controlată în timpul proiectării și al fabricării pentru o calitate înaltă a efectului bokeh. Sunt acceptate teleconvertoare de înaltă performanță, de 1,4x și 2x3, pentru rezoluție și contrast uimitoare chiar și la 800 mm.

Greutate remarcabil de redusă de doar 2.895 de grame (102,2 uncii)
Designul sistemului optic are trei elemente din fluorură de calciu și reduce numărul de elemente din partea frontală a obiectivului, pentru o greutate de doar 2.895 de grame. Componentele din aliaj de magneziu contribuie la reducerea greutății. Portabilitatea este extraordinară, iar echilibrul ideal permite o operare facilă, indiferent cum fotografiați.

Durabilitate și fiabilitate în condiții dificile
Designul rezistent la umezeală și la praf4 asigură fiabilitate pentru utilizare în condiții dificile. Aliajul de magneziu utilizat pentru exteriorul cilindrului obiectivului, suportul de montare pe trepied și componentele interne ale cilindrului asigură durabilitate și reduce greutatea totală. Elementul frontal al obiectivului are un strat cu fluor care îl ajută la ștergerea murdăriei și a amprentelor.

Caracteristici pentru nevoile profesionale de fotografiere
Funcția DMF Full-time permite cuplarea focalizării manuale prin rotirea inelului de focalizare, chiar și când fotografiați în modul AF-C. Stabilizarea optică a imaginii este încorporată, iar noua setare Mod 35 are un algoritm avansat pentru stabilizarea evenimentelor sportive. Patru butoane de menținere a focalizării și un inel de focalizare cu MF cu răspuns liniar sporesc versatilitatea.

Caracteristici

Super teleobiectiv G Master inovator, F2,8
Cele mai avansate tehnologii pentru obiectivele Sony au fost aplicate fără întrerupere pentru a se obține acest super teleobiectiv cu diafragmă largă, care oferă o viteză extraordinară, o rezoluție excepțională G Master și un efect bokeh minunat, dublate de control profesional și fiabilitate. În plus, SEL400F28GM este un super teleobiectiv cu greutate remarcabil de redusă, care oferă o libertate de fotografiere fără egal cu aparatul ținut în mână.

Motorul liniar XD (extrem de dinamic) este o componentă nou dezvoltată care oferă o focalizare automată extrem de rapidă, precisă și silențioasă
Motoarele liniare XD folosite în obiectivul SEL400F28GM au fost dezvoltate recent pentru a oferi o forță și o eficiență mai mari decât tipurile convenționale, pentru a profita la maximum de viteza din ce în ce mai mare a corpurilor actuale și viitoare ale camerelor. Designul liniar al motoarelor și dispunerea componentelor au fost revizuite cu atenție pentru a se obține o forță semnificativ mai mare. Două dintre aceste motoare noi sunt utilizate în obiectivul SEL400F28GM, obținându-se o îmbunătățire de până la 5 ori3 în ceea ce privește performanța de urmărire a unui subiect în mișcare. Acest lucru înseamnă că se poate atinge viteza maximă de care sunt capabile corpurile avansate ale camerelor, pentru a captura imagini perfecte ale celor mai dinamice subiecte în sporturi sau în viața sălbatică. Motoarele XD sunt optimizate prin noi algoritmi dezvoltați special pentru ele, îmbunătățind în mod considerabil răspunsul motoarelor la semnalele de control și minimizând latența și instabilitatea care pot apărea atunci când se folosește un grup de lentile de focalizare cu diafragmă largă, pentru o funcționare silențioasă și cu vibrații reduse.

Rezoluție extraordinară G Master
Toate obiectivele care poartă marca G Master sunt proiectate pentru a oferi standarde extrem de ridicate, asigurând menținerea unui contrast deosebit la frecvențe spațiale înalte, până la marginile imaginii. Designul optic include trei elemente de fluorină care ajută la minimizarea aberației cromatice axiale, care poate reprezenta o problemă la obiectivele cu diafragmă largă, precum și la minimizarea aberației cromatice laterale, care poate reduce rezoluția spre periferia imaginii. Difuzia cromatică este suprimată în mod eficient, permițându-se reproducerea clară a celor mai fine detalii ale subiectului.

Efect bokeh natural, frumos, cu obiectivele G Master
În plus față de controlul atent al aberației sferice în etapa de proiectare, fiecare obiectiv este testat individual și ajustat în timpul fabricației pentru a permite obținerea celei mai bune calități a efectului bokeh. Un mecanism cu diafragmă circulară cu 11 lamele contribuie, de asemenea, la obținerea unui efect bokeh circular fin. Obiectivul SEL400F28GM permite utilizarea unei profunzimi înguste a câmpului, realizabile cu un obiectiv de 400 mm, F2,8, pentru a crea imagini cu fundaluri profunde, luxuriante, defocalizate.

