Obiectiv Sony E PZ 18-110 mm f/4 G OSS

Sony
18.406,00 Lei (TVA inclus)
TVA inclus | Livrare gratuita la comenzi peste 500 Lei.
Sony
Cod produs SEL-P18110G
EAN 4548736046375
Disponibil: La Comanda
Solicita publicare produs in SICAP Ai gasit un pret mai bun?
Comenzi telefonice - 0786454622, L - V: 10:00 - 17:30

Descriere

Obiectiv Sony E PZ 18-110mm F4 G OSS


APS-C / Super35 Lentilă cu montura Sony E
Intervalul diafragmei: f / 4 până la f / 22
Un element asferic și două elemente ED
Smooth Motion Optics
Fara Focus Shift sau Lens Breathing
Comutare in manual și servo zoom
Focus intern
Stabilizare optică SteadyShot
Inele de control pentru focalizare, zoom și iris
Picior detașabil pentru trepied

Zoom electric în modul Super 35mm/APS-C m pentru filme 4K
Zoomul de la 18 la 110 mm2 acoperă intervalul folosit cel mai frecvent pentru filmele realizate în modul Super 35mm/APS-C, cu o diafragmă maximă F4 constantă. Performanţa optică a obiectivului G Lens asigură o calitate a imaginii adecvată pentru toate segmentele producţiei 4K, regăsindu-se până şi în periferia imaginii. Designul SMO Sony minimizează deplasarea imaginii cauzată de manevrarea obiectivului, iar controlul extrem de precis al zoomului şi focalizarea rafinată contribuie la performanţa profesională generală.

Compatibilitate cu obiectivul E PZ 18-110mm F4 G OSS
1. Camere cu montură E de cadru întreg
2. Camere APS-C cu montură E

Pentru producţie profesională Super 35mm/APS-C
Un zoom electric de 18-110 mm pentru producţie de filme în modul Super 35mm/APS-C, dotat cu o diafragmă maximă F4 constantă. Componentele optice ale obiectivului G Lens asigură o înaltă rezoluţie ideală pentru producţia 4K.

Smooth Motion Optics pentru cinematografie pro
Designul şi construcţia SMO (Smooth Motion Optics) originale Sony minimizează erorile cauzate de respiraţie, deplasarea axială şi deplasarea provocată de focalizare, asigurând în acelaşi timp o funcţionare fluentă şi silenţioasă.

Control flexibil, de mare precizie a zoomului
Zoom electric fluent plus zoom manual mecanic fără întreruperi. Acţionare precisă a zoomului fără suprareglare sau subreglare. Direcţie inversabilă a inelului de zoom, zoom electric cu încetinitorul şi altele.

Dimensiune şi greutate ideale pentru filmat activ
Designul compact şi uşor fac din acest obiectiv unul ideal pentru situaţiile în care este nevoie de mobilitate pentru manevrarea activă a camerei portabile.

Film SELP18110G „Smooth Motion Optics”
SELP18110G este un obiectiv cu format Super 35 mm/APS-C, care oferă o calitate superbă a imaginii şi funcţii care vă permit să optimizaţi eficienţa în mediile de producţie profesionale. De la unghiul panoramic de 18 mm şi până la teleobiectivul de 110 mm (6,1x), obiectivul acoperă gama cea mai utilizată pentru producţiile Super 35mm/APS-C, cu diafragmă maximă F4 constantă pe întreaga gamă de zoom. Mişcările nedorite ale imaginii, cauzate de focalizare şi de deplasarea axială şi a focalizării în timpul zoomului, sunt reduse prin designul inovator SMO (Smooth Motion Optics) de la Sony.

Caracteristici
Pentru producţie profesională Super 35mm/APS-C
Acest obiectiv cu zoom automat oferă performanţe optime în aplicaţiile de creare a filme Super 35mm/APS-C, începând cu unghiul panoramic/superangular de 18 mm şi extinzându-se la un interval de zoom impresionant de 6,1x, cu o diafragmă maximă constantă F4. Performanţa optică a obiectivului G Lens oferă o calitate a imaginii potrivită pentru ecrane 4K pe întregul interval de zoom, până la marginile imaginii.

Smooth Motion Optics pentru cinematografie pro
Designul şi construcţia SMO (Smooth Motion Optics) originale de la Sony minimizează mişcările optice care pot avea un impact negativ asupra calităţii filmului. Instabilitatea focalizării este minimizată printr-un mecanism de focalizare intern, mişcarea focalizării este eliminată prin reglarea precisă a urmăririi focalizării, iar mişcarea axială este minimizată printr-un design ce asigură păstrarea constantă a lungimii.

Control flexibil, de mare precizie a zoomului
În plus faţă de funcţia fină şi automată de zoom, funcţia mecanică de zoom manual asigură control fără latenţă. Unghiul de vizualizare dorit poate fi obţinut cu uşurinţă şi precizie. Direcţia inelului de zoom poate fi comutată cu uşurinţă după cum este necesar, funcţia de zoom automat cu ajustare fină şi lentă acceptată este, iar mecanismul de zoom interior permite menţinerea constantă a lungimii obiectivului.

Stabilizare optică SteadyShot
Funcţia de stabilizare optică SteadyShot™ ajută la menţinerea stabilităţii şi clarităţii imaginilor capturate într-o gamă variată de condiţii de înregistrare. Acesta poate reprezenta un avantaj foarte mare atunci când înregistraţi în condiţii de lumină scăzută, reducând necesitatea de creştere a valorii ISO (care ar putea duce la apariţia zgomotului de imagine), dar şi atunci când vă deplasaţi în timp ce folosiţi camera.

Dimensiune şi greutate ideale pentru filmat activ
Designul compact, uşor, contribuie la genul de mobilitate cerut de înregistrarea de filme în condiţii active. Dimensiunea compactă şi greutatea redusă pot reprezenta avantaje atunci când se folosesc cardane şi alte tipuri de suporturi.

Caracteristici rafinate şi utilizare optimizată a focalizării
Inelul de focalizare poate fi glisat pentru a se comuta între focalizarea automată şi focalizarea manuală. Astfel, comutarea se poate face fără pauză şi fără schimbarea posturii de înregistrare. Un mecanism de focalizare cu înălţime de 0,8 mm este încorporat în obiectivul stâng, asigurând o compatibilitate directă cu accesoriile de focalizare standard.

Fiabil în condiţii dificile
Un design etanş rezistent la praf şi umiditate3 asigură protecţie suplimentară şi asigură funcţionarea fiabilă în medii dificile. Fotografiaţi cu încredere în condiţii de ploaie uşoară sau vânt.

In cutie:
Capac (model): ALC-SH148
Capac faţă pentru obiectiv: da
Capac spate pentru obiectiv: ALC-R1EM
Carcasă: Da
Altele: Suport de trepied

Obiectiv Sony E PZ 18-110mm F4 G OSS

Detalii

SKU
SEL-P18110G
EAN
4548736046375
Categorii
Greutate
3
Brand
Obiective Foto-Video
Diafragma/Iris
f/4
Camere foto
Stabilizare
Da
Montura
Sony E
Focalizare
Autofocus, Manual Focus
Focala/Zoom
18-110mm
Garantie (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.

Produse recomandate