Camera digitala mirrorless Sony Alpha A6400 cu obiectiv 18-135mm

Sony
6.700,00 Lei (TVA inclus)
TVA inclus | Livrare gratuita la comenzi peste 500 Lei.
Sony
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs ILCE-6400MB
EAN 4548736092266
Contactati-ne pentru termenul de livrare!
Solicita publicare produs in SICAP Ai gasit un pret mai bun? Plaseaza comanda si castiga puncte de loialitate in valoare de 67,00 Lei

Descriere

Camera digitala mirrorless Sony Alpha A6400 cu obiectiv 18-135mm

α6400: cameră cu montură E și senzor APS-C

Senzor CMOS Exmor APS-C de 24,2 MP
Procesor de imagine BIONZ X
Eye AF in timp real si Tracking in timp real
XGA Tru-Finder 2.36m-Dot OLED EVF
3,0 "Ecran tactil de înclinare 921.6k-Dot 180°
Interne UHD 4K Video, S-Log3 și HLG
S&Q Motion în Full HD de la 1-120 fps
Wi-Fi încorporat cu NFC
425 Puncte AF Phase&Contrast
Până la 11 cadre pe secundă și ISO 102,400

Inovări pentru ca dvs. să vă dezlănțuiți creativitatea
Dezlănțuiți-vă potențialul creativ cu performanțe de nivel înalt și funcții avansate, cum este focalizarea automată a ochilor în timp real; noua funcție de urmărire în timp real de înaltă precizie; fotografierea continuă de mare viteză și filmarea 4K HDR

425 de puncte de focalizare automată cu detecţia fazei
Distribuția densă a punctelor de focalizare asigură acoperirea a circa 84% din suprafața imaginii, contribuind la capturarea optimă a subiectului.

Performanța de neegalat a focalizării automate este cheia pentru obținerea unor fotografii superbe
Focalizarea automată rapidă și precisă vă permite să surprindeți momente care durează doar câteva secunde cu detalii uimitoare, datorită unei combinații de tehnologii inovatoare. Un număr total de 425 de puncte de focalizare automată cu detectarea fazei funcționează împreună cu focalizarea automată cu detectarea contrastului pentru a atinge o viteză remarcabilă de 0,02 sec. în timp ce tehnologia de urmărire cu focalizare automată de înaltă densitate urmărește chiar și subiecții ale căror mișcări sunt imprevizibile.

Focalizare automată mai precisă în condiții de iluminare scăzută
Focalizarea automată foarte precisă este posibilă chiar și în situații în care iluminarea este scăzută, datorită progreselor în ceea ce privește algoritmul de focalizare automată. Cu acest model, limita inferioară a intervalului de luminozitate pentru detectarea focalizării automate a fost redusă la EV-2 când aparatul este în modul AF-S.

Focalizare automată în Focus Magnifier pentru o reglare mai fină a focalizării
Atunci când este necesară o focalizare automată extrem de precisă, cum ar fi atunci când realizați fotografii macro, puteți afișa o imagine mărită a zonei generale pe care doriți să o focalizați, apoi puteți să ajustați fin punctul exact de focalizare în vizor sau pe ecranul LCD.
Focalizare automată a ochilor îmbunătățită, pentru realizarea portretelor
Funcția de focalizare automată a ochilor în timp real detectează și focalizează automat ochii subiecților dvs. când apăsați obturatorul până la jumătate. Se poate specifica fie ochiul stâng, ochiul drept, fie selectarea automată, iar atunci când setați AF-C, acesta menține o focalizare stabilă chiar și atunci când o parte a feței este ascunsă, fața este iluminată din fundal sau subiectul privește în jos.

Urmărirea în timp real menține focalizarea pe subiecții urmăriți
Când urmăriți un subiect care se mișcă rapid, sistemul îmbunătățit de urmărire automată a mișcărilor subiectului utilizează un algoritm de recunoaștere a subiectului nou dezvoltat care se bazează pe culori, model (luminozitate), distanța față de subiect (adâncimea) și informațiile despre față/ochi pentru a recunoaște subiectul și a-l menține în focalizare.
Focalizare manuală mai ușoară, cu o funcție de evidențiere îmbunătățită
Funcția de evidențiere a camerei evidențiază prin culori secțiunea cel mai bine focalizată din întreaga zonă a imaginii atunci când utilizați focalizarea manuală. Acum, albastrul a fost adăugat celorlalte culori de evidențiere ale afișajului (roșu, galben și alb) pentru a îmbunătăți vizibilitatea zonelor cu vârf de focalizare atunci când reglați delicat focalizarea pentru fotografii macro sau portrete.

