Canon EOS R3 Camera foto digitala Mirrorless

Canon
Canon
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs 4895C014AA
Contactati-ne pentru termenul de livrare!
Solicita publicare produs in SICAP Ai gasit un pret mai bun?

Descriere

Canon EOS R3

Senzor Full-Frame Stacked BSI CMOS
Eye Control AF, Dual Pixel CMOS AF
Tracking Subiect cu Deep Learning
Fotografiere continua cu pana la 30 cadre pe secunda
4K Video, RAW intern & Log3 Recording
Vari-Angle Touchscreen LCD
8 Stop-Effective Coordinated IS
Grip Vertical integrat
Constructie impotriva intemperiilor
Suport LAN si 5 GHz Wi-Fi

Depăşiţi limitele! Depăşiţi performanţele!

Momente efemere în timp, surprinse cu aparatul foto în moduri pe care nu le credeaţi posibile. Faceţi cunoştinţă cu EOS R3. Noul nostru aparat foto mirrorless de înaltă performanţă şi de mare viteză marchează o nouă eră pentru fotografii de sport, natură sălbatică şi ştiri, precum şi pentru realizatorii de filme plini de creativitate.

Viteză şi performanţă fără precedent oferite de un aparat foto mirrorless, creat pentru profesionişti.
Un aparat foto conceput pentru a surprinde cele mai rapide acţiuni. Conceput pentru a surprinde obiecte care se mişcă la viteză mare şi creat pentru a satisface cerinţele exigente ale fotografilor profesionişti, cu viteză foarte mare de reacţie, sensibilitate ridicată, fiabilitate şi durabilitate.


Viteză explozivă la 30 cps.
Nucleul aparatului EOS R3 constă într-un senzor suprapus nou-nouţ, cu iluminare din spate, care funcţionează împreună cu procesorul nostru de imagine DIGIC X de clasă mondială. Împreună, acestea permit înregistrarea de fişiere RAW de calitate superbă la viteze uimitoare de 30 cps, cu urmărire completă pentru focalizarea automată/expunerea automată.

De asemenea, viteza impresionantă a noului senzor al aparatului foto redefineşte ce se poate face cu un obturator electronic. Sincronizarea bliţului este posibilă atunci când utilizaţi bliţuri Speedlite externe, iar distorsiunea subiecţilor care se mişcă rapid este practic eliminată.

Stăpâniţi mişcarea.
Capacitatea aparatului EOS R3 de a urmări obiecte care se mişcă în cadru, menţinând o focalizare extrem de clară, nu se compară cu nimic din ce aţi mai văzut până acum. Chiar şi atunci când înregistraţi fişiere RAW la 30 cps, noua generaţie de focalizare automată Dual Pixel CMOS AF urmăreşte subiecţii cu precizie şi încredere.

Am dus capacităţile de urmărire a obiectelor la noi standarde. Pe lângă modurile de urmărire a oamenilor şi animalelor (inclusiv păsări) cu focalizare automată, prezente pe aparatele noastre foto EOS R5 şi EOS R6, EOS R3 urmăreşte şi maşinile de curse şi motocicletele, fiind perfect pentru fotografii de sporturi cu motor.

Iar când condiţiile sunt dificile, aparatul foto permite acum focalizarea la niveluri extreme de întuneric: la niveluri de lumină de -7 EV sau mai reduse.

Vedeţi. Reacţionaţi. Răspundeţi.
Aţi utilizat vreodată un aparat foto atât de avansat încât pare că vă citeşte gândurile? Cu tehnologia noastră unică de focalizare automată cu control ocular, EOS R3 focalizează exact unde vă uitaţi. Acest control fără egal al focalizării automate permite aparatului foto să acţioneze la fel de rapid ca dvs., reacţionând prompt la scene în continuă schimbare.

