Blit foto Nikon SB-700

Nikon
1.799,00 Lei (TVA inclus)
TVA inclus | Livrare gratuita la comenzi peste 500 Lei.
Nikon
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs SB-700 - Nikon (FSA03901)
Disponibil: Precomanda
Solicita publicare produs in SICAP Ai gasit un pret mai bun?
Comenzi telefonice - 0786454622, L - V: 10:00 - 17:30

Descriere

Blit foto Nikon SB-700

Compatibil cu Nikon i-TTL
Numărul de ghidaj: 92 'la ISO 100 și 35 mm
Interval de zoom: 24-120mm (12mm cu panou)
Se înclină de la -7 ° la 90 °
Rotiți la stânga și la dreapta 180 °
Modul comandant pentru controlul TTL wireless
Modul Strobe și 3 modele de iluminare
Timp de reciclare: 2,5-3,5 secunde
Viteză mare, viteză mare, sincronizare 1 și 2 cortină
Rulează pe 4 baterii AA

Privire generală
Bliț Speedlight versatil, uşor de utilizat, compatibil cu aparatele foto SLR în format FX şi DX de la Nikon şi cu Sistemul creativ de iluminare Nikon. Cu o utilizare incredibil de intuitivă, dispune de o serie de funcţii avansate care simplifică gestionarea calităţii şi direcţiei luminii. Trei modele de iluminare oferă control total asupra gradului de acoperire a bliţului, iar modul uşor de accesat A:B permite controlul fără fir a mai multor unităţi bliţ. Cu un corp compact, este echipamentul ideal de avut la îndemână când doriţi să fotografiaţi în mod creativ sau doriţi imagini mai echilibrate în situaţii cu iluminare dificil.
Caracteristici principale
Speedlight i-TTL (TTL inteligent) versatil compatibil cu aparatele foto SLR în format FX şi DX de la Nikon şi cu Sistemul creativ de iluminare Nikon.
Zoom alimentat electric cu mai multe trepte: acoperă un unghi de câmp de 24-120 mm.
Utilizare intuitivă: ecranul LCD mare, uşor de citit şi butoanele de control plasate convenabil facilitează ajustarea setărilor.
Număr ghidare: 25(EVEN)/28 (STD)/30 (CW) (format FX, ISO 100, m, la 35 mm). Număr de ghidare maxi 38 (STD, format FX, ISO 100, m, la 120 mm).
Modele de iluminare central evaluativ, echilibrat şi standard se pot selecta pentru a se potrivi situaţiei de fotografiere.
Durată scurtă de reîncărcare: aprox. 2,5 secunde când utilizaţi acumulatori NiMH sau baterii alcaline şi aprox. 3,5 secunde cu baterii cu litiu.
Mod A:B pentru control fără fir rapid: permite controlul asupra cantităţii de lumină din grupurile de unităţi Speedlight A şi B.Firmware se poate actualiza prin intermediul suportului de stocare din aparatul foto conectat.
Sistem automat de protecţie termică: vă avertizează în privinţa acumulării excesive de căldură datorate declanşării la intensitate ridicată şi, dacă este nevoie, întârzie reîncărcarea.
Detectare automată a filtrului: Speedlight ajustează automat setările de temperatură de culoare ale aparatului foto ataşat în funcţie de culoarea filtrului utilizat.
Iluminare asistenţă AF: acoperă o distanţă focală de 24-135 mm*. Compatibil cu senzori Multi-CAM3500 AF.

Descriere
Blit Speedlight versatil, usor de utilizat, compatibil cu aparatele foto DSLR in format FX si DX de la Nikon si cu Sistemul creativ de iluminare Nikon. Cu o utilizare incredibil de intuitiva, dispune de o serie de functii avansate care simplifica gestionarea calitatii si directiei luminii.Trei modele de iluminare ofera control total asupra gradului de acoperire a blitului, iar modul usor de accesat A:B permite controlul fara fir a mai multor unitati blit. Cu un corp compact, este echipamentul ideal de avut la indemana cand doriti sa fotografiati in mod creativ sau doriti imagini mai echilibrate in situatii cu iluminare dificila.
Speedlight i-TTL (TTL inteligent) versatil compatibil cu aparatele foto DSLR in format FX si DX de la Nikon si cu Sistemul creativ de iluminare Nikon.
Zoom alimentat electric cu mai multe trepte: acopera un unghi de camp de 24 - 120 mm.
Utilizare intuitiva: ecranul LCD mare, usor de citit si butoanele de control plasate convenabil faciliteaza ajustarea setarilor.
Numar ghidare: 25(EVEN)/28 (STD)/30 (CW) (format FX, ISO 100, m, la 35 mm). Numar de ghidare maxim: 38 (STD, format FX, ISO 100, m, la 120 mm).
Modele de iluminare central evaluativ, echilibrat si standard se pot selecta pentru a se potrivi situatiei de fotografiere.
Durata scurta de reincarcare: aprox. 2.5 secunde cand utilizati acumulatori NiMH sau baterii alcaline si aprox. 3.5 secunde cu baterii cu litiu.
Mod A:B pentru control fara fir rapid: permite controlul asupra cantitatii de lumina din grupurile de unitati Speedlight A si B.
Firmware se poate actualiza prin intermediul suportului de stocare din aparatul foto conectat.
Sistem automat de protecţie termica: va avertizeaza in privinta acumularii excesive de caldura datorate declansarii la intensitate ridicata si, dace este nevoie, intarzie reincarcarea.
Detectare automata a filtrului: blitul ajusteaza automat setarile de temperatura de culoare ale aparatului foto atasat in functie de culoarea filtrului utilizat.
lIuminare asistenta AF: acopera o distanta focala de 24 - 135 mm*. Compatibil cu senzori Multi-CAM3500 AF.

In cutie:
Nikon SB-700 AF Speedlight
SW-14H Diffusion Dome for SB-700 Flash
SZ-3TN Incandescent Filter for SB-700 Speedlight
SZ-3FL Fluorescent Filter for SB-700 Speedlight
AS-22 Speedlight Stand for SB-700 (Replacement)
SS-700 Soft Case for SB-700 Speedlight Shoe Mount Flash

Detalii

SKU
SB-700 - Nikon (FSA03901)
Categorii
Greutate
1
Brand
Garantie (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.

Produse recomandate