Calitate extraordinară a imaginii, zgomot redus și o gamă ISO mai largă
Sensibilitatea ISO standard maximă a crescut la ISO 32000 (extinsă la ISO 102400 pentru imagini statice), în timp ce algoritmii de imagine îmbunătățiți, tehnologia de reproducere a detaliilor și funcția de reducere a zgomotului cu divizarea spațiului au ca rezultat texturi mai realiste, detalii mai fine în regiunile cu umbre și culori mai naturale, inclusiv tonurile pielii umane și culorile naturale ale plantelor.
Un sistem inovator de procesare a imaginilor
Senzorul CMOS ExmorTM de dimensiune APS-C și 24,2 megapixeli al camerei oferă o gamă largă de sensibilitate și o performanță excelentă de reducere a zgomotului. În combinație cu motorul de procesare a imaginii BIONZ XTM de nouă generație, aparatul oferă imagini superbe, de înaltă rezoluție, cu o claritate superbă și o reproducere impecabilă a texturii.

Fotografiere continuă de mare viteză cu urmărire AF/AE
Capturați întreaga acțiune cu fotografierea continuă cu până la 11 cps.. (cu vizualizare post-fotografiere) sau cu până la 8 cps (cu obturator silențios) și 8 cps (pentru vizualizare în timp real). Latența la afișare a fost minimizată și se pot înregistra până la 116 imagini JPEG (standard). fiind disponibilă afișarea în grup. Funcționalitatea camerei și accesul la diferite funcții în timpul scrierii datelor au fost, de asemenea, mult îmbunătățite.

Înregistrarea filmelor 4K în format XAVC S cu rată de cadre mare
Formatul superior de 35 mm, înregistrarea filmelor 4K și citirea completă a pixelilor fără concatenarea acestora, permit supra-eșantionarea cu aproximativ de 2,4x mai multe informații decât sunt necesare pentru 4K (QFHD: 3840 x 2160), rezultând imagini echivalente rezoluției 6K, cu profunzime și realism de neegalat. Formatul XAVC S cu rată mare de biți (maximum 100 Mbps), o versiune pentru consumatori a unui format destinat profesioniștilor, plus suportul pentru HLG vă permit să obțineți filme mai reușite.
Raport de aspect 1:1 nou adăugat pentru postarea mai simplă a fotografiilor pe platformele media de socializare
Pe lângă raporturile de aspect 3:2 și 16:9 (lățime-înălțime), raportul de aspect 1:1 utilizat de platformele media de socializare este acum oferit ca opțiune. Acest lucru elimină nevoia de decupare manuală a imaginilor după fotografiere în pregătirea pentru postarea pe platforme media de socializare.

Ieșire RAW de 14 biți cu gradare bogată a tonurilor
Când fotografiați în format RAW, semnalele digitale pe 14 biți convertite de la analogic în senzorul de imagine sunt trimise la unitățile de procesare principale LSI și BIONZ X, unde sunt supuse procesării pe 16 biți înainte de a fi convertite înapoi în imagini RAW cu 14 biți. Aceasta permite o gradare mai uniformă și mai naturală a acestor imagini. [1] Senzor de imagine [2] Cea mai nouă unitate de procesare principală LSI de mare viteză [3] Procesare a imaginilor pe 16 biţi

Înregistrări cu încetinitorul și rapide și înregistrări cu viteză mare la 120 cps
Camera poate înregistra cu încetinitorul (până la 5x) și rapid (până la 60x), în format Full HD de înaltă calitate. Nu este necesară post-procesarea pe PC pentru vizualizarea imaginilor înregistrate cu încetinitorul sau rapid. În plus, înregistrările cu rate mari de cadre, de până la 100 Mbps la rezoluție Full HD, pot fi utilizate în post-producție pentru a crea filme redate cu încetinitorul, cu imagini de înaltă calitate.

