Blitz Canon Speedlite 600EX II-RT

Canon
3.149,00 Lei (TVA inclus)
TVA inclus | Livrare gratuita la comenzi mai mari de 500 Lei
Canon
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs AC1177C006AA
Solicita publicare produs in SICAP Ai gasit un pret mai bun?
Comenzi telefonice - 0786454622, L - V: 10:00 - 17:30

Descriere

Blitz Canon Speedlite 600EX II-RT

Fotografiaţi mai repede şi mai mult timp
Speedlite 600EX II-RT asigură performanţe fără compromisuri, făcându-l partenerul ideal pentru EOS-1D X Mark II. Declanşaţi bliţul continuu şi cu 50 % mai mult, comparativ cu modelul Speedlite 600EX-RT, şi adăugaţi acumulatorul CP-E4N pentru rafale chiar mai lungi.

Performanţă fiabilă pe cameră şi departe de aceasta
Algoritmul îmbunătăţit pentru controlul bliţului împiedică supraîncălzirea şi Quick Flash îi permite bliţului Speedlite 600EX II-RT să se declanşeze chiar dacă nu este complet încărcat, pentru ca dvs. să nu pierdeţi acel moment unic. Capul cu zoom şi pentru iluminare indirectă asigură concordanţa între acoperirea bliţului şi a obiectivului utilizat şi permite reflectarea luminii de pe pereţi şi tavane pentru un rezultat mai natural. Speedlite 600EX II-RT este rezistent la intemperii în aceeaşi măsură ca EOS-1D X Mark II, pentru a putea continua să fotografiaţi şi atunci când condiţiile devin dificile.
Un adaptor pentru iluminare indirectă este inclus pentru un iluminat mai delicat la fotografierea portretelor, şi filtre de culoare detaşabile când doriţi un echilibru între bliţ şi lumina ambiantă.

Iluminat creativ la distanţă de cameră, din orice direcţie
Simulaţi lumina care vine din orice direcţie, poziţionând bliţul Speedlite 600EX II-RT departe de cameră. Declanşaţi de la 30 m distanţă, folosind comanda radio sau optică integrată şi un declanşator wireless opţional, transmiţătorul Speedlite ST-E3-RT. Pot fi utilizate împreună mai multe bliţuri Speedlite 600EX II-RT (individual sau în grupuri) şi pot fi combinate cu alte bliţuri Canon, precum Speedlite 430EX III-RT.

Performanţe puternice cu număr director 60 (m, ISO100)
Speedlite 600EX II-RT dispune de suficientă putere pentru a nu vă provoca frustrări. Este ideal pentru luminarea spaţiilor mari şi pentru reflectarea luminii de pe pereţi şi tavane pentru un rezultat mai subtil şi mai natural. Este inclus un adaptor pentru iluminare indirectă, care atenuează lumina bliţului şi mai mult. Unitatea se poate reîncărca în mod silenţios, în doar 3,3 sec., iar acumulatorul CP-E4N opţional scurtează şi mai mult acest interval.

Este uşor de utilizat, are comenzi intuitive şi un afişaj pentru informaţii
Un selector rotativ personalizabil permite ajustările rapide când se lucrează sub presiune, iar afişajul mare şi iluminat vă prezintă informaţiile relevante despre fotografiere dintr-o privire. Nivelul de încărcare al tuturor bliţurilor wireless dintr-un grup este indicat pe afişajul de pe unitatea Speedlite 600EX II-RT principală.

Pachetul contine:
Speedlite 600EX II-RT
Adaptor de bliţ indirect SBA-E3
Filtru de culoare SCF-E3OR1
Filtru de culoare SCF-E3OR2
Suport mini
Toc moale

Detalii

SKU
AC1177C006AA
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.

Produse similare