MISIUNE

Misiunea noastră este să identificăm toate posibilitatile și să oferim soluția optimă.

Să te ajutăm să realizezi comanda dorită într-un mod rapid, eficient și fără stres.

Să oferim suport în ceea ce priveste proiectarea solutiei, ofertarea, instalarea dar și mai târziu în ceea ce privește operarea. Dacă ne alegi poți fi sigur că vei avea un partener de drum stabil și profesionist.

Fie că vorbim de proeicte din fonduri nerabursabile, proiecte de tip Start Up sau investiții, echipa vivomag.ro are experiența necesară pentru a vă consilia în găsirea soluției optime pentru compania dvs.

Scopul nostru este să te ajutăm să-ți eficientizezi afacerea și să te concentrezi pe subiectele importante pentru dezvoltarea acesteia. Prin furnizarea unor componente hardware, echipamente specializate de calitate și a serviciilor necesare gestionării optime a acestora, noi îți oferim suportul de care are nevoie afacerea ta. 

misiunea vivomag.ro
inchiriere echipamnet video vivomag.ro
CHIRII MICI ÎN LOC DE INVESTIȚII MARI 


Pentru a veni în sprijinul companiei dvs., împreuna cu Grenke Romania, punem la dispoziția clineților noștri bussines soluțiile de închiriere a echipamentelor cu posibilitatea de cumpărare la finalizarea contractului.

Profitați de șansa de a lua deciziile corecte. Cu ajutorul contractului nostru, tot ce trebuie să faceți este să alegeți perioada de închiriere și aveți acces la echipamentele dorite. Ce obțineți cu aceasta? Chirii mici, siguranța de care aveți nevoie pentru a face planuri și libertatea de a hotărî la finalul contractului. 

AVANTAJE

inchiriere 24, 36 sau 48 de luni
Flexibil

24, 36 sau 48 de luni - sau ceva complet diferit? Alegerea vă aparține.

rate avantajoase
Ușor de planificat

Chirii lunare fixe - accesibile și ușor de planificat.

consultanta
Personal

Închiriere adaptată și servicii de consultanță personalizată.

tehnologie de ultima generatie
În pas cu tehnologia

Înlocuiți echipamentele la intervale prestabilite.

grenke_vivomag

Certitudinea planificării și flexibilitatea decizională se aplică activității dvs. și trebuie să se aplice și contractului de închiriere. Cu GRENKE, închiriați echipamentele pe o perioadă convenită și fără obligația de a le cumpăra.

La finalul termenului de închiriere puteți alege să încetați contractul și să returnați echipamentul închiriat sau să îl achiziționați la prețul pieței. Alternativ, puteți să prelungiți contractul și să continuați să utilizați echipamentul ales.

Vi se transfera toate drepturile de garanție (garanțiile de la furnizor și producător). Acest lucru înseamnă că, dacă apare o defecțiune sau dacă trebuie să efectuați o solicitare de utilizare a garanției, nu trebuie să mai pierdeți timp să o faceți prin intermediul Grenke; puteți apela direct la la noi.   

FINANȚĂM MAI MULTE DECÂT VĂ PUTEȚI ÎNCHIPUI

video foto audio broadcast

Echipamente foto-video-audio-studio

.

Gândiți în sunete și imagini. Puneți-vă ideile în practică - tot ce aveți nevoie este echipamentul potrivit. vivomag.ro oferă prin Grenke o cale simplă de a finanța camere video, camere foto profesionale, echipamente de studio, echipamente de productie video, echipamente broadcast si live streaming, microfoane și echipamente de iluminat.

copiatoare

Copiatoare, imprimante

.

Copiatoarele și imprimantele sunt utilizate în mod constant în birouri. Prin urmare, acestea trebuie să fie rezistente. Totuși, dispozitivele de calitate înaltă sunt, adesea, foarte scumpe. Însă, cu vivomag.ro, acest lucru nu va reprezenta o problemă. Puteți finanța cu ușurință copiatoarele și imprimantele cat si alte echipamente de birou.

hardware, it

Componente hardware IT

.

În prezent, dispozitivele mobile sunt indispensabile în lucrul de zi cu zi. Mulți le consideră cel mai important instrument de lucru din arsenal. Totuși, dispozitivele, serverele și memoriile nu sunt ieftine. Știm acest lucru - și vă vom ajuta să le finanțați.

telecomunicatii

Telecomunicații

.

Comunicațiile fără întreruperi sunt, adesea, cruciale în activitatea de zi cu zi. Din acest motiv vă vom ajuta să vă finanțați echipamentul pentru telecomunicații.

echipamente multimedia

Echipamente multimedia

.

Echipamentele multimedia sunt necesare în activitatea dvs. de zi cu zi. Acestea includ proiectoare, monitoare și ecrane de protecție, precum și suporturi pentru monitoare, căști și multe altele. Le puteți finanța pe toate!


Toate drepturile rezervate - Mai mult aici