Urmărire cu focalizare automată stabilă și precisă pentru filme mai reușite
Focalizarea automată hibridă rapidă oferă viteză și precizie ridicate și o funcție de urmărire pentru a îndeplini cerințele stricte de focalizare automată ale filmărilor 4K. Sensibilitatea urmăririi cu focalizare automată poate fi ajustată fie pentru focalizare stabilă, fie pentru refocalizare, în funcție de natura scenei, iar funcția de urmărire tactilă vă permite să inițiați urmărirea unui subiect aflat în mișcare prin simpla atingere a ecranului LCD.

Filmare S-Gamut/S-Log
Filmarea S-Log vă oferă flexibilitatea de a realiza filme mai expresive prin efectuarea gradării culorilor în post-producție. Curbele gamma S-Log3 și S-Log2 oferă un interval dinamic ridicat (până la 1300%), care poate ajuta la minimizarea evidențierii exagerate și a umbrelor estompate. Setarea gamma S-Log3 oferă și o latitudine impresionantă de 14 opriri.

Caracteristici sofisticate pentru realizarea mai ușoară a filmelor
Modelul α6400 facilitează fluxul de lucru al profesioniștilor cu o gamă largă de funcții, inclusiv ieșirea HDMI curată, afișarea codului temporal/biților utilizatorului (TC/UB), controlul înregistrării, afișarea/setarea marcajelor, funcția zebră, funcția de redare lentă și rapidă, înregistrarea simultană a filmelor prin proxy, extragerea și stocarea separată a imaginilor statice dintr-un film, funcția Gamma Display Assist și afișarea pe ecran a valorii ISO curente în cazul fotografierii cu ISO automat, printre altele.

Camera acceptă intrare audio și intrare pentru microfoane de calitate profesională
Se pot atașa microfoane externe prin mufa pentru microfon și există și o opțiune pentru intrarea de linie, prin conectori XLR, utilizând kitul adaptor XLR, disponibil separat, care permite conectarea cu diferite microfoane de înaltă calitate, pentru un sunet profesional.
Fotografiere cu interval pentru crearea de filme cu temporizare
Camera foto oferă acum o funcție de fotografiere continuă cu un interval de timp stabilit între 1 și 60 de secunde, iar imaginile statice care rezultă pot fi editate și incluse într-un film cu temporizare pe un PC folosind aplicația Vizualizator din cadrul suitei de aplicații pentru desktop Imaging EdgeTM. O funcție simplă de previzualizare cu viteză variabilă vă permite să vedeți pe cameră cum va arăta filmul final.

Ecran LCD care se poate înclina la 180°, cu funcții tactile versatile
Ecranul LCD cu rezoluție înaltă de 921.000 de puncte este de tip 3.0 și se înclină în sus cu 180 de grade, pentru o încadrare ușoară a autoportretelor și pentru vloguri. Operațiile tactile intuitive pe ecranul LCD includ touchpadul (mutați ușor punctul de focalizare), focalizarea tactilă (setați punctul de focalizare), obturatorul tactil (eliberați obturatorul) și urmărirea tactilă (activați focalizarea automată în timp real).
Afișaj optimizat pe vizorul OLED

Vizorul OLED Tru-FinderTM XGA cu contrast și rezoluţie înalte asigură o vizibilitate ridicată, detalii fine, chiar și în zonele întunecate, culori exacte și imagini optime, fie la 60 cps, fie la 120 cps, cu posibilitatea selectării ratei de cadre pentru o vizualizare optimă. Setările standard și de înaltă calitate sunt disponibile atât pentru vizor, cât și pentru monitorul LCD.

Funcții personalizate pentru o funcționalitate extinsă
Cele opt taste și comenzi ale camerei pot fi atribuite oricăreia dintre cele 89 de funcții de fotografiere și redare, iar funcțiile utilizate frecvent pot fi atribuite butonului de control și rotiței de control cu ajutorul funcției My Dial. Funcția My Menu permite atribuirea flexibilă a 30 de elemente de meniu, iar ecranul de setări personalizate vă ajută să țineți evidența tuturor atribuirilor. Afișajele de ajutor sunt disponibile pe ecranul meniului prin apăsarea unui singur buton.

