Panasonic AG-UX180 Camera video profesionala Premium Broadcast

Panasonic
15.650,00 Lei (TVA inclus)
TVA inclus | Livrare gratuita la comenzi mai mari de 500 Lei
Panasonic
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs AG-UX180EJ
Solicita publicare produs in SICAP Ai gasit un pret mai bun?
Comenzi telefonice - 0786454622, L - V: 10:00 - 17:30

Descriere

Panasonic AG-UX180 Camera video profesionala Premium Broadcast

Panasonic AG-UX180, poate inregistra imagini DCI 4K (Cinema 4K) la 24 cadre pe secunda si UHD 4K pana la 60 cadre pe secunda (numai atunci cand este setata in modul 59.94Hz).
Camera poate functiona in ambele frecvente, atat in 50Hz cat si in 59.94Hz, PAL si NTSC. Acest lucrui permitiandu-i camerei sa poata fi folosita si integrate in toate sistemele din intreaga lume, acoperind asadar amble standard, atat PAL cat si NTSC.
Dispunnand de un sensor de 1 inch, camera inregistreaza DCI 4k, UHD si HD in formatele MOV si MP4 si poate inregistra HD 1080 in formatul ACVHD.

Panasonic AG-UX 180 ofera o serie de caracteristici profesionale, inclusive doua intrari XLR cu Pahantom Power, generare de coduri de timp SMTPE, setari gama pentru opt scenarii diferite și inele de control manual pentru iris, zoom și focalizare. Pentru a monitoriza starea tuturor setărilor și pentru a efectua funcții critice de focalizare, camera video are atât un ecran tactil OLED de 3,5 ", cât și un vizor LCoS de 0,45", cu o rezoluție de 1.770.000 de puncte.
Include două sloturi SD care permit înregistrarea simultană în UHD și HD (DCI 4K poate înregistra doar pe un card SD). Puteti inregistra asadar in modul continuu, atunci cand camera poate trece sa filmeze, fara intrerupere, de pe un card pe altul, cand primul s-a umplut, sau in mod simultan, cand puteti inregistra in mod back-up, in oglinda, aceeasi informati pe ambele carduri.

Obiectivul Panasonic LEICA Dicomar

Obiectivul integrat LEICA dicomar cu zoom de 20X a fost conceput special pentru producția video profesională HD și are o lungime focală echivalentă cu 24mm la focala cea mai mica, cand inregistrati DCI 4K cu o echivalenta in 35 mm egala cu 24-480mm. Obiectivul combină patru grupuri de lentile și ce beneficiaza de o stabilizare optica a imginii hibrida pe 5 axe.

Zoom inteligent
Funcția i.Zoom mărește intervalul de zoom în FHD la 30x păstrând în același timp o rezoluție ridicată. Când zoom-ul atinge limita de zoom optic de 20x, comută fără probleme la i.Zoom.

Zoom digital
Modelul Panasonic AG-UX180 este echipat cu zoom digital 2x, 5x și 10x. Folosind zoom-ul optic 20x și i.Zoom împreună, zoom-ul digital va extinde domeniul la 60, 150 și 300x fără a afecta expunerea.

Inele de control manual
Trei inele manuale, zoom, focalizare și iris mecanic vă permit să acționați ca și cum ați avea o cameră video cu obiectiv interschimbabil, capabilă să regleze direct focalizarea, zoomul sau irisul, fara a fi nevoie sa schimbati parametrii intrand in meniul camerei.

Autofocus Inteligent
Camera video Panasonic AG-UX180 are caracteristici de focalizare de mare viteză, de urmărire a focalizării cu precizie ridicată și stabilitate ridicată a focalizării.

Focalizare automată personalizabilă
Puteți ajusta viteza de focalizare, sensibilitatea și lățimea zonei pentru a regla funcția AF în funcție de gusturile dvs. sau de nevoile fotografiei. Viteza poate fi setată de la 1 la 7, cu cât numărul este mai mare cu cât AF este mai rapid. De asemenea, sensibilitatea poate fi ajustată în pași de la 1 la 10, cu o valoare mai mare corespunzătoare pentru a putea urmări subiecții care se mișcă mai rapid. Lățimea reglabilă a zonei poate fi ajustată pentru a regla fin selecția focalizării automate.

