Blit foto Nikon SB-5000

Nikon
2.999,00 Lei (TVA inclus)
TVA inclus | Livrare gratuita la comenzi peste 500 Lei.
Nikon
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs FSA04301
EAN 18208950140
Disponibil: Precomanda
Solicita publicare produs in SICAP Ai gasit un pret mai bun?
Comenzi telefonice - 0786454622, L - V: 10:00 - 17:30

Descriere

Blit foto Nikon SB-5000

Control radio wireless avansat
Sistem de răcire pentru 100 de fotografii consecutive
Compatibil cu Nikon i-TTL
Numărul de ghidaj: 113 'la ISO 100 și 35mm
Interval de zoom: 24-200mm (14mm cu panou)
Se înclină de la -7 ° la 90 °
Rotiți la stânga și la dreapta 180 °
Butonul Info pentru acces rapid la setări
Timp de reciclare: 1,8-2,6 secunde
Slow, High-Speed, 1st & 2nd Curtain Sync

Privire generală
Iluminaţi cum se cuvine cu SB-5000 – primul nostru Speedlight cu comandă radio.
Rapid, fiabil şi versatil, SB-5000 oferă performanţe de iluminare neegalate atât pe teren, cât şi în studio. Semnalele radio permit distanţe de lucru de 30 m, precum şi flexibilitatea de a crea configuraţii complexe, cu montaj pe aparatul foto şi în alte poziţii: acum puteţi lucra în orice mediu în care linia de vizare este obstrucţionată sau când un semnal optic este slăbit de lumina puternică a soarelui. Noul sistem de răcire integrat permite înregistrarea a peste 100 de cadre cu declanşări rapide ale bliţului, acesta funcţionând la putere maximă. Iar pentru fotografii care nu pot pierde niciun moment când povestea se întrerupe, bliţul uşor şi compact SB-5000 le pune la dispoziţie comenzi ordonate, pentru o operare intuitivă.

Caracteristici principale
Speedlight profesional pentru performanţe de iluminare fără seaman
Fiind proiectat pentru a satisface cerinţele profesioniştilor care lucrează pe teren sau în studio, SB-5000 este un Speedlight i-TTL compatibil cu aparatele foto DSLR în format FX şi DX. Acest Speedlight funcţionează ca unitate de bliţ montată pe cupla de accesorii, ca dispozitiv de comandă fără fir sau ca unitate la distanţă şi face parte din Sistemul creativ de iluminare Nikon.

Acesta este primul Speedlight de la Nikon care poate fi comandat fără fir prin radio, eliminând nevoia unei linii de vizare directe între master şi slave şi crescând fiabilitatea când se fotografiază în lumina puternică a soarelui. Pentru situaţii în care sunt necesare declanşări rapide, noul sistem de răcire încorporat de la Nikon creşte numărul de declanşări consecutive şi elimină întreruperile inutile.
Printre alte caracteristici, menţionăm numărul de ghid de 34,5 şi intervalul de zoom larg, în format FX, de 24-200 mm (14 mm cu panou larg).
Comenzile şi meniurile eficientizate asigură o operare cursivă, iar designul compact şi uşor este conceput pentru o utilizare confortabilă când este montat pe aparatul foto. Trei modele de iluminare oferă controlul total asupra acoperirii bliţului, pentru medii de fotografiere specifice. Panoul cu unghi larg încorporat, placa reflectoare inclusă şi capacul de difuzie furnizat se combină cu filtrele de culoare opţionale de la Nikon pentru a vă extinde şi mai mult opţiunile creative.Control în situaţii dificile: iluminare avansată fără fir, comandată prin radio.Fiind construit pentru a ieşi învingător în situaţiile de fotografiere dificile, SB-5000 acceptă integral noua funcţie de comandă radio în Sistemul creativ de iluminare Nikon. Acum puteţi acţiona configuraţii simple sau multiple de bliţuri, utilizând SB-5000 şi telecomanda fără fir WR-R10.

