Nikon D5 Camera foto DSLR - Body

Nikon
31.499,00 Lei (TVA inclus)
TVA inclus | Livrare gratuita la comenzi peste 500 Lei.
Nikon
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs VBA460AE
Disponibil: La Comanda
Solicita publicare produs in SICAP Ai gasit un pret mai bun?
Comenzi telefonice - 0786454622, L - V: 10:00 - 17:30

Descriere

Nikon D5 Camera foto DSLR - Body

Fotografiaţi dincolo de ce pot vedea ochii, cu D5 – putere şi precizie pentru situaţii neabordabile înainte.

Fiind echipat cu incredibilul sistem AF de generaţie nouă de la Nikon, cu 153 de puncte, D5 vă menţine în centrul acţiunii, indiferent dacă fotografiaţi cursa ori covorul roşu. Acoperirea este extrem de largă, iar noul buffer permite înregistrarea unui număr de până la 200 de imagini NEF (RAW) în timpul unei serii de mare viteză. Noii senzori de imagine şi de măsurare a expunerii asigură recunoaşterea subiectelor cu o precizie remarcabilă, precum şi detalii fenomenale ale imaginii. Cea mai extinsă sensibilitate din istoria companiei Nikon vă oferă libertatea de a fotografia de la lumina puternică a soarelui până la întunericul astronomic. Iar pentru cineaştii care merg la extreme, D-Movie permite acum înregistrarea filmelor de înaltă definiţie 4K/UHD în aparatul foto.

PRELUAŢI CÂRMA JOCULUI CU SISTEMUL AF DE GENERAŢIE NOUĂ, CU 153 DE PUNCTE ŞI CU BUFFERUL DE 200 DE IMAGINI NEF (RAW)
Controlaţi jocul pe deplin cu noul şi fenomenalul sistem AF de la Nikon. Cu un număr incredibil de 153 de puncte de focalizare şi 99 de senzori de tip cruce, D5 oferă o acoperire deosebit de largă. Indiferent dacă înregistraţi o cursă sau covorul roşu, este acoperită aproape orice situaţie. Subiectele mici care se deplasează cu viteză mare pot fi urmărite cu un nou nivel de precizie. Subiectele de la marginea cadrului sunt detectate uşor, iar fotografierea verticală este mult îmbunătăţită. Sensibilitatea AF de până la -4 EV (ISO 100, 20 ºC/68 ºF) