Camera foto Sony A7III, body

Sony
9.599,00 Lei (TVA inclus)
TVA inclus | Livrare gratuita la comenzi peste 500 Lei.
Sony
Cod produs ILCE-7M3B
Contactati-ne pentru termenul de livrare!
Solicita publicare produs in SICAP Ai gasit un pret mai bun?
Comenzi telefonice - 0786454622, L - V: 10:00 - 17:30

Descriere

Sony α7 III cu senzor de imagine Full Framede 35 mm

Perfecțiune. Tot ce aveți nevoie.
Surprinde momentele care contează cu noua cameră Sony α7 III, dotată cu cel mai nou senzor CMOS Full-Frame cu retroiluminare și alte inovații în imagistică, viteză mare de răspuns, ușurință în utilizare și durabilitate, pentru toate nevoile de fotografiere.

Preluați controlul asupra libertății de exprimare
Cu o capacitate extraordinară de înregistrare a imaginilor și performanțe de mare viteză într-un corp compact, modelul α7 III vă oferă puterea, precizia și flexibilitatea de a surprinde momente unice, așa cum doriți.

Redarea scenelor cu detalii realiste
Un senzor de imagine cu retroiluminare recent dezvoltat și un sistem evoluat de procesare a imaginilor satisfac diverse cerințe de fotografiere cu capacități de înregistrare a imaginilor de înaltă calitate la care v-ați aștepta doar de la o cameră cu cadru întreg.

Senzor nou, procesor de imagine evoluat
Cea mai nouă tehnologie atinge viteze de procesare uimitoare
Nouă versiune a senzorului CMOS Exmor R™ de 24,2 megapixeli5 are o structură cu iluminare din spate, iar combinată cu cel mai recent motor de procesare a imaginilor BIONZ X™ și cu funcția LSI frontală, vă oferă o capacitate de citire a datelor de 2 ori mai rapidă6 și o capacitate de procesare a datelor de 1,8 ori mai rapidă.

Senzor cu full-frame și retroiluminare
Sensibilitate mai înaltă şi citire mai rapidă
CMOS Full-Frame de 35 mm cu retroiluminare al camerei îmbunătățește eficacitatea iluminării, extinde scara circuitelor și, grație stratului de fire de cupru care contribuie la un transfer mai rapid al datelor, redă date la viteză foarte ridicată, reduce la minim zgomotul pentru a dezvălui detalii fine din fiecare imagine.

Reduce zgomotul în imaginile de înaltă rezoluție
O îmbunătățire de până la 1,5 opriri a calității imaginii
Intervalul ISO standard e extins la ISO 100-51200 (extensibil la ISO 50-2048007 pentru imaginile statice), iar funcțiile Reproducere detalii și Reducere zgomot în funcție de zonă mențin detaliile imaginii și reduce zgomotul. Având performanţe eficiente în interval de sensibilitate mediu spre ridicat, puteți fotografia la nivel ISO ridicat fără a vă face griji cu privire la zgomot și la deteriorarea imaginii.

Gradație subtilă de la umbre la zone luminoase
Interval dinamic de până la aprox. 15 stopuri
Se atinge un interval dinamic cu aprox. 15 opriri8 la setarea cu sensibilitate redusă grație unui senzor CMOS îmbunătăţit și unui procesor de imagini, ce asigură o gradaţie cursivă de la umbre la zone luminoase. Aceasta vă oferă o libertate mai mare pentru creativitate la fotografiere.

Reproducere fidelă a culorilor
O reproducere a culorilor mai exactă, direct pe cameră
Performanțele de reproducere a culorilor sunt îmbunătățite dramatic, dând subiecților fotografiați o culoare mai naturală fidelă culorilor din realitate. Astfel, tonurile pielii din portrete, cerul albastru din peisaje și nuanțele vii din imaginile statice arată foarte realist.

Fotografii mai clare cu stabilizare pe 5 axe
Cea mai recentă stabilizare de înaltă precizie utilizează o unitate de stabilizare și algoritmi și senzori giroscopici pentru a obține o viteză a obturatorului în 5 pași9 într-un sistem care compensează cinci tipuri de tremur al camerei cu o gamă largă de obiective și asigură performanţe excelente.

