Acumulator BLUESHAPE GRANITE BV290HDPLUS, V-mount, 290Wh, 14,4V

Blueshape
4.995,00 Lei (TVA inclus)
TVA inclus | Livrare gratuita la comenzi peste 500 Lei.
Blueshape
Cod produs NCBNEV6P-HDPL
EAN 8032774982314
Disponibil: La Comanda
Solicita publicare produs in SICAP Ai gasit un pret mai bun? Plaseaza comanda si castiga puncte de loialitate in valoare de 49,95 Lei

Descriere

Acumulator BLUESHAPE GRANITE BV290HDPLUS, V-mount, 290Wh, 14,4V

Acumulatorul BLUESHAPE GRANITE HDplus de 290Wh este proiectat pentru productii video si cinematografice. Finisajul texturat este ușor de utilizat și este rezistent la picături de apa și impacturi. Atât interiorul, cât și exteriorul au fost testate pentru a rezista mai multor căderi verticale de până la 1,8m pe suprafețe dure. Montura în V va accepta o încărcare de la majoritatea încărcătoarelor standard, deși se recomandă un încărcător cu montură în V BLUESHAPE disponibil separat.

Pe lângă faptul că sunt robuste, bateriile GRANITE HDplus sunt și puternice. Camerele și luminile care consumă energie pot consuma până la 20,2 amperi, prin cele două D-Taps de pe laterale. Pe lângă puterea de ieșire de 14,4 volți pentru a încărca accesoriile externe, portul din partea stângă acceptă protecție independentă la suprasarcină, iar D-Tap din partea dreaptă poate fi folosit și pentru a încărca bateria în sine. Porturile D-Tap scot o putere combinată de maxim 5A. Ca măsură suplimentară de protecție, D-Taps au capace din cauciuc care ajută la menținerea gradului de rezistență IP54 împotriva umezelii și prafului.

În timp ce contorul de baterie cu 5 LED-uri este util și convenabil, BLUESHAPE oferă și o aplicație gratuită pentru iOS/Android care poate monitoriza și controla diferite aspecte ale bateriei prin Wi-Fi. Aplicația se actualizează în timp real în funcție de capacitatea curentă, viteza de încărcare și consumul de energie. Pe platou, toate bateriile pot fi monitorizate pe aceeași rețea, astfel încât să știți când să luați o baterie nouă din timp.

Caracteristici
Protecție IP54
Construcție rezistentă la șocuri, umiditate și praf IP54 pentru utilizare în siguranță, chiar și în medii dificile.
Ușoare
Cu o dimensiune compacta si usoara, dimensiunile exterioare ale bateriei au fost optimizate pentru capacitate maxima in spatiul disponibil.
D-Tap Porturi de încărcare
Ieșiri duble D-Tap: portul din partea stângă este protejat la suprasarcină, portul din partea dreaptă permite încărcarea bateriei. Circuitul de suprasarcină D-Tap funcționează independent de protecția la suprasarcină a bateriei principale.
LED în 5 trepte
Un indicator LED în 5 trepte oferă o monitorizare precisă a capacității rămase. Fiecare LED reprezintă 20% din starea de încărcare; când capacitatea scade sub 10%, LED-ul inferior (primul) clipește.
Fără efect de memorie
Bateria nu are efect de memorie și poate fi reîncărcată în orice moment.
Mod de asteptare
Energia bateriei este conservată în timpul stărilor de funcționare, stand-by și capacitate redusă printr-un sistem inteligent de gestionare a modului de alimentare. Când capacitatea pachetului este foarte scăzută, acesta intră automat în „modul de oprire” pentru a minimiza pierderile suplimentare de capacitate și pentru a prelungi durata de viață a celulei. Când indicatorul LED este stins, pachetul poate fi reactivat numai prin încărcare.
Service
Designul interior avansat permite întreținerea și restaurarea ușoară de către personalul de service calificat BLUESHAPE.
GRANIT Link
Wi-Fi
Bateriile GRANITE HDplus sunt compatibile cu GRANITE Link de la BLUESHAPE. O caracteristică de comunicare Wi-Fi care permite monitorizarea stării de la distanță, în timp real, printr-o aplicație mobilă iOS/Android inclusă. Folosind legătura GRANITE, puteți verifica date precum starea de încărcare, timpul așteptat până la golire, temperatura celulei, capacitatea rămasă, capacitatea de încărcare completă și numărul de cicluri. Starea de încărcare și timpul de funcționare rămas sunt actualizate în timp real pe baza condițiilor reale de încărcare.
Cazuri practice de utilizare
Un operator, asistent de cameră sau director tehnic poate monitoriza cu ușurință starea bateriilor în imediata apropiere, fără a fi nevoie să apăsați fizic butonul pentru a verifica bateria reală. Mai multe baterii pot fi monitorizate simultan de pe un singur dispozitiv. Funcțiile suplimentare prin intermediul aplicației vă permit să identificați, să blocați, să deblocați și să vă conectați la o altă rețea.
Rețele
Bateriile își pot crea propria rețea Wi-Fi pentru monitorizarea unei singure baterii sau pot fi conectate la o rețea Wi-Fi principală. O flotă de baterii poate fi monitorizată cu ușurință de mai multe dispozitive fără proceduri complicate de asociere. Bateriile pot primi nume personalizate pentru o identificare ușoară.
Constructie
Design modular intern
Celulele litiu-ion sunt fixate în interiorul pachetului într-o cușcă modulară atent proiectată și întărită. Toate interconexiunile metalice și placa electronică de monitorizare sunt integrate cu celulele formând un singur miez. Nu se utilizează cabluri altfel vulnerabile. Filele metalice de la celulă la celulă au fost îngroșate folosind un aliaj rezistent
Construcție externă solidă
Carcasă robustă cu pereți groși din rășină plastică specială pentru rezistență la impact. Bateria poate rezista la mai multe căderi de la altitudini de până la 6 picioare fără a se rupe sau a suferi daune interne.

Detalii

SKU
NCBNEV6P-HDPL
EAN
8032774982314
Greutate
1.85
Brand
Garantie consumer (luni)
24
Garantie companii (luni)
12

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.