Obiectiv foto Sony FE 85mm f/1.4 GM

Sony
10.126,00 Lei (Reducere 3%)
9.785,00 Lei (TVA inclus)
TVA inclus | Livrare gratuita la comenzi peste 500 Lei.
Sony
Cod produs SEL-85F14GM
EAN 4548736020290
Contactati-ne pentru termenul de livrare!
Solicita publicare produs in SICAP Ai gasit un pret mai bun?
Comenzi telefonice - 0786454622, L - V: 10:00 - 17:30

Descriere

Obiectiv foto Sony FE 85mm f/1.4 GM


E-mount Lens / Full-Frame Format
Diafragmă: f / 1,4 până la f / 16
Un element XA și trei elemente ED
Nano AR Coating
Motor liniar Super Sonic Wave AF
Comutator AF / MF; Focus intern
Buton Foscus Hold
Inel pentru diagragma; Comutator De-click
Construcția rezistentă la praf și la umiditate
Diafragmă cu 11 lamele


Cel mai bun portret cu distanţă focală fixă
Obiectivul pentru portret de 85 mm F1.4 cu claritate remarcabilă ce se dizolvă într-un efect bokeh magnific.

O nouă dimensiune a performanței portretului
Proiectat și construit la cele mai stricte standarde de precizie, acest obiectiv oferă o performanță magnifică a imaginii de-a lungul cadrului, chiar până la cea mai largă setare a diafragmei F1.4.

Detaliu extraordinar şi bokeh într-un obiectiv
Un element XA (asferic extrem) cu o precizie de suprafață de 0,01 microni contribuie la o rezoluție care nu ar fi putut fi realizabilă anterior și la un efect bokeh uimitor pentru un nou potenţial expresiv.

Imagini naturale, fără culoare falsă
Trei elemente de sticlă ED acceptă puterea superioară de rezoluţie a obiectivului prin suprimarea aberației cromatice și minimalizarea colorării artificiale de-a lungul gamei diafragmei.

Precizie sublimă cu 2 senzori de FA
Doi senzori de poziție îmbunătăţesc precizia unui sistem de acționare SSM (motor Super Sonic wave) pentru performanța focalizării automate care acceptă pe deplin capacitatea de înaltă rezoluție a obiectivului.

Funcţii de control ale obiectivului profesional
Un comutator al modului de focalizare, butonul de menținere a focalizării și inelul diafragmei cu opriri cu clic comutabile asigură un control profesional pentru o gamă largă de situații fotografice.

Caracteristici

O nouă dimensiune a performanței portretului
Cea mai avansată tehnologie disponibilă a fost aplicată în seria Master G, sporind și mai mult performanța aclamată a obiectivelor G Lens de la Sony. Acest model combină efectul bokeh rafinat al obiectivelor G Lens cu noi niveluri de rezoluție într-un obiectiv pentru portrete cu adevărat remarcabil, ce poate utiliza la maxim potențialul de performanță a corpurilor actuale și viitoare ale camerelor de înaltă rezoluție.

Rezoluţie excepţională şi efect bokeh
Rezoluția remarcabilă chiar și la diafragma maximă F1.4 reproduce subiectul la dimensiuni impresionante. Apoi, superbul efect bokeh treptat, dizolvă fundalul într-un fundal artistic în culori şi reflexii naturale. Această combinație rară, datorată în parte noii tehnologii a elementului XA, deschide noi perspective de expresie vizuală.

Imagini naturale fără nicio culoare falsă
Aberația cromatică poate degrada rezoluția, precum și calitatea efectului bokeh. Trei elemente de sticlă ED (dispersie foarte scăzută) au o contribuție semnificativă la performanța optică excepțională a acestui obiectiv, păstrând aberaţia cromatică axială sub control în timp ce maximizează atât claritatea cât și aspectul natural și culoarea efectului său bokeh uluitor.

11 lamele pentru un efect bokeh savuros
Designul diafragmei circulare Sony are, de obicei, până la 9 lamele. Aceasta este primul obiectiv α care include 11 lamele într-un design de deschidere circulară, ducând calitatea efectului bokeh la noi niveluri de frumuseţe fină cu reflexe naturale.

Precizie sublimă cu 2 senzori de FA
Pe lângă senzorul de rotație obișnuit, un al doilea senzor detectează poziția grupului cu focalizare a obiectivului. Acest sistem cu senzor dublu atinge nivelul extrem de ridicat de precizie a focalizării, care este necesar pentru a profita din plin de potențialul corpurilor camerelor de înaltă rezoluție avansate. Acționarea RDSSM (motor Super Sonic Wave inelar) furnizează puterea și viteza necesare.

Claritate şi contrast de excepţie
Tehnologia avansată a stratului antireflexie din nanocristale produce o acoperire a obiectivului cu o nano-structură regulată definită cu precizie, care suprimă în mod eficient reflexiile ce pot cauza pete albe şi reflexii parazite, pentru îmbunătățiri notabile ale clarităţii, contrastului și calităţii de ansamblu a imaginii. (1. Strat antireflexie din nanocristale/2.Sticlă/3.Lumină transmisă)

Control facil şi versatil al focalizării
Capacitatea de a răspunde rapid la schimbarea rapidă a situațiilor fotografice poate face diferenţa dintre realizarea sau nerealizarea unei fotografii. Un comutator manual/automat pentru modul de focalizare și butonul de menţinere a focalizării sunt poziționate pentru un acces facil, oferind un control versatil şi profesional pentru o gamă largă de subiecte și medii.

Declic uşor pentru filme
În timp ce camerele pentru realizarea de fotografii preferă, de obicei, feedback-ul tactil oferit de opririle cu clic pe inelul diafragmei, realizatorii de filme preferă operarea lină, silenţioasă, fără clicuri, a diafragmei. Opririle cu clic de pe inelul diafragmei acestui obiectiv pot fi activate sau dezactivate ușor, pentru a se potrivi aplicațiilor pentru realizarea de fotografii sau filme.

Blocare şi eliberare a parasolarului
Un mecanism de blocare a parasolarului previne detașarea accidentală a parasolarului în timpul deplasării de la o locație la alta, dar un buton de deblocare a parasolarului facilitează eliminarea și înlocuirea parasolarului ori de câte ori este necesar.

Fiabilitate ridicată în condiţii dificile
Pe lângă măsurile de etanșare normale la praf și umiditate, a fost adăugat un sigiliu pe interfața corpului obiectivului pentru o protecție suplimentară și fiabilitate în medii dificile. Fotografiaţi cu încredere în condiţii de ploaie uşoară sau vânt.

In cutie:
Parasolar (ALC-SH142)
Capac faţă pentru obiectiv (ALC-F77S)
Capac spate pentru obiectiv (ALC-R1EM)
Husă
Placeholder

Obiectiv foto Sony FE 85mm f/1.4 GM

Detalii

SKU
SEL-85F14GM
EAN
4548736020290
Brand
Obiective Foto-Video
Diafragma/Iris
f/1.4
Camere foto
Stabilizare
Nu
Montura
Sony E
Tip lentila
Medium Telephoto
Zoom/Prime
Obiective Prime
Focalizare
Autofocus
Focala/Zoom
85mm
Garantie (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.

Produse recomandate