Monopied Hands-Free, Libec, TH-M

Libec
867,00 Lei (TVA inclus)
TVA inclus | Livrare gratuita la comenzi peste 500 Lei.
Libec
Cod produs TH-M
Disponibil: La Comanda
Solicita publicare produs in SICAP Ai gasit un pret mai bun? Plaseaza comanda si castiga puncte de loialitate in valoare de 8,67 Lei

Descriere

Monopied Hands-Free, Libec, TH-M

  Monopiedul TH-M Hands-Free de la Libec este ușor de utilizat si dispune de trei secțiuni. Acesta are o capacitate de încărcare de 8 kg, o înălțime maximă de lucru de 176cm și o înălțime minimă de lucru de 73 cm. Pe capacul superior al monopiedului, un șurub de 1/4"-20 este acoperit de un suport pentru șuruburi de 3/8"-16 care poate fi depozitat, permițând atașarea ambelor tipuri de echipamente, iar picioarele rabatabile permit ca TH-M să stea pe sine, permițându-vă să faceți mai multe lucruri în același timp și să efectuați ajustări ale echipamentului între fotografii. Încuietorile cu pârghie rabatabile vă permit să reglați rapid înălțimea, iar indicatorii numerici pentru setările de înălțime preferate vă permit să ajustați frecvent și să reveniți la aceste setări. Pentru mișcări netede și de calitate, baza unității oferă un sistem de articulații sferice lubrifiate încorporate, iar baza ușor de curățat vă permite să îndepărtați murdăria și resturile atunci când este necesar. Proiectat pentru o configurare rapidă și o deplasare compactă, picioarele pliabile ale unității pot fi deschise și închise prin simpla apăsare a unui buton și este inclusă o geantă de călătorie căptușită pentru depozitare și transport.

Monopied hands-free
  Picioarele rabatabile sporesc stabilitatea și permit monopiedului să stea singur cu o gamă largă de camere, permițându-vă să faceți mai multe sarcini și să efectuați ajustări ale echipamentului între fotografii, fără a fi nevoie să așezați monopiedul pe sol sau pe podea sau să îl sprijiniți de un perete.

Funcția de blocare perfectă
  Blochează articulația sferică și partea inferioară a monopiedului prin apăsarea pedalei.

Atașare pentru cap
  Cap-ul superior al monopiedului TH-M este echipat atât cu un șurub de 1/4"-20, cât și cu un șurub de 3/8"-16. Șurubul de 1/4"-20 este acoperit de o bucată de șurub de 3/8"-16 care poate fi depozitată, permițând fixarea ambelor tipuri de echipamente.

Rotație panoramică lină
  La baza unității, un sistem special de articulație cu bilă lubrifiată încorporată, conceput pentru a împiedica pătrunderea prafului și a resturilor, oferă mișcări netede de calitate.

Reglaje rapide pentru înălțimea preferată
  Un design elegant cu indicatori numerici pentru setările de înălțime preferate îmbunătățește capacitatea de utilizare a monopiedului atunci când este necesar să ajustați frecvent setările de înălțime.

Funcții rapide de deschidere și închidere
  Proiectate pentru setări rapide și călătorii compacte, picioarele pliabile ușor de utilizat pot fi deschise și închise cu ușurință prin simpla apăsare a unui buton.

Geantă de transport de două dimensiuni
  Este inclusă o geantă de călătorie de dimensiuni duble pentru a transporta și depozita monopiedul cu sau fără cap.

Caracteristici

  • Monopied hands-free
  • Capacitate de încărcare: 8kg
  • Înălțime maximă: 176cm
  • Înălțime minimă: 73
  • Suportul permite rotirea și înclinarea'

In cutie

  • Monopied Libec TH-M Hands-Free
  • Geantă de transport

Detalii

SKU
TH-M
Categorii
Greutate
1
Brand
Garantie companii (luni)
12
Garantie consumer (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.