Obiectiv Sony FE 24-70mm f/2.8 GM

Sony
9.909,00 Lei (TVA inclus)
TVA inclus | Livrare gratuita la comenzi peste 500 Lei.
Sony
Cod produs SEL-2470GM
EAN 4548736019522
Contactati-ne pentru termenul de livrare!
Solicita publicare produs in SICAP Ai gasit un pret mai bun?
Comenzi telefonice - 0786454622, L - V: 10:00 - 17:30

Descriere

Obiectiv Sony FE 24-70mm f/2.8 GM

E-mount / Format full-frame
Diafragma: f/2.8 până la f/22
Un element XA și două elemente asferice
Un element ED și un element ED Super
Nano AR Coating
Direct Drive Super Sonic Wave Motor
Buton de țintire a focalizării; Focus intern
Comutator AF / MF; Comutatorul de blocare a zoomului
Construcție rezistentă la praf și la umiditate
Diafragmă circulară cu nouă lamele

Zoomul standard redefinit
Zoom constant F2.8 24-70 mm cu o îmbinare fără precedent a înaltei rezoluții și efectului bokeh splendid.


O nouă eră a performanței zoomului standard
Designul și tehnologia fără compromisuri rezultă într-un obiectiv cu zoom constant F2.8 care poate utiliza pe deplin potențialul corpurilor actuale și viitoare ale camerelor de înaltă rezoluție. Acest zoom standard inegalabil acoperă o gamă de distanță focală situată între 24 mm şi 70 mm, fiind alegerea ideală atunci când este nevoie de cea mai bună calitate a imaginii pentru portrete, peisaje, instantanee și altele.

Rezoluţie excepţională şi efect bokeh
Un obiectiv XA (asferic extrem) recent dezvoltat, cu o precizie de suprafață superlativă nu doar contribuie la o rezoluție uimitoare din colţ în colţ și la detaliile din întregul interval de mărire, ci, de asemenea, joacă un rol vital în realizarea efectului bokeh fin, ce poate fi un puternic instrument expresiv într-o gamă vastă de situații fotografice.

Redare și culoare naturale
Un element de sticlă ED (dispersie extrem de scăzută) și unul Super ED într-o cale optică care a fost proiectată la cele mai înalte standarde ajută la realizarea de imagini realiste, naturale, fără colorare nefirească prin menținerea aberației cromatice axiale și laterale sub control, în timp ce maximizează rezoluția subiectivă pentru textură şi detalii uluitoare.

Diafragma cu 9 lamele îmbunătățește frumuseţea efectului bokeh
Frumusețea remarcabilă a efectului bokeh al acestui obiectiv este amplificată de un model cu diafragmă circulară cu 9 lamele care contribuie nu doar referitor la finețe, ci şi la reflexele naturale.

F2.8 luminos, rapid, la orice distanță focală
O diafragmă maximă constantă F2.8 facilitează păstrarea constantă a setărilor de expunere pe tot parcursul intervalului de zoom pentru a menține capacitatea la lumină scăzută sau timpii de expunere care îngheaţă acţiunea. Calitatea constantă spectaculoasă a imaginii este asigurată în orice diafragmă sau distanţă focală

Focalizare precisă la viteze de înregistrare
Pe lângă poziționarea unor obiective cu diafragmă mare cu precizie extrem de înaltă pentru focalizarea pe puncte, sistemul Direct Drive SSM (DDSSM) minimizează mişcarea falsă în timp ce un sistem de control avansat și algoritmii rafinaţi cresc viteza de operare a focalizării automate. Totodată, DDSSM este lin şi silenţios, făcându-l avantajos pentru filme, precum și pentru fotografii.

Control facil şi versatil al focalizării
Capacitatea de a răspunde rapid la schimbarea rapidă a situațiilor fotografice poate face diferenţa dintre realizarea sau nerealizarea unei fotografii. Un comutator manual/automat pentru modul de focalizare și butonul de menţinere a focalizării sunt poziționate pentru un acces facil, oferind un control versatil şi profesional pentru o gamă largă de subiecte și medii.

Claritate şi contrast de excepţie
Stratul original antireflexie din nanocristale de la Sony suprimă reflexiile false ce pot cauza pete albe şi reflexii parazite, în special în situaţiile cu iluminare din spate. Rezultatul este un contrast ridicat și o claritate constante, cu tonuri de un negru intens în cea mai largă gamă posibilă de situații fotografice. (1. Strat antireflexie din nanocristale/2.Sticlă/3.Lumină transmisă)

Blocarea zoomului îmbunătățește portabilitatea
Obiectivele cu zoom se pot extinde uneori sub propria greutate în timpul transportului, iar acest lucru poate reprezenta un inconvenient, crescând riscul deteriorării accidentale. Un comutator de blocare a zoomului oferă o modalitate simplă, sigură pentru a bloca mecanismul de zoom pentru un transport convenabil şi în condiții de siguranță.

Fiabilitate ridicată în condiţii dificile
Au fost puse în aplicare măsuri minuţioase pentru etanșarea la praf și umiditate în scopul de a asigura protecție maximă și fiabilitate în medii dificile. Fotografiaţi cu încredere în condiţii de ploaie uşoară sau vânt.

Blocare şi eliberare a parasolarului
Un mecanism de blocare a parasolarului previne detașarea accidentală a parasolarului în timpul deplasării de la o locație la alta, în timp ce un buton de deblocare a parasolarului facilitează eliminarea și înlocuirea parasolarului ori de câte ori este necesar.

Ce este în cutie
Parasolar (ALC-SH141)
Capac faţă pentru obiectiv (ALC-F82S)
Capac spate pentru obiectiv (ALC-R1EM)
Husă

Detalii

SKU
SEL-2470GM
EAN
4548736019522
Greutate
1
Brand
Obiective Foto-Video
Diafragma/Iris
f/2.8
Camere foto
Stabilizare
Nu
Montura
Sony E
Tip lentila
Standard Zoom
Zoom/Prime
Obiective Zoom
Focalizare
Autofocus
Focala/Zoom
24-70mm
Garantie (luni)
12

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.

Produse recomandate