Obiectiv Sony 18-105 mm EG OSS f/4.0 E PZ

Sony
2.499,00 Lei (TVA inclus)
TVA inclus | Livrare gratuita la comenzi peste 500 Lei.
Sony
Cod produs SEL-P18105G
EAN 4905524956672
Stoc furnizor
Solicita publicare produs in SICAP Ai gasit un pret mai bun?
Comenzi telefonice - 0786454622, L - V: 10:00 - 17:30

Descriere

Obiectiv Sony EG OSS F4 E PZ de 18-105 mm


E-Mount Lens / APS-C Format
27-157,5 mm (echivalent 35 mm)
Intervalul diafragmei: f / 4 până la f / 22
Două elemente ED și trei elemente asferice
Stabilizare imagine Optical SteadyShot
Power Zoom Lever; Tehnologia Handycam
Focus intern
Diafragmă cu 7 lamele

Obiectiv G cu zoom puternic 6x, pentru filme şi fotografii
Obiectivul G Lens pentru camerele cu montură E oferă imagini statice sau filme de calitate, cu flexibilitatea conferită de zoom-ul puternic 6x. Deschidere maximă constantă F4 de la superangular - 18 mm la teleobiectiv mediu - 105 mm, cu rezoluţie şi contrast excelente. Maneta şi inelul de zoom de pe montura obiectivului permit reglarea uşoară, menţinând în acelaşi timp o priză sigură şi stabilă.

Compatibilitate G OSS F4 E PZ de 18-105 mm
1. Camere cu montură E de cadru întreg
2. Camere APS-C cu montură E

Un singur obiectiv pentru diverse nevoi de fotografiere
Indiferent dacă realizaţi fotografii sau filme, intervalul de zoom şi calitatea acestui obiectiv G Lens deosebit vor fi mai mult decât suficiente pentru majoritatea situaţiilor de fotografiere. Şi veţi obţine un zoom motorizat şi lin.

Randare superbă la orice distanţă focală
Un design optic avansat, care încorporează două elemente din sticlă ED (dispersie extrem de scăzută) şi trei elemente asferice, oferă o calitate de invidiat a imaginii, pe întregul interval de zoom.
Tehnologie de focalizare moştenită de la echipamentele profesionale

Tehnologia Sony Handycam® a fost implementată pe SELP18105G pentru a asigura un zoom lin şi silenţios, care este ideal pentru efectuarea de filmări, fără variaţii în ceea ce priveşte lungimea obiectivului.
Control variabil continuu al vitezei de zoom
Controlul facil al vitezei de zoom permite un zoom uniform, menţinând totodată o priză sigură şi stabilă a camerei. Acesta este un avantaj important atunci când filmaţi.

Caracteristici
Un singur obiectiv pentru diverse nevoi de fotografiere
Necesitatea schimbării obiectivelor în timp ce filmaţi poate să vă încetinească şi să aducă modificări nedorite în ceea ce priveşte calitatea imaginii. Indiferent dacă realizaţi fotografii sau filme, intervalul de zoom de 18-105 mm (echivalent Full Frame = 27-157,5 mm) şi calitatea acestui obiectiv G vor fi mai mult decât suficiente pentru majoritatea situaţiilor de fotografiere şi în plus, aveţi avantajul unui zoom motorizat şi lin.

Randare superbă la orice distanţă focală
Un design optic avansat, care încorporează două elemente din sticlă ED (dispersie extrem de scăzută) şi trei elemente asferice, oferă o calitate de invidiat a imaginii, pe întregul interval de zoom. Claritatea şi contrastul excelent sunt menţinute pe întreaga suprafaţă a imaginii, fiind compatibile cu o randare naturală şi realistă care captează chiar şi cele mai subtile nuanţe vizuale.

Tehnologie de focalizare moştenită de la echipamentele profesionale
Tehnologia Handycam® de la Sony a fost implementată pe SELP18105G pentru a asigura un zoom lin şi silenţios, care este ideal pentru efectuarea de filmări. Beneficii pentru focalizare provenite de la acelaşi tip de tehnologie de nivel profesional, care oferă o funcţionare lină, silenţioasă şi sensibilă. Distanţa focală a obiectivului rămâne constantă în timp ce faceţi zoom sau focalizaţi. Inversarea zoomului este disponibilă după actualizarea software-ului.

Control variabil continuu al vitezei de zoom
Controlul facil al vitezei de zoom prin intermediul manetei de pe montura obiectivului sau inelului de zoom permite un zoom uniform, menţinând totodată o priză sigură şi stabilă a camerei. Acest lucru poate constitui un avantaj semnificativ pentru o manevrare stabilă şi constantă, în special atunci când filmaţi.

Diafragmă maximă F4 constantă
Deschiderea constantă F4 pe întregul interval de 18-105 mm vă permite să măriţi imaginea şi să schimbaţi cadrul după cum este necesar, fără să fiţi nevoit să schimbaţi setările de expunere. Chiar şi la focalizare maximă a teleobiectivului puteţi fotografia fără a fi necesară mărirea sensibilităţii ISO şi posibil creşterea zgomotului de imagine.

Obiectiv G pentru un efect superb de defocalizare
Obiectivele G sunt renumite pentru efectul lin de defocalizare a fundalului. Unul dintre motive este diafragma circulară cu 7 lame, care îmbunătăţeşte fluiditatea şi produce zone luminoase naturale. Defocalizarea lină a fundalului poate face ca subiecţii focalizaţi să iasă cu adevărat în evidenţă în imagini, cu o adâncime aproape tridimensională.

Claritate şi precizie în orice situaţie
Sistemul de stabilizare optică a imaginii SteadyShot™ compensează efectele tremurului camerei care pot produce neclarităţi în imagini la fotografierea cu camera în mână. Scenele nocturne clare şi precise sau scenele de interior în condiţii de iluminare redusă pot fi capturate fără a fi nevoie să creşteţi sensibilitatea ISO, riscând astfel un zgomot de imagine crescut.

In cutie:
Parasolar pentru obiectiv (ALC-SH128: în formă de petală, de tip baionetă)
Capac faţă pentru obiectiv
Capac spate pentru obiectiv
Placeholder


Detalii

SKU
SEL-P18105G
EAN
4905524956672
Greutate
1
Brand
Obiective Foto-Video
Diafragma/Iris
f/4
Camere foto
Stabilizare
Da
Montura
Sony E
Tip lentila
Standard Zoom
Zoom/Prime
Obiective Zoom
Focalizare
Autofocus
Focala/Zoom
18-105mm
Garantie (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.

Produse recomandate