Control superior în ceea ce privește setările pentru balansul de alb
Dacă este setat în prealabil, balansul de alb automat poate fi acum blocat sau deblocat în orice moment, pentru tonuri de culoare mai consistente atunci când există mai multe surse de lumină. Setarea personalizată a balansului de alb a fost simplificată și acum puteți selecta o setare a priorității AWB atunci când fotografiați cu iluminare incandescentă - fie Prioritate atmosferă pentru nuanțe mai calde, fie Prioritate alb pentru nuanțe de alb mai pure.
Îmbunătățiri în ceea ce privește interfața de utilizare, pentru un control eficient al setărilor
O nouă caracteristică afișează intervalele ISO utilizate în mod frecvent pe ecranul de setare ISO, iar o alta afișează tipurile de zone de focalizare utilizate în mod frecvent în ecranul de setare a zonei de focalizare automată. Iar când utilizați modul Focalizare punctuală flexibilă, puteți muta zona de focalizare automată în sus, în jos, la dreapta și la stânga, funcție utilă atunci când fotografiați scene sportive în care subiectul se deplasează frecvent în zona de focalizare automată.

Funcții de bliț mai versatile
Când fotografiați cu unități flash wireless compatibile, puteți selecta acum sincronizarea la sfârșitul expunerii și sincronizarea lentă, ceea ce vă oferă mai multe opțiuni în ceea ce privește iluminarea.

Evaluare mai simplă și protecție împotriva ștergerii
Imaginile statice pot fi evaluate sau protejate împotriva ștergerii, iar ambele funcții pot fi accesate prin intermediul unor taste personalizate predefinite.
Avansuri în ceea ce privește controlul de la distanță al camerei
Când fotografiați de la distanță utilizând aplicația Telecomandă din suita de aplicații pentru desktop Imaging Edge, puteți utiliza acum ecranul suprapus pentru a efectua ajustări precise asupra focalizării și compoziției în timp ce verificați vizualizarea în timp real pe ecranul PC-ului.

Accesare printr-o singură atingere, partajare printr-o singură atingere, legătură cu informații despre locație
Funcția de accesare printr-o singură atingere transformă dispozitivul mobil într-un vizor și o telecomandă, în timp ce partajarea printr-o singură atingere permite transferarea fotografiilor și clipurilor video pe dispozitiv pentru partajarea pe platforme media de socializare. Camera poate obține date despre locație și prin Bluetooth®. (Aceste funcții legate de dispozitivul mobil sunt disponibile prin intermediul aplicației de mobil Imaging Edge de la Sony.)

Construcție durabilă pentru o funcționare robustă
Mecanismul cu vibrații reduse al obturatorului camerei este proiectat și testat pentru a rezista la circa 200.000 de cicluri de declanșare, iar pentru corp, capacul superior și capacul frontal se folosește un aliaj de magneziu ușor, dar foarte rigid. Butoanele și butoanele rotative principale sunt etanșate, iar componentele carcasei au o structură de tip dublu strat pentru a rezista la praf și umiditate.

Aplicații Imaging Edge pentru desktop
Duceți fotografiile la următorul nivel cu aplicațiile Imaging Edge pentru desktop. Folosiți funcția „Telecomandă” pentru a controla și a monitoriza în timp real fotografierea pe ecranul PC-ului; funcția „Vizualizator” pentru a previzualiza, a evalua și a selecta rapid fotografiile din biblioteci mari de imagini; și funcția „Editare” pentru a transforma datele RAW în fotografii de înaltă calitate, gata de livrare. Obțineți cele mai bune rezultate din fișierele Sony RAW și gestionați mai eficient producțiile dvs.

In cutie:
Sony Alpha a6400 Mirrorless Digital Camera

NP-FW50 Lithium-Ion Rechargeable Battery (1020mAh)
AC Adapter
Power Cord
Shoulder Strap
Body Cap
Accessory Shoe Cap
Eyepiece Cup
Micro-USB Cable

Detalii

SKU
ILCE-6400MB
EAN
4548736092266
Categorii
Greutate
2
Brand
Camere foto
Microfon Built-in
Da
Tip card
SD
Display
LCD 3.0"
Stabilizare
Da
Montura
Sony E
Rezolutie
24.2 Mpx
Tip Senzor
APS-C

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.