Despre VIVOMAG

SC VIVOMAG SRL este o companie romaneasca infiintata in anul 2015 care se ocupa cu comercializarea echipamentelor foto, video audio si IT, pentru zona profesionala dar nu numai.

La inceputul anului 2018 a fost lansat magazinul online www.vivomag.ro. Echipa VIVOMAG vine ca o alternativa profesionista la oferta din piata romaneasca din prezent in primul rand prin experienta oamenilor care se afla in spatele acestui proiect. Cu o expertiza tehnica foarte bogata, echipa vivomag.ro isi propune sa ofere produse si servicii intr-un total alt mod decat ceea ce piata romaneasca, din domeniu, poate oferi in prezent.

Magazinul online www.vivomag.ro ofera o gama larga de produse si servicii pentru zona profesionala dar nu numai. Printre acestea se numara echipamente foto-video, audio, streaming, studio si broadcast. De asemenea, magazinul pune la dispozitia clientilor sai servicii de curierat si modalitati de plata precum numerar, transfer bancar sau e-payment.

 

Parerile clientilor despre magazinul nostru sunt in mare parte pozitive. Clientii apreciaza promptitudinea, profesionalismul, calitatea produselor si serviciilor, comunicarea placuta cat si posibilitatea de a negocia, in functie de nevoi si proiecte, preturile corecte. Clientii recomanda vivomag.ro ca un magazin de incredere.

Suntem in continua dezvoltare si ne bazam intotdeauna pe parerile si feedback-ul clientilor nostri. Incercam in fiecare zi sa devenim mai buni.

Va invitam sa vizitati magazinul nostru online www.vivomag.ro si sa descoperiti oferta noastra variata si atractiva.

VIVOMAG.RO isi propune sa fie partenerul dumneavoastra de incredere.

Va multumim pentru ca ne sunteti alaturi in fiecare zi.

Cu respect,

Echipa vivomag.ro