Abilitatea unităţii SB-5000 de a răspunde în mod flexibil la dificultăţile de iluminare la distanţă vă permite să creaţi şi să controlaţi aproape orice configuraţie de bliţuri, inclusiv aranjamentele multiple complexe. Când se utilizează în combinaţie cu telecomanda fără fir WR-R10, sunt acceptate până la şase
grupuri de unităţi SB-5000. De asemenea, unitatea este pe deplin compatibilă cu comenzile optice, ceea ce înseamnă că dispozitivele Speedlight clasice încă pot fi utilizate pentru configuraţii cu bliţuri multiple.
Dispozitivul Speedlight profesional care rămâne rece după prima, a doua, ... a n-a declanşare
De la covorul roşu până la pista de curse, SB-5000 este proiectat să rămână rece în condiţii solicitante. Pentru a putea face faţă situaţiilor cu declanşări rapide, SB-5000 încorporează noul sistem de răcire
pentru Speedlight de la Nikon – o premieră mondială* în controlul temperaturii printr-un sistem integrat în unităţile compacte ataşabile. Rapid şi fiabil, are capacitatea extraordinară de a efectua 120 de declanşări la intervale de 5 secunde sau 84 de declanşări la intervale de 3 secunde. Peste 100 de cadre consecutive pot fi înregistrate cu bliţul funcţionând la putere maximă. Sistemul suprimă generarea căldurii în interiorul capului bliţului, pentru a preveni supraîncălzirea acestuia: protecţia termică nu a fost niciodată mai bună.

* SB-5000 se mândreşte cu primul sistem de răcire încorporat din lume, în rândul unităţilor de bliţ compacte ataşabile, conform datelor din 1 septembrie 2015.Integrare perfectă cu renumitul Sistem creativ de iluminare Nikon.La baza unităţii SB-5000 stă sistemul i-TTL (intelligent Through-The-Lens (inteligent, prin obiectiv)) de control al bliţului, care permite unităţilor Speedlight de la Nikon să partajeze informaţiile critice de expunere cu aparatele foto DSLR compatibile cu CLS. SB-5000 poate fi comandat prin radio, ca parte a unei configuraţii de iluminare avansată fără fir sau poate fi comandat în mod tradiţional prin utilizarea semnalelor optice pe linia de vizare. Printre îmbunătăţirile operaţionale se numără controlul de bliţ unificat, care adaugă un nivel suplimentar de control al sistemului. Acum puteţi să operaţi unitatea SB-5000 sau să îi modificaţi setările din meniul aparatului foto sau de la un computer, cu aplicaţia Camera Control Pro 2, când unitatea este ataşată la corpul aparatului foto.Construcţie compactă, comenzi ordonate

Fiind mai uşor decât predecesorul său şi mai intuitiv de operat, SB-5000 a fost reproiectat cu gândul la comoditate. Veţi observa diferenţa de îndată ce veţi monta un SB-5000 pe aparatul foto sau când veţi împacheta unul în geanta de voiaj: corpul compact al bliţului cântăreşte doar 420 g. Panoul de control ordonat permite afişarea informaţiilor pe un format mare, uşor de citit. Selectorul multiplu rotativ şi butonul „i” oferă accesul rapid la funcţiile utilizate frecvent sau la cele personalizate: de exemplu, butonul „i” afişează instantaneu setările cheie ale bliţului pentru fotografierea cu un bliţ sau pentru iluminarea avansată fără fir, sub formă de listă. Ca şi în cazul predecesorului său, capul bliţului SB-5000 se înclină până la 7°, se ridică până la 90° şi se roteşte cu 180° pe orizontală, spre stânga şi spre dreapta.

In cutie:
Nikon SB-5000 AF Speedlight
SW-15H Diffusion Dome for SB-5000 Speedlight
AS-22 Speedlight Stand for SB-700 (Replacement)
SZ-4FL Fluorescent Filter
SZ-4TN Incandescent Filter for SB-5000 AF Speedlight
SS-5000 Soft Case for SB-5000 AF Speedlight

Detalii

SKU
FSA04301
EAN
18208950140
Categorii
Greutate
1
Brand
Garantie (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.

Produse recomandate