Focalizare manuală
Pentru a vă ajuta în stabilirea și confirmarea focalizării, sunt incluse următoarele caracteristici:

 • Asistență pentru focalizare (Focus Assist) - Puteți selecta mărirea unei părți a imaginii pentru a verifica focalizarea sau a obține o focalizare precisa, ceea ce evidențiază cea mai clară parte a imaginii într-o culoare. Puteți selecta una sau ambele funcții simultan.
 • One-push AF - Activează temporar AF atunci când vă aflați în modul de focalizare manuală, când apăsați butonul AF.
 • Asistență manuală de focalizare - Pentru o focalizare rapidă și precisă, acest mod reglează ajustările de focalizare pe care le faceți folosind inelul de focalizare.
 • Focus Transition - Vă permite să setați până la trei poziții de focalizare presetate. O singură atingere va transfera focalizarea de la una dintre presetări la alta. Puteți stabili cât durează fiecare tranziție de la 2 la 15, 20, 30, 45, 60 și 90 de secunde. De asemenea, puteți seta tranziția la întârziere de la 0, 5 sau 10 secunde de la inițierea acesteia.
 • Area Functions – Puteti atinge ecranul LCD al camerei pentru a selecta zona din cadru in care doriti sa se faca focalizarea (functia poate fi utilizata deasemena si pentru Auto Iris sau Screen Brigtnes-Reglara luminozitatii ecranului)


Filtre ND
Panasonic AG-UX180, beneficiaza de filter ND care se pot seta in 4 pozitiiȘ OFF, 1/4 ND, 1/16 ND, 1/54 ND.

Funcție de corecție a culorii independente în 16 axe
Functia poate furniza un effect independent pe fiacre din cele 16 faze ale imaginii video. Activeaza potrivirea cilotilor intre mai multe camera diferite in aceleasi conditii de iluminare.

Ajustarea detaliilor pielii
Se pot face ajustari fine pentru detaliile pieli subiectului din fata camerei.

8 Moduri Gamma

 • HD NORM - pentru formatul de inregistrare HD Standard
 • SD NORM - pentru formatul de inregistrare SD standard
 • FILMLIKE 1 - Reproduce mai multă gradare în zonele evidențiate decât atunci când filmati în HD
 • FILMLIKE 2 - Reproduce mai multă gradare în zonele evidențiate decât atunci când filmati în FILMLIKE 1
 • FILMLIKE 3 - Reproduce mai multă gradare în zonele evidențiate decât atunci când filmati în FILMLIKE 2
 • Cine-Like D – Modul Cine-Like prioritizeaza filmarea in asa fel incat sa pota inregistra in Dinamic Range mult mai mare
 • Cine-Like V – Modul Cine-Like prioritizeaza filmarea in asa fel incat sa avem parte de un contrast mai ridicat
 • Still-Like – Prioritizeaza setarire camerei ca si cum ar fi o camera foto.


Butonul de selctare a functie GAIN, in 3 pozitii
Butonul de selectare a nivelului de GAIN are tre pozitii L,M si H. Pentru fiecare setare se pot aloca valori intre 0, +3, +6. +9, +12 si +18 dB. Exista si un mod Super GAIN de +24 dB si +30dB, care se poate accesa printr-un buton de USER.

Alte setari ale camerei video profesionale AG-UX180
Trei valori (A / B / Preset) ale balansului de alb sunt setabile cu functia de balans de alb automat de urmarire. Presetarea poate fi setată la 3200K, 5600K și VARIABLE, care variază între P2.4K și P9.9K. Ca și în cazul Gamma, setarea matricei include un mod Cine-Like. Nivelele detaliilor H & V sunt reglabile, precum detaliile skin tone. Chroma level, chroma phase, color temperature, si master pedestal se pot deasemenea ajusta.

De înaltă calitate, în format AVCHD PH profesional multifuncțional
AG-UX180 utilizează formatul de înregistrare AVCHD și acceptă, de asemenea, modul PH de înaltă calitate. AVCHD este compatibil cu tehnologia de compresie a imaginilor în mișcare High Profile MPEG-4 AVC / H.264. Dispunând de o eficiență de compresie mai mare decât MPEG-2 (cum ar fi HDV), acest format de fișier video avansat oferă o calitate superbă a imaginii la un bit rate scazut.
Modul PH a fost dezvoltat pentru AVCCAM de către Panasonic exclusiv pentru producția video profesională de înaltă calitate. Acest mod are un bit rate maxim de 24 Mb/s (media: 21 Mb/s) si inregistraza o rezolutie Full HD de 1920x1080 pixeli. Modul AVCHD PH este, de asemenea, compatibil cu mai multe formate HD, cum ar fi 1080 / 59.94i, 1080 / 29.97p, 1080 / 23.98p și 720 / 59.94p.

Înregistrare liniară PCM pentru sunet de înaltă calitate
Panasonic AG-UX180 suportă înregistrarea audio digitală pe 2 canale Linear PCM pe 16 biți necomprimată, cu mod PH pentru sunet de înaltă calitate. Alte moduri folosesc înregistrarea audio Dolby Digital cu 2 canale.