Sunt acceptate teleconvertoarele de 1,4x și 2,0x, cu performanțe ridicate de generare a imaginilor și de focalizare automată
Sunt acceptate teleconvertoarele opționale de înaltă performanță, de 1,4x și 2,0x, care oferă o lungime focală de până la 800 mm (echivalent cu 1.200 mm pe corpurile APS-C), cu o apertură maximă de F5,64. Performanțele remarcabile de fotografiere și funcționarea rapidă și precisă a focalizării automate sunt menținute atunci când se utilizează oricare dintre aceste excelente teleconvertoare, asigurându-se o calitate superioară a imaginii cu obiectivele G Master.

Greutate remarcabil de redusă de doar 2.895 de grame (102,2 uncii)
În spatele greutății remarcabile a acestui fin obiectiv se află un design optic inovator, care include trei elemente de fluorină și prin care se reduce numărul de elemente dispuse în partea din față a cilindrului obiectivului. Un alt factor de reducere a greutății este utilizarea în cilindru a unor componentelor durabile, din aliaj de magneziu. Obiectivul SEL400F28GM are doar 2.895 de grame, oferind portabilitate și manevrabilitate, caracteristici pe care fotografii activi le vor aprecia. Testele repetate efectuate pe teren și evaluarea de către fotografii profesioniști au condus la un design ușor în partea față, reducând astfel cu până la aproximativ 50% momentul de inerție care rezistă rotației, în comparație cu obiectivul SAL500F40G.5 Panoramarea mai rapidă și mai precisă este asigurată indiferent dacă fotografiați manual sau cu un monopod.

Utilizare liberă a aliajului de magneziu
Un aliaj de magneziu durabil se folosește nu numai pentru exteriorul cilindrului obiectivului, ci și pentru suportul de montare a trepiedului, dar și pentru componentele interioare ale cilindrului. Acesta asigură durabilitatea de care au nevoie profesioniștii și ajută în același timp la reducerea greutății totale.

Rezistență excelentă la apariția petelor albe, pentru o claritate ridicată și un contrast deosebit
Învelișul original Nano AR de la Sony este aplicat pe suprafețele interioare ale obiectivului pentru a suprima în mod eficient reflexiile care pot duce la apariția unor pete albe și a unor reflexii parazite, îmbunătățind semnificativ claritatea imaginii și contrastul. (1. Strat antireflexie Nano/2. Sticlă/3. Lumină transmisă)

Designul rezistent la praf și umiditate6 asigură fiabilitate în medii extreme
Designul rezistent la praf și umiditate asigură fiabilitatea necesară pentru utilizarea în exterior, în condiții extreme.

Parasolar pentru obiectiv puternic și ușor, din fibră de carbon
Parasolarul pentru obiectiv este fabricat din fibră de carbon puternică și ușoară, cu sistem interior de blocare pentru un control optim al luminii.

Rezistență și fiabilitate crescute pentru sistemul de montare
Numărul de șuruburi de fixare a sistemului de montate a fost mărit pentru a se asigura o rigiditate și o durabilitate maxime, care vor face față cu ușurință utilizării profesionale.

Strat de fluorină pe elementul frontal
Elementul frontal al obiectivului are un strat de fluorină care previne lipirea murdăriei și a amprentelor, simplificând totodată ștergerea murdăriei și a amprentelor dacă acestea se atașează de suprafața lentilei.

DMF cu durată completă
Când comutatorul FULL TIME DMF este activat, focalizarea manuală este activată imediat prin simpla rotire a inelului de focalizare, chiar și în timpul fotografierii în modul AF-C. Dacă funcția de focalizare automată determină schimbarea focalizării la un alt subiect în timpul fotografierii, inelul de focalizare poate fi utilizat pentru a readuce rapid focalizarea la subiectul dorit. În situațiile în care utilizatorul dorește să regleze manual focalizarea după focalizarea automată inițială, declanșatorul corpului poate fi dezactivat, iar funcția de focalizare automată poate fi atribuită unui alt buton, ceea ce simplifică utilizarea inelului de focalizare pentru focalizarea finală, după obținerea focalizării automate inițiale. Capacitatea de a comuta instantaneu la focalizarea manuală poate fi, de asemenea, utilă atunci când este necesar să se focalizeze dincolo de o limită stabilită pentru intervalului de focalizare.

Stabilizare optică încorporată cu noua setare Mode 37
Stabilizarea optică a imaginii este încorporată, simplificând surprinderea de imagini clare în cazul fotografierii manuale. În plus față de setarea Mode 2 care este prevăzută pentru fotografii panoramice, obiectivul SEL400F28GM oferă o nouă setare Mode 37, cu un algoritm avansat care asigură o încadrare mai ușoară atunci când se urmăresc subiecte în mișcare. Mode 37 asigură o stabilizare optimă pentru urmărirea și fotografierea acțiunilor sportive dinamice și imprevizibile. Stabilizarea imaginii pe 5 axe devine disponibilă atunci când obiectivul SEL400F28GM se utilizează cu un corp α care are încorporată funcția de stabilizare a imaginii.

