Obiectiv Sony E 18-135mm f/3.5-5.6 OSS

Sony
2.849,00 Lei (TVA inclus)
TVA inclus | Livrare gratuita la comenzi peste 500 Lei.
Sony
Cod produs SEL-18135
EAN 4548736074156
Disponibil: La Comanda
Solicita publicare produs in SICAP Ai gasit un pret mai bun?
Comenzi telefonice - 0786454622, L - V: 10:00 - 17:30

Descriere

Obiectiv Sony E 18-135mm F3.5-5.6 OSS


E-Mount Lens / APS-C Format
27-202,5mm (echivalent 35mm)
Intervalul maxim al diafragmei: f / 3,5-5,6
Două elemente ED și un element asferic
Stabilizare imagine Optical SteadyShot
Motor cu AF liniar
Distanța minimă de focalizare: 4 cm
Diafragmă cu 7 lamele

Obiectiv cu zoom ușor, compact, cu mărire înaltă
Cu o gamă largă de zoom, care se extinde de la panoramic 18 mm la teleobiectiv 135 mm, obiectivul face față multor situații. Este compact și ușor, pentru portabilitate, și are avantajul suportului de montare E APS-C. Funcționarea rapidă, precisă și silențioasă a FA este o soluție pentru fotografierea zilnică mono-obiectiv.

Zoom de 7,5x într-un obiectiv compact și cu greutate redusă
Obiectivul are 325 g, diametrul de 67,2 mm și lungimea de 88 mm. La capătul cu teleobiectiv al intervalului de zoom, distanța focală este de 202,5 mm (echivalent format 35 mm), pentru o gamă largă de soluții de fotografiere generală, peisaje, faună sălbatică, portrete etc.

Rezoluţie ridicată pe întreaga imagine
Un nou design optic care include un element asferic contribuie la o rezoluție ridicată de la centrul imaginii până la margini în întreaga gamă de zoom, iar două elemente din sticlă ED (dispersie extrem de scăzută) elimină aberația cromatică. Stabilizarea optică asigură înregistrarea imaginilor fără neclarități când camera este ținută în mână.

Fotografii excelente de aproape, cu un fundal bokeh special
Distanță minimă de focalizare de 0,45 m (factor de mărire maxim de 0,29x), pentru fotografierea dulciurilor, florilor, faunei sălbatice, combinând subiectele precise din focalizare cu efectul bokeh de fundal. Calitatea bokeh este îmbunătățită grație diafragmei circulare.

FA rapidă, precisă, silențioasă, pentru fotografii și filme
Un motor liniar de precizie alimentează sistemul de focalizare automată al obiectivului pentru o funcționare rapidă, precisă și silențioasă, ideală pentru filme și fotografii.

Caracteristici
Design uşor şi compact
Acest obiectiv este compact (format APS-C pentru montură E), are greutate redusă (325 grame) și un design optic optimizat pentru distanțe scurte de focalizare. Astfel, este mic și manevrabil și contribuie la reducerea simțitoare a dimensiunii generale a sistemului, greutății și portabilității.

Obiectiv cu zoom APS-C cu mărire superioară de 7,5x
Raportul zoomului ridicat asigură un interval flexibil de 27 - 202,5 mm (echivalent cu formatul de 35 mm, zoom optic de 7,5x) pentru o gamă largă de subiecte și situații: peisaje, natură, portrete și fotografii obișnuite.

Designul optic realizează înalta rezoluție
Designul optic nou care include un element asferic contribuie la o rezoluție înaltă și egală din centru imaginii spre margini, iar cele două elemente de sticlă ED (cu dispersie extrem de scăzută) reduc eficient aberația cromatică.

Stabilizare optică a imaginii încorporată
Când fotografiați din mână, în special scenele pe timp de noapte sau interioarele slab luminate, stabilizarea optică imaginii încorporată simplifică obținerea imaginilor fără neclarități.

Prim-planuri cu efect bokeh în fundal
O distanță minimă de focalizare impresionantă de numai 0,45 m (factor max. de mărire 0,29x) simplifică realizarea prim-planurilor, beneficiind în fundal de efectul bokeh frumos al obiectivului.

Efect bokeh superb
Calitatea afectului bokeh este îmbunătățită de designul diafragmei circulare.

Focalizare rapidă, precisă și silențioasă
Tehnologia avansată a motorului liniar acționează silențios ansamblul de focalizare cu o viteză și o precizie remarcabile, optimizând performanța ridicată a focalizării automate a seriei α6000. Focalizarea precisă se obține mai ușor pentru imagini statice și filme, chiar dacă subiectul se deplasează.


In cutie:
Capac (model): ALC-SH153
Capac faţă pentru obiectiv: ALC-F55S
Capac spate pentru obiectiv: ALC-R1EM
Placeholder

Detalii

SKU
SEL-18135
EAN
4548736074156
Greutate
1
Brand
Obiective Foto-Video
Diafragma/Iris
f/3.5-5.6
Camere foto
Stabilizare
Da
Montura
Sony E
Tip lentila
All-In-One Zoom
Zoom/Prime
Obiective Zoom
Focalizare
Autofocus
Focala/Zoom
18-135mm
Garantie (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.

Produse recomandate