În condiţii de lumină scăzută, EOS R3 asigură până la opt stopuri de protecţie împotriva mişcării aparatului foto graţie tehnologiei revoluţionare a stabilizatorului e imagine (IS). Stabilizatorul de imagine integrat în aparat, cu deplasare a senzorului, funcţionează în tandem cu sistemul IS optic încorporat în multe obiective cu montură RF, pentru un rezultat care vă permite să înregistraţi cu aparatul în mână în condiţii de lumină foarte redusă sau la timpi de expunere lungi pentru a estompa intenţionat mişcarea.

Conceput pentru filme.
Aparatul EOS R3 se descurcă la fel de bine la filmarea cinematografică ca şi la fotografiere. Dispunând de funcţii care stimulează creativitatea realizatorilor de filme, aparatul foto poate realiza înregistrări video 4K supraeşantionate sau RAW, stocate intern pe un card CFexpress. Canon Log 3 asigură un interval dinamic mai larg şi posibilităţi îmbunătăţite de gradare a culorilor.

Cel mai important însă, aceeaşi recunoaştere a obiectelor disponibilă pentru fotografi este disponibilă şi pentru realizatorii de filme, astfel că puteţi urmări obiectele care se mişcă în cadru, menţinând o focalizare precisă în timp ce lucraţi

Creat pentru profesionişti.
Aparatul EOS R3 este conceput pentru a face faţă rigorilor utilizării profesionale de zi cu zi. Corpul rezistent, din aliaj de magneziu, dispune de acelaşi grad de etanşare ca legendarele noastre aparate foto din seria EOS-1D, astfel încât să facă faţă prafului şi apei în cele mai dificile condiţii. Cele două sloturi pentru carduri permit scrierea fişierelor imagine pe suporturi SD sau CFexpress.

Aparatul foto este alimentat de o baterie LP-E19 de mare capacitate – la fel ca cele din aparatul foto EOS-1DX III. Astfel, aparatul EOS R3 se potriveşte perfect cu echipamentul pe care îl deţineţi deja şi poate utiliza orice baterii de rezervă pe care le aveţi.

De fapt, dacă aţi folosit vreodată un aparat foto din seria EOS-1, multe dintre comenzile aparatului EOS R3 vi se vor părea foarte familiare. Iar dacă nu, sigur va fi pe placul dvs. poziţionarea intuitivă a comenzilor, precum şi mânerul ergonomic.

Aparatul foto oferă o serie de comenzi, atât cu un controler multifuncţional, cât şi cu un controler inteligent, amplasate la îndemână pentru o operare complet intuitivă. Cele trei butoane personalizabile de pe aparatul foto, plus un inel de control al obiectivului pe fiecare obiectiv cu montură RF, permit reglarea uşoară a timpului de expunere, diafragmei, ISO şi compensării expunerii cu aparatul foto la ochi. De asemenea, EOS R3 dispune de un ecran un unghi variabil, care vă permite să realizaţi cu uşurinţă compoziţia dintr-o perspectivă creativă.

Conectivitate avansată.
Conectivitatea este esenţială pentru fotografii specializaţi în evenimente sportive şi ştiri. EOS R3 foloseşte mufa LAN prin cablu şi conexiunea Wi-Fi de 5 GHz pentru comunicarea cu calculatoare, laptopuri şi dispozitive mobile pentru partajarea rapidă şi uşoară a imaginilor. De asemenea, EOS R3 este compatibil cu aplicaţia noastră Mobile File Transfer, care permite fotografilor profesionişti să adauge metadate şi să transmită imagini de pe un smartphone atunci când nu este disponibilă o conexiune Wi-Fi.

EOS R3 dispune de un nou suport de accesorii, ce permite transmiterea de date şi curent la noile sale accesorii atunci când sunt ataşate la aparatul foto.

Detalii

SKU
4895C014AA
Categorii
Greutate colet (kg)
3
Brand
Camere foto
Microfon Built-in
Da
Tip card
SD
Display
LCD 3.2"
Stabilizare
Da
Montura
Canon EOS R
Rezolutie
24 Mpx
Tip Senzor
Full-Frame
Garantie consumer (luni)
24
Garantie companii (luni)
12

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.