4D FOCUS — evoluția performanțelor de focalizare automată
Performanțele de focalizare automată sunt îmbunătățite utilizând aceleași inovații pentru focalizare automată precum în modelul α9 și aplicându-le în mod optim, astfel că, odată ce modelul α7 III surprinde subiecți cu mișcări neprevăzute, cum ar fi dansatori, boxeri, animale sălbatice în acțiune, nu este ușor să piardă focalizarea.

693. Număr remarcabil de puncte de focalizare automată cu detecţia fazei
Această cameră are 693 de puncte de focalizare automată cu detectarea fazei1, care acoperă aprox. 93% din suprafața imaginii plus 425 de puncte de focalizare automată cu detectarea contrastului, dens poziționate pentru a îmbunătăți focalizarea.

AF fiabilă până la luminozitatea EV-31
Algoritmii avansați ai focalizării automate contribuie la o precizie ridicată, până la nivelul redus EV-31 al luminozității, pentru o focalizare automată mai fiabilă în scenele întunecate.

AF cu detecţia fazei şi plan focal compatibil cu obiective cu montură A
AF cu detecţia fazei şi plan focal cu 693 de puncte, acoperă nu doar o suprafaţă mare și răspunde instant, ci oferă și avantajele performanţei ridicate de urmărire, chiar și cu un obiectiv cu montură A montat prin adaptorul de montare LA-EA3

Focalizare din ecranul tactil
α7 III are funcția de focalizare prin atingere și funcția de touchpad ca să puteți trage cu degetul cadrul de focalizare, în mod intuitiv, folosind vizorul.

Focalizare automată în modul mărire pentru focalizare
Utilizați AF pentru imagini statice când zona de focalizare e mărită în vizor/afișaj și măriți vizualizarea după AF. Aceasta este ideală atunci când focalizați asupra unei zone mici sau în alte situații de fotografiere cu focalizare de precizie.

Setări de focalizare automată mai versatile
Sensibilitatea de urmărire AF pentru imagini statice este ajustabilă în cinci trepte. Zonele/punctele de AF sunt interschimbabile pe măsură ce comutați între orientarea pe orizontală și pe verticală. Setările punctelor de focalizare pot fi atribuite unor butoane personalizabile.

Fotografierea continuă rapidă surprinde momentele culminante
Camera α7 III poate fotografia în rafală continuă de până la 10 cps cu urmărire a focalizării/expunerii automate și până la 8 cps în rafală atunci când se fotografiază în modul de afișare în timp real. De asemenea, camera acceptă fotografierea silențioasă de până la 10 cps cu urmărire a focalizării/expunerii automate la rezoluție maximă.

Fotografiați continuu în liniște deplină
Această cameră vă permite fotografierea silențioasă până la 10 cps cu urmărirea focalizării/expunerii automate. Liniștea este vitală la fotografierea naturii sălbatice, când chiar și cel mai mic zgomot poate însemna ratarea imaginii ideale.

Fotografiere cu funcție anti-tremur
Tremurul luminii artificiale e detectat și obturatorul e sincronizat pentru a reduce la minim expunerea potențială și inconsecvența culorilor în imaginile realizate la viteze ridicate ale obturatorului, precum și între imaginile realizate prin fotografiere continuă.

Funcționare mai bună la fotografierea continuă
Grupurile de fotografii realizate în modul continuu pot fi analizate, șterse sau protejate rapid. Puteți să accesați un ecran de meniu și să schimbați setările, precum și să realizați redarea imaginilor în timpul scrierii datelor.

HDR 4K de înaltă rezoluție
Pe lângă noua capacitate de înregistrare a filmelor la rezoluție 4K uimitoare prin supraeșantionare mai ridicată de 2,4 ori, camera dispune de un nou profil HLG (Hybrid Log-Gamma), care acceptă un flux de lucru HDR instantaneu.