Este furnizată o carcasă dură special
Pentru a proteja obiectivul împotriva șocurilor și a vibrațiilor în timpul transportului, este furnizată o carcasă dură specială.

Răspuns liniar MF
Inelul de focalizare oferă funcția de răspuns liniar MF pentru un control fin și precis al focalizării manuale. Focalizarea se modifică liniar ca răspuns la rotația inelului de focalizare, oferindu-vă imediat controlul de care aveți nevoie pentru o focalizare manuală rapidă și precisă.

Power Focus
Când comutatorul de selectare a inelului de funcții este setat la FUNCTION și inelul de funcții este rotit, focalizarea se schimbă lin, la o viteză proporțională cu viteza de rotire a inelului de funcții. Acest lucru permite o schimbare lină a focalizării, ideală pentru filme.

Inel de funcții prezent pentru prima dată
Obiectivul SEL400F28GM are un inel de funcții nou, cu setări PRESET (focalizare presetată) și FUNCTION selectabile prin comutator. Funcțiile cum ar fi Power Focus pot fi atribuite modului FUNCTION prin intermediul unui meniu de pe corpul camerei.

Butoane personalizabile de menținere a focalizării, în patru locații
Aveți la dispoziție butoane de menținere a focalizării în patru locații ale cilindrului obiectivului, pentru acces ușor în orice situație de fotografiere. Butoanele de menținere a focalizării pot fi personalizate prin intermediul unui meniu de pe corpul camerei, ceea ce permite atribuirea unor funcții selectate de utilizator: de exemplu, Focalizare automată a ochilor.

Focalizare presetată
Butonul SET este utilizat inițial pentru memorarea punctului de focalizare dorit. În cazul în care comutatorul de mod este setat la poziția PRESET, mișcarea inelului de funcții în orice direcție va seta imediat focalizarea la punctul memorat. Acesta poate fi un avantaj imens pentru fotografierea sporturilor, dar și în alte situații care implică schimbări rapide ale peisajului, deoarece permite presetarea focalizării și setarea imediată a acesteia pentru a vă asigura că surprindeți în mod corespunzător momentul decisiv. Această funcție este disponibilă indiferent dacă fotografiați cu focalizare automată sau cu focalizare manuală. În plus, puteți focaliza în afara unui interval de limitare stabilit.

Selectare APS-C/Full Frame
Când comutatorul de selectare a inelului de funcții este setat la FUNCTION, inelul de funcții poate fi rotit pentru a comuta între unghiurile de vizualizare APS-C și unghiurile de vizualizare Full Frame.

Slot pentru filtrul detașabil
Obiectivul SEL400F28GM include un slot în care se pot introduce filtre ND cu diametrul de 40,5 mm și alte tipuri de filtre, precum și polarizatorul circular opțional detașabil VF-DCPL1. Filtrul polarizant circular VF-DCPL1 poate fi rotit în timp ce este instalat în obiectiv pentru a atinge polarizarea dorită.

Limitator focalizare
Limitatorul pentru intervalul de focalizare permite selectarea unui interval limitat de focalizare când este necesară cea mai rapidă focalizare posibilă. Utilizatorul are la dispoziție trei setări: FULL (Complet), 7 m - 2,7 m și ∞ - 7 m.

Suport pentru trepied versatil, cu rezistență ridicată
Inelul de prindere pentru trepied folosește rulmenți pentru a asigura o rotire lină și o fiabilitate ridicată. În plus, inelul de prindere pentru trepied are și opriri cu clic la fiecare 90 de grade, precum și un comutator care cuplează sau decuplează opririle cu clic, după cum este necesar. Când opririle cu clic sunt cuplate, este ușor să comutați rapid între camera între orientarea orizontală și orientarea verticală. Opririle cu clic pot fi decuplate atunci când se dorește o funcționare lină și o rezistență scăzută.

Slot pentru filtrul detașabil9
Obiectivul SEL400F28GM include un slot în care se pot introduce filtre ND cu diametrul de 40,5 mm și alte tipuri de filtre, precum și polarizatorul circular opțional detașabil VF-DCPL1. Filtrul polarizant circular VF-DCPL1 poate fi rotit în timp ce este instalat în obiectiv pentru a atinge polarizarea dorită.

In cutie:
Capac (model): ALC-SH155
Capac față pentru obiectiv: inclus
Capac spate pentru obiectiv: ALC-R1EM
Geantă rigidă
Şnur pentru obiectiv
Șnur pentru carcasă

Detalii

SKU
SEL-400F28GM
EAN
4548736084353
Greutate
5
Brand
Obiective Foto-Video
Diafragma/Iris
f/2.8
Camere foto
Stabilizare
Da
Montura
Sony E
Tip lentila
Super Telephoto
Zoom/Prime
Obiective Prime
Focalizare
Autofocus
Focala/Zoom
400mm
Garantie (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.

Produse recomandate