Obiectiv foto Sony FE 50mm f/1.8

Sony
1.450,00 Lei (TVA inclus)
TVA inclus | Livrare gratuita la comenzi peste 500 Lei.
Sony
Cod produs SEL-50F18F
EAN 4548736033092
Stoc furnizor
Solicita publicare produs in SICAP Ai gasit un pret mai bun?
Comenzi telefonice - 0786454622, L - V: 10:00 - 17:30

Descriere

Obiectiv foto Sony FE 50mm f/1.8


E-mount Lens / Full-Frame Format
Diafragma: f / 1,8 până la f / 22
Un element asferic
Double-Gauss Optical Design
DC autofocus motor
Diafragmă cu 7 lamele

Mic, uşor, luminos: o distanţă focală fixă excelentă
Un obiectiv cu distanţă focală fixă mare de 50 mm cu diafragmă largă este esenţial pentru utilizatorii serioşi ai camerelor cu cadru întreg şi este o alegere accesibilă, excelentă. Designul optic este de ultimă generaţie pentru o calitate ridicată a imaginii, iar diafragma maximă F1,8 largă poate produce un efect bokeh de fundal superb. Pe corpurile cu montură E de format APS-C, furnizează o calitate la fel de ridicată, cu o distanţă focală egală, de aproximativ 75 mm.

Mobil şi uşor de manevrat
Completat de un corp Sony din seria α7, acest obiectiv oferă manevrare şi mobilitate extraordinare, într-un sistem de cadru întreg compact. Greutatea obiectivului este de doar 186 de game.

Detalii, textură şi gradaţie realiste
O configuraţie optică dublu-Gauss actualizată, cu un element asferic, minimizează aberaţia sferică şi coma pentru calitate ridicată a imaginii până la marginea imaginii.

Efect bokeh cu distanţă focală fixă
O diafragmă maximă F1,8 largă şi o diafragmă circulară cu 7 lame lucrează împreună pentru a crea un efect bokeh de fundal frumos, care poate evidenţia subiecţii în imagini profunde, dimensionale.

Fotografiaţi noaptea sau în luminată slabă
O diafragmă maximă F1,8 facilitează realizarea unor fotografii clare pe timpul nopţii sau în interior. În combinaţie cu stabilizarea încorporată a imaginii, puteţi fotografia şi filma chiar şi cu camera în mână, fără a amplifica ISO.

Un obiectiv pe care vă puteţi baza
O montură din metal adaugă un aspect sofisticat, precum şi durabilitate solidă.

Caracteristici

Mobil şi uşor de manevrat
Cu toate că este un obiectiv Full Frame, acest model este compact şi are o greutate de doar 186 de grame. Fie că este pe cameră sau în geantă, nu va fi o povară, şi va fi gata oricând va fi nevoie. Mărimea şi greutatea acestei lentile sunt soluţia perfectă pentru corpurile compacte din seria α7 , furnizând portabilitate şi manevrare generale extraordinare.

Detalii, textură şi gradaţie realiste
O configuraţie optică dublu-Gauss actualizată, cu un element asferic, minimizează aberaţia sferică şi coma pentru redare clară, de înaltă calitate, cu fiecare cadru. Designul dublu-Gauss suprimă de asemenea deformarea şi distorsiunea câmpului.

Efect bokeh cu distanţă focală fixă
O diafragmă maximă F1,8 largă şi o diafragmă circulară cu 7 lame lucrează împreună pentru a crea un efect bokeh de fundal frumos, care poate evidenţia subiecţii. Aşezarea unui subiect focalizat clar în faţa unui fundal defocalizat uniform este o tehnică esenţială pentru producerea unor imagini profunde, dimensionale.

Un obiectiv pe care vă puteţi baza
O montură din metal adaugă un aspect sofisticat, precum şi durabilitate solidă.

Fotografiaţi noaptea sau în luminată slabă
Diafragma maximă F1,8 largă este un avantaj atunci când filmaţi scene nocturne sau în interioare slab luminate. Atunci când se utilizează cu un corp al camerei din seria α prevăzut cu stabilizare încorporată a imaginii, capacitatea şi mai mare la lumină scăzută permite surprinderea cu camera în mână a unor imagini clare în scene întunecate fără a fi nevoie să utilizaţi în mod excesiv sensibilitatea ISO ridicată.

Focalizare cu motor c.c.
Un nou sistem de acţionare cu motor c.c. a fost atent proiectat şi implementat pentru precizie şi viteză de focalizare optime, precum şi pentru funcţionare silenţioasă. Acest sistem furnizează aceeaşi fluiditate pentru focalizarea automată şi controlul focalizării manuale. Notă: Se poate ca sunetul generat de motorul de focalizare să fie înregistrat atunci când filmaţi.

In cutie:
Parasolar (ALC-SH146)
Capac faţă pentru obiectiv (ALC-F49S)
Capac spate pentru obiectiv (ALC-R1EM)
Placeholder

Obiectiv foto Sony FE 50mm f/1.8

Detalii

SKU
SEL-50F18F
EAN
4548736033092
Greutate
1
Brand
Obiective Foto-Video
Diafragma/Iris
f/1.8
Camere foto
Stabilizare
Nu
Montura
Sony E
Tip lentila
Standard
Zoom/Prime
Obiective Prime
Focalizare
Autofocus
Focala/Zoom
50mm
Garantie (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.

Produse recomandate