Obiectiv foto Sony Planar T* FE 50mm f/1.4 ZA

Sony
7.999,00 Lei (TVA inclus)
TVA inclus | Livrare gratuita la comenzi peste 500 Lei.
Sony
Cod produs SEL-50F14Z
Stoc furnizor
Solicita publicare produs in SICAP Ai gasit un pret mai bun?
Comenzi telefonice - 0786454622, L - V: 10:00 - 17:30

Descriere

Sony Planar T* FE 50mm f/1.4 ZA


E-mount Lens / Format Full Frame
Avertură: f / 1,4 până la f / 16
Un element AA și un element asferic
Un element de dispersie extra-scăzut
Zeiss T * Acoperire antireflexie
Motor cu sonor Super Sonic Wave Drive
Comutator AF / MF; Focus intern
Inelul de diafragmă fizică; Comutați la de-clic
Construcție rezistentă la praf și la umiditate
Diafragmă circulară cu 11 lamele

Rezoluţie şi contrast uluitoare
Un design dublu-Gauss care încorporează două elemente asferice, inclusiv un element AA (asferic avansat) de precizie, funcţionează cu un element din sticlă ED (dispersie extrem de scăzută) pentru a suprima deformarea şi distorsiunea câmpului, menţinând totodată o rezoluţie şi un contrast extraordinar pe întreaga suprafaţă a imaginii, din diafragma cea mai largă, la orice distanţă de focalizare.

F1,4 pentru versatilitate şi efect bokeh frumos
Diafragma maximă F1,4 poate fi utilizată pentru a crea imagini cu adâncime redusă a câmpului şi efect bokeh neted, frumos. O diafragmă maximă luminoasă aşa cum este aceasta face posibilă fotografierea la viteze ridicate ale obturatorului în lumină scăzută. Desigur, obiectivul poate fi diafragmat pentru a crea o adâncime extinsă a câmpului, atunci când este necesar.

11 lamele pentru zone luminoase bokeh naturale
Cu toate că designul diafragmei circulare Sonz utilizează de obicei până la 9 lamele, acest obiectiv încorporează 11 lamele care duc calitatea efectului bokeh la noi niveluri de frumuseţe fină. Zonele luminoase cu aspect natural din ariile nefocalizate îmbunătăţesc atmosfera generală, furnizând totodată o senzaţie delicată de adâncime.

Control confortabil printr-o atingere
Un inel de diafragmă fizică permite controlul intuitiv al diafragmei. Un comutator clic al diafragmei face posibilă activarea sau dezactivarea opririle prin clic ale inelului de diafragmă, în funcţie de necesitate. Realizatorii de filme vor dori să ţină clicurile OPRITE, în timp ce fotografii preferă deseori feedbackul clicului tactil. Există de asemenea un comutator al modului de focalizare pentru selectarea confortabilă a focalizării manuale/automate.

Contrast şi culori excelente
Obiectivele ZEISS sunt renumite pentru reproducerea excepţională a culorilor şi contrastului. Stratul ZEISS T* este un factor important, care contribuie eficient la suprimarea reflexiilor false care pot degrada calitatea de ansamblu a imaginii. Lumina difuză şi reflexiile parazite sunt reduse pentru a îmbunătăţi culorile şi contrastul, oferind imaginii un aspect tridimensional intens.

Focalizare automată care susţine rezoluţia înaltă
De acţionarea focalizării se ocupă un sistem RDSSM de acţionare (motor Super Sonic Wave cu sistem de acţionare inelar) capabil să poziţioneze cu viteză şi precizie grupul cu focalizare ridicată necesar obiectivelor cu diafragmă mare. Focalizarea rapidă, precisă, este esenţială pentru a scoate în evidenţă întregul potenţial de performanţă al corpurilor camerelor de înaltă rezoluţie, fie că fotografiaţi sau filmaţi.

Fiabil în condiţii dificile
Un design etanş rezistent la praf şi umiditate asigură protecţie suplimentară şi asigură funcţionarea fiabilă în medii dificile. Filmaţi cu încredere în condiţii de ploaie uşoară sau vânt.* *Cu toate că designul este rezistent la praf şi umiditate, nu se garantează protecţia absolută împotriva prafului şi umidităţii.

Ce este în cutie
Parasolar (ALC-SH143)
Capac faţă pentru obiectiv (ALC-F72S)
Capac spate pentru obiectiv (ALC-R1EM)
Husă

Detalii

SKU
SEL-50F14Z
Greutate
2
Brand
Obiective Foto-Video
Diafragma/Iris
f/1.4
Camere foto
Stabilizare
Nu
Montura
Sony E
Tip lentila
Standard
Zoom/Prime
Obiective Prime
Focalizare
Autofocus
Focala/Zoom
50mm
Garantie (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.

Produse recomandate