Obiectiv foto Sony FE 70-200mm f/4 G OSS

Sony
5.999,00 Lei (TVA inclus)
TVA inclus | Livrare gratuita la comenzi peste 500 Lei.
Sony
Cod produs SEL-70200G
EAN 4905524951363
Disponibil: La Comanda
Solicita publicare produs in SICAP Ai gasit un pret mai bun?
Comenzi telefonice - 0786454622, L - V: 10:00 - 17:30

Descriere

Obiectiv foto Sony FE 70-200mm f/4 G OSS


E-mount Lens / Full-Frame Format
Intervalul diafragmei: f / 4 până la f / 22
Două elemente ED și un element ED Super
Două elemente AA și un element asferic
Nano AR Coating
Dual Linear AF Motors; Focus intern
Stabilizare imagine Optical SteadyShot
Buton de blocare a focalizarii; Focus Range Limiter
Construcția rezistentă la praf și la umiditate

Obiectiv G Lens de cadru întreg, de 70-200 mm
Interval de zoom ideal pentru natură, sport şi alte fotografii care necesită o rază de acţiune mai mare decât cea a unui obiectiv cu zoom mediu şi claritate panoramică pe întreaga imagine, de la 70 mm la 200 mm, într-un obiectiv compact şi uşor - soluţia perfectă pentru corpuri compacte de cadru întreg cu montură E, cum este seria α7. Obiectiv G Lens cu un efect de fundal bokeh frumos şi uniform.

Redare superioară cu obiectivul G Lens
Tehnologia optică de vârf, obiectivul uşor cu o diafragmă maximă constantă F4 asigură o imagine atrăgătoare şi expresivă, de înaltă calitate, pentru care seria de obiective G Lens este renumită.

Claritate optimă şi bokeh într-un singur obiectiv
Elementele AA (asferice avansate), sticla super ED, stratul antireflexie din nanocristale şi diafragma circulară cu 9 lame oferă o claritate excepţională, cu un superb efect bokeh de fundal.

Mobilitate şi control fin, într-un design uşor
Designul compact şi uşor creşte mobilitatea, iar focalizarea internă menţine constantă lungimea obiectivului, pentru o mai bună manevrare. Numeroasele funcţii de rafinament îmbunătăţesc controlul general.

Claritate şi precizie în permanenţă
Stabilizarea optică a imaginii SteadyShot™ compensează efectele tremurului camerei care pot produce neclarităţi atunci când fotografiaţi cu camera în mână, pentru claritatea fotografiilor cu teleobiectiv şi a fotografiilor de interior în lumină scăzută.

Caracteristici

Redare superioară cu obiectivul G Lens
Tehnologia optică de vârf, obiectivul uşor cu o diafragmă maximă constantă F4 asigură o imagine atrăgătoare şi expresivă, de înaltă calitate, pentru care seria de obiective G Lens este renumită. Obiectivele G Lens sunt fabricate cu precizie şi sunt testate în mod individual pentru a fi siguri că fiecare unitate corespunde aceloraşi standarde înalte de calitate pentru imagine şi control creativ.

Claritate optimă şi bokeh într-un singur obiectiv
Elementele AA (asferice avansate) de precizie, sticla super ED şi stratul antireflexie din nanocristale lucrează împreună într-un design optic avansat pentru a oferi o rezoluţie ridicată pe întreaga suprafaţă a imaginii la toate distanţele de focalizare. O diafragmă circulară cu 9 lame extinde capacităţile de expresie ale obiectivului, contribuind la un superb efect bokeh de fundal, cu regiuni accentuate în mod natural.

Mobilitate şi control fin, într-un design uşor
Acest obiectiv compact şi uşor Full Frame cu montură E maximizează mobilitatea şi echilibrul pentru corpurile din seria α7. Focalizarea internă este de asemenea, un avantaj, menţinând constantă lungimea obiectivului pentru o manevrabilitate îmbunătăţită. Toate comenzile, inclusiv comutatoarele de menţinere a focalizării şi de limitare a intervalului de focalizare, au fost concepute pentru operare intuitivă astfel încât utilizatorul să se poată concentra asupra imaginii.2

Claritate şi precizie în permanenţă
Sistemul de stabilizare optică a imaginii SteadyShot™ compensează efectele tremurului camerei care pot produce neclarităţi în imagini la fotografierea cu camera în mână. Este mai uşor să realizaţi fotografii clare cu un teleobiectiv, iar fotografiile în interior în condiţii de iluminare scăzută pot fi capturate fără a fi nevoie să amplificaţi sensibilitatea ISO, riscând astfel un zgomot de imagine crescut.

Moduri de panoramare
Comutatorul pentru modul de stabilizare a imaginii dintr-un obiectiv G Lens oferă un „mod de panoramare” care menţine activă stabilizarea optică a imaginii SteadyShot™ în timpul panoramării. Astfel, este posibilă captura de imagini panoramice dinamice pe orizontală, reducând în acelaşi timp neclarităţile produse de tremur pe celelalte axe.

Diafragmă maximă F4 constantă
Diafragma constantă F4 pe întregul interval de 70-200 mm vă permite să măriţi imaginea şi să schimbaţi cadrul după cum este necesar, fără să fiţi nevoit să schimbaţi setările de expunere.

Strat antireflexie din nanocristale
Acest strat de acoperire a lentilei a fost conceput pentru a transmite lumina cu precizie, reducând, în acelaşi timp, efectele negative ale luminii difuze şi reflexiilor parazite. Acest lucru creează imagini cu un nivel îmbunătăţit de contrast, claritate şi calitate generală. (1. Strat antireflexie din nanocristale/2.Sticlă/3.Lumină transmisă)

Diafragmă circulară cu 9 lame
Designul circular unic cu 9 lame menţine diafragma aproape perfect circulară chiar şi când este diafragmată cu două creşteri. Astfel, este posibilă o defocalizare mai lină, mai naturală a imaginilor, inclusiv estomparea artistică sau efecte „bokeh” şi un control mai bun asupra adâncimii câmpulu

Motoare liniare duble
Focalizarea este rapidă şi precisă datorită motoarelor liniare duble. Mişcarea silenţioasă şi fluidă este perfectă pentru înregistrarea de filme, scene de acţiune rapidă sau pentru momentele când focalizarea se schimbă rapid şi des. Utilizarea predominantă a unui grup intern de focalizare, faţă de folosirea unui element frontal care se deplasează al obiectivului, oferă un design compact care funcţionează bine cu accesorii precum parasolarele şi filtrele de polarizare.

Fiabil şi uşor în orice condiţii
Funcţionarea sigură într-o varietate de condiţii este asigurată de un design care previne pătrunderea prafului şi a umezelii în obiectiv.

In cutie:
Parasolar pentru obiectiv (ALC-SH133: de formă rotundă, de tip baionetă)
Capac faţă pentru obiectiv
Capac spate pentru obiectiv
Husă
Placeholder

Detalii

SKU
SEL-70200G
EAN
4905524951363
Greutate
3
Brand
Obiective Foto-Video
Diafragma/Iris
f/4
Camere foto
Stabilizare
Da
Montura
Sony E
Tip lentila
Telephoto Zoom
Zoom/Prime
Obiective Zoom
Focalizare
Autofocus
Focala/Zoom
70-200mm
Garantie (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.

Produse recomandate