Comutare intre 59,94 Hz / 50 Hz
Selectați de la 59.94 Hz sau 50 Hz pentru a putea opera cu sistemele de producție video folosite în întreaga lume.

Sistem Dual-Card pentru inregistrare
Cu Panasonic AG-UX180 puteti inregistra pe carduri SD/SDHC/SDXC (SDHC pana la 32GB, SDXC pana la 128GB). Inregistrarea se poate face simultan pe cele doua carduri de memorie sau continuu, camera comutand automat de pe un card pe altul cand primul (slot 1) a ajuns la capacitatea maxima.

Inregistrare SMPTE Timecode (cod de timp) sau Syncro
Generatorul Time Code SMPTE incorporate va permite sa selectati modurile Run Drop Frame/Non-Drop Frame și Free Run/Rec Run si presetari. Conectarea a două camere cu conectorul de intrare/ieșire (ieșire video) presetat TC permite camerei slave să se sincronizeze cu camera de bază.

Scene File / User File
Camera are un selector Scene File care vă permite să alegeți instantaneu o matrice de setări corespunzătoare. Puteți modifica cele șase fișiere presetate dacă doriți, un set care poate fi stocat intern în camera video. Până la opt seturi pot fi stocate pe un card de memorie SD.

Waveform & Vectorscope
Panasonic AG-UX180 beneficiaza de Waveform & Vectorscope ce va permite sa analizati semnalul video capturat pe ecranul LCD al camerei dvs.

Trei butoane de USER
Un total de trei butoane de USER ce se poat configura pentru a putea fi memorate cu una din cele 16 functii diferite ale camerei: INH, FACE DETECT, WFM, EVF DTL, D.ZOOM, DRS, S.GAIN, ATW, ATW LOCK, SHOT MARK, INDEX, LAST CLIP, BACKLIGHT, SPOTLIGHT, BLACKFADE, WHITEFADE.

Viewfinder si LCD de inalta calitate
EVF (Elctronic Viewfinder) color de 0.45 inch folosește un ecran OLED de 1,770,000 pixeli, cu o lățime de aproximativ 1,770,000 pixeli, care oferă imagini luminoase, detaliate, de înaltă rezoluție și o viteză mare de răspuns. Monitorul LCD al lui AG-UX180 are o dimensiune de aproximativ 3,5 " (1920 x 480) de înaltă rezoluție. Pe EVF sau LCD se poat afisa diverse informatii, marcaje sau grille iar in modul Check, o lista cu setarile camerei, informatiile se pot afisa si pe monitorul LCD cat si pe EVF.

Iesire SDI (24PsF) si Auto Rec
Iesirea SDI poate furniza rezolutii de 4K 24p sau UHD 60p si UHD 50p
Semnal analog pentru monitorizare video si audio

Intrari XLR pentru o calitate audio profesionala
În plus față de microfonul stereo intern de înaltă performanță, AG-UX180 este echipat cu terminale de intrare audio XLR cu două canale, cu o sursă de alimentare 48V Phantom Power. Microfonul intern, microfonul extern sau intrarea de linie pot fi selectate pentru fiecare canal. Sunt disponibile, de asemenea, butoane mari de volum, ușor de utilizat, pentru ajustare manuala.

Zebra
Selctati oricare din cele doua niveluri de ZEBRA de la 50% la 105%, in pasi de 5%.

Port USB 3.0
HOST - Conector Standard-A, 9 pini, *conectare medii externe de stocare, functie de bus power (alimentare)
DEVICE: Micro-B conctor, 10 pini, Functie de Mass Storage (stocare in masa) – DOAR CITIRE.
*Dispozitivele media externe cu o capacitate de sub 32 GB sau o capacitate de peste 2 TB nu potfi folosite.

Functia Remote
Permite controlul de la distanta al camerei: Iris, Focus, Rec Start/Stop, Zoom si Index.

Color Bar
Pe semnalul de iesire poate scoate o imagine de test (mira) Color Bar

Tally Lamp (lampa de control)
Lapile de control si semnalizare a inregistrarii sunt dispuse atat in fata camerei cat si in spatele camerei. Leduri-le se pot dezactiva din meniu.

Pachetul Contine:

 • Panasonic AG-UX180 4K Premium Professional Camcorder
 • Baterie de 7.28V 43Wh AG-VBR59
 • Incarcator dual pentru baterie AG-BRD50
 • Adaptor AC
 • Suport microfon
 • Eye Cup
 • Parasolar
 • Input Terminal Cap
 • Cabluri AC
 • Manual de Utilizare
 • CD cu manual de utilzare
 • Certificat de garantie (cititi procedura de garantie in tab-ul “garantie”)

Detalii

SKU
AG-UX180EJ
Brand
Tip Senzor
CMOS 1"

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.

Produse similare