Rezoluție fără compromisuri a imaginii
Citire completă a pixelilor fără binare pentru filme 4K de înaltă rezoluţie
Citirea completă a pixelilor fără binare în mod Full-Frame de 35 mm face posibilă condensarea de aprox. 2,4 ori a datelor necomprimate pentru filme 4K (QFHD: 3840 x 2160), reduce la minim moire și marginile neuniforme. Modul Full-Frame sau Super 35 mm poate fi selectat după cum e necesar. Înregistrarea 4K utilizează formatul XAVC S la rate de biți ridicate de maxim 100 Mbps.

Performanțe de focalizare automată cuprinzătoare
Focalizare automată hibridă rapidă, îmbunătățită pentru înregistrarea filmelor
AF hibridă cu AF cu detecţia fazei și plan focal și AF cu detecţia contrastului, se fixează și urmăresc cursiv subiecţii în mișcare. O zonă largă de AF, similară celei pentru imagini statice, e disponibilă acum pentru filme. Viteza redusă a unităţii de acțiune pentru AF de nivel inferior permite efecte mai pronunţate de focalizare lentă. Este îmbunătăţit gradul de libertate pentru potrivirea răspunsului de focalizare la scene specifice.

HLG (Hybrid Log-Gamma) pentru lucru instantaneu cu HDR
Noul profil de imagine HLG, pentru lucru instantaneu cu HDR. Filmele înregistrate cu HLG vor părea extrem de realiste, fără distorsiuni ce pot deteriora gradația și detaliile, fără clasificarea culorilor.

S-Log3 și redare lentă/accelerată
S-Log3 îmbunătățește gradația de la umbre la tonuri medii și extinde intervalul dinamic cu până la 14 opriri. De asemenea, selectați o rată a cadrelor de 1 până la 120/100 cps24 pentru redare accelerată până la 60x sau cu încetinitorul până la 5x.

Caracteristici și funcționare fiabile într-un corp compact
Funcționalitatea aparatului α7 III este îmbunătățită prin control rapid în timpul capturării, vizualizare uluitoare prin Tru-Finder, conectivitate flexibilă, anduranță sporită de captuare cu diferite surse de alimentare, plus o rezistență ridicată la condiții de umiditate și praf.

Durată de utilizare a bateriei mai mare pentru fotografiere de durată, în stil profesional
α7 III poate folosi o baterie NP-FZ100 cu o capacitate de aprox. 2,2 ori mai mare decât o baterie NP-FW50, pentru până la aprox. 710 fotografii25 cu o singură încărcare. Încărcătorul opțional BC-QZ1 permite încărcarea mai rapidă decât prin USB.

Două sloturi media, acceptă UHS-II
Cu cele două sloturi media, inclusiv unul compatibil cu UHS-II pentru scrierea rapidă a datelor, aparatul α7 III poate înregistra separat date RAW/JPEG și imagini statice/filme simultan sau prin comutare și poate copia date între carduri.

Meniul meu: accesați mai rapid preferințele
Înregistrați până la 30 de elemente utilizate frecvent în opțiunea nouă Meniul meu pentru a le accesa instantaneu. Puteți crea și personaliza un meniu opțional după bunul plac.

Funcție de evaluare
Cu funcția de evaluare puteți evalua imaginile statice înregistrate cu 1 - 5 stele oriunde, pe loc, folosind ecranul de redare pentru a aplica funcția dacă a fost atribuită unui buton personalizat.

Conectivitate extinsă pentru flux de lucru cursiv
Portul USB 3.1 Gen 1 compatibil USB Type-C™ face ca transferul de date de mare viteză la distanță pe PC să fie cursiv și fără efort, pentru gestionarea fișierelor de imagine mari realizate cu funcția de fotografiere în mod conectat la PC.

Detalii

SKU
ILCE-7M3B
Categorii
Brand
Camere foto
Microfon Built-in
Da
Tip card
SD
Display
LCD 3.0"
Stabilizare
Da
Montura
Sony E
Rezolutie
24.2 Mpx
Tip Senzor
Full-Frame
Garantie (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.

Produse recomandate