Sony FE de 70-200 mm F2.8 GM OSS - Obiectiv foto

Sony
13.399,00 Lei (TVA inclus)
TVA inclus | Livrare gratuita la comenzi peste 500 Lei.
Sony
Cod produs SEL-70200GM
Stoc furnizor
Solicita publicare produs in SICAP Ai gasit un pret mai bun?
Comenzi telefonice - 0786454622, L - V: 10:00 - 17:30

Descriere

Sony FE de 70-200 mm F2.8 GM OSS


Un teleobiectiv cu zoom F2.8 incomparabil
Zoom constant F2.8 70-200 mm cu o rezoluție și un efect bokeh G Master extraordinare.

E-mount Lens / Format full frame
Diafragmă: f / 2.8 până la f / 22
Un element XA și două elemente asferice
Patru elemente ED și două elemente ED super
Nano AR Coating
Motoare duble de tip Linear & Super Sonic Wave
Optical SteadyShot Stabilizare imagine
Butoanele de blocare a focalizării; Focus Range Limiter
Construcție rezistentă la praf și la umiditate
Diafragmă circulară cu 11 lamele

Un teleobiectiv cu zoom F2.8 cum nu mai e altul
Cea mai avansată tehnologie disponibilă a fost aplicată în seria Master G, rafinând și mai mult performanța aclamată a obiectivelor G Lens de la Sony. Acest model combină efectul rafinat bokeh al obiectivului G Lens cu noi niveluri de rezoluție într-un zoom constant al teleobiectivului F2.8, care oferă o redare de neegalat, focalizarea automată la viteze de înregistrare şi performanță extraordinară de stabilizare a imaginii.

Detaliu extraordinar şi bokeh într-un obiectiv
Special conceput pentru a rezolva frecvențe spațiale, cu contrast excelent, acest obiectiv include trei elemente asferice, inclusiv unul cu două fețe și un element XA recent dezvoltat (asferic extrem) cu precizie de suprafață de 0,01 microni, pentru a controla în mod eficient aberația pentru o rezoluție uimitoare şi un efect bokeh glorios.

Imagini naturale, fără culoare falsă
Aberația cromatică ce poate fi o problemă în obiectivele de tip teleobiectiv este suprimată în detaliu prin utilizarea a patru elemente de sticlă ED (dispersie extrem de scăzută) și două elemente de sticlă Super ED. Amestecul culorilor este eliminat astfel încât subiectul să poată fi captat cu claritate maximă.

Performanță de primă clasă pentru fotografierea de aproape
Performanța de primă clasă a fotografierii de aproape, cu o distanță de focalizare minimă de 0,96 m și o mărire maximă de 0,25x este ideală pentru portrete, teleobiective macro și altele. Elementele adăugate pentru perfecţionare includ elemente din sticlă ED și un mecanism de focalizare flotant pentru a controla aberația care poate fi problematică în aplicațiile fotografierii de aproape.

Focalizare automată rapidă optimizată pentru fotografii şi videoclipuri
Două grupuri de focalizare ridicată sunt poziționate rapid și precis de declanșatori distincți: un declanșator RDSSM (motor Super Sonic Wave inelar) puternic pentru grupul din față și un declanșator motor liniar dublu pentru grupul din spate. Precizia de poziționare îmbunătățită funcționează cu feedback-ul în timp real primit de la mai mulți senzori de poziție pentru a permite sistemului de focalizare automată al corpului să funcționeze la capacitate maximă.

Viitoare elemente adăugate pentru perfecţionare pentru focalizarea automată pentru filme cu focalizare pe puncte
Motorul dublu linear al sistemului de focalizare preia rolul vital de a asigura acționarea „trepidantă” pentru sistemul de detectare s contrastului focalizării automate în timpul filmărilor. Un design optic ce minimizează efectiv respiraţia în focalizare plus operația mecanică silenţioasă se adaugă în continuare la performanța focalizării, care este ideală pentru filme, precum și pentru fotografii.

Claritate şi contrast de excepţie
Tehnologia avansată a stratului antireflexie din nanocristale produce o acoperire a obiectivului cu o nano-structură regulată definită cu precizie care suprimă în mod eficient reflexiile care pot cauza pete albe şi reflexii parazite, pentru îmbunătățiri notabile ale clarităţii, contrastului și calităţii de ansamblu a imaginii.(1. Strat antireflexie din nanocristale/2.Sticlă/3.Lumină transmisă)

11 lamele pentru un efect bokeh savuros
Designul diafragmei circulare Sony a utilizat în mod tradițional până la 9 lamele, însă acest obiectiv include o diafragmă circulară cu 11 lamele care duce calitatea efectului bokeh la noi niveluri de frumuseţe fină cu reflexii naturale.

Operare și fiabilitate optimizate pentru munca în teren
Construcția rigidă cu lungimea constantă a obiectivului în timpul focalizării și zoomului contribuie la manevrabilitatea excelentă în cea mai largă gamă de situaţii fotografice. Butoanele de menţinere a focalizării pot menţine punctul de focalizare chiar și în timpul operării continue a focalizării automate și se poate utiliza un comutator limitator al intervalului de focalizare pentru a preseta un interval de distanță de focalizare pentru viteza maximă a focalizării automate.

Stabilizat pentru imagini clare
Stabilizarea imaginii de înaltă performanță este încorporată chiar în obiectiv pentru imagini clare, cu un spectru larg de subiecte. Obiectivul de stabilizare ridicată este acţionat de un motor liniar, pentru o stabilizare rapidă şi precisă. Stabilizarea imaginii pe 5-axe devine disponibilă atunci când este utilizată cu corpurile seria α care prezintă stabilizarea încorporată a imaginii.

Stabil chiar și în cazul fotografiei panoramice
Pentru a oferi cel mai mare beneficiu posibil de la sistemul încorporat de stabilizare a imaginii în cea mai largă gamă de situații fotografice, SEL70200GM prezintă stabilizare MOD 2 de comutare, ce permite stabilizarea imaginii pentru a fi utilizată cu imagini panoramice pentru o claritate și un impact mai mari.

Suport de trepied rotativ detașabil
Acest suport versatil de trepied pentru obiectiv permite eliminarea rapidă a camerei din trepied în situații fotografice care necesită un răspuns rapid cu camera în mână. De asemenea, prezintă un mecanism rotativ care permite schimbarea rapidă între orientarea peisaj și portret. Un mecanism de blocare previne detașarea accidentală.

Fiabilitate ridicată în condiţii dificile
Un design etanş rezistent la praf şi umiditate asigură o protecție suplimentară pentru a asigura operarea fiabilă în medii dificile.

Ce este în cutie
Parasolar (ALC-SH145),
capac frontal obiectiv (ALC-F77S),
capac spate obiectiv (ALC-R1EM),
husă,
suport de trepied
Placeholder

Detalii

SKU
SEL-70200GM
Greutate
3
Brand
Obiective Foto-Video
Diafragma/Iris
f/2.8
Camere foto
Stabilizare
Da
Montura
Sony E
Tip lentila
Telephoto Zoom
Zoom/Prime
Obiective Zoom
Focalizare
Autofocus
Focala/Zoom
70-200mm
Garantie (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.

Produse recomandate