Blackmagic Design Ultimatte 12 HD Mini

NOU
  • Ultimatte 12 HD Mini
  • Ultimatte 12 HD Mini
  • Ultimatte 12 HD Mini
Blackmagic Design
2.945,00 Lei (TVA inclus)
TVA inclus | Livrare gratuita la comenzi peste 500 Lei.
Blackmagic Design
Cod produs ULTMKEY12/A/HDM
EAN 9338716007602
Disponibil: La Comanda
Solicita publicare produs in SICAP Ai gasit un pret mai bun? Plaseaza comanda si castiga puncte de loialitate in valoare de 29,45 Lei

Descriere

Blackmagic Design Ultimatte 12 HD Mini


Îmbunătățiți-vă producția video în timp real pentru a introduce videoclipuri cu acțiune live cu Ultimatte 12 HD Mini Keyer/Advanced Compositing Processor de la Blackmagic Design. Această ultimă versiune a Ultimatte 12 HD adaugă conectivitate HDMI la algoritmi avansați, procesarea imaginii și separare a culorilor, fidelitate excelentă a culorilor pentru a ajuta la crearea unor producții cu adevărat fotorealiste.

Ultimatte 12 HD funcționează în HD cu procesare sub-pixeli pentru o imagine îmbunătățită si este proiectată pentru știri, sport și alte tipuri de producție. Modelul HD Mini acceptă rezoluții de până la 1080p60 și acceptă o varietate de formate media. Acest procesor necesită software-ul Ultimatte descărcabil pentru macOS și Windows și poate fi controlat și prin telecomanda Ultimatte Smart Remote 4 disponibilă separat.

Compoziție avansată în timp real

Utilizează noi algoritmi și procesare a culorilor, separarea culorilor, fidelitatea culorilor și definiția culorilor pentru a crea compoziții fotorealiste în HD, toate în timp real.

Aplicații

Proiectată pentru știri, sport, film narativ și televiziune și producții de divertisment folosind camere fixe, fundaluri statice sau sisteme de decor virtual.

Utilizare multicamera

Noua tehnologie permite lui Ultimatte 12 să adauge parametri de tastare precisi la mai multe camere, ținând cont de mici variații între pozițiile camerei.

Tastatura cu o singură atingere

Tastarea cu o singură atingere reduce dramatic timpul necesar pentru a trage o tastă, folosind tasta automată pentru a seta peste 100 de parametri odată ce setul este bine iluminat și echilibrat de alb.

Procesare avansată a imaginii

Sunt utilizați algoritmi avansați de procesare a imaginii și un spațiu de culoare imens, astfel încât diferite părți ale imaginii pot fi procesate separat în funcție de culorile din fiecare zonă. Această prelucrare produce detalii fine și netezește tranzițiile de culoare și obiecte.

Cea mai mare fidelitate a culorilor

Procesarea rafinată a flarelor, a marginilor și a tranziției vă permite să eliminați fundalul fără a afecta culorile pe care doriți să le păstrați, reproducând cu fidelitate culorile care sunt imposibile pentru alte cheie, cum ar fi o rochie galbenă strălucitoare în fața unui ecran verde.

Umbre și transparente

Algoritmii îmbunătățiți de flare pot elimina nuanța verde și scurgerea aproape de orice, creând medii virtuale cu aspect real și realist, chiar și atunci când se folosesc umbre sau obiecte transparente cu reflexii.

Interfețe de înaltă calitate

Conexiunile de înaltă calitate includ un port Ethernet și porturi HDMI care acceptă video până la 1080p60 și ieșiri video Program.

Intrări de compoziție dedicate

Conectorii dedicați cu ieșiri în buclă care sunt utilizați pentru compoziție

Detalii

SKU
ULTMKEY12/A/HDM
EAN
9338716007602
Categorii
Greutate
1.16
Garantie consumer (luni)
24
Garantie companii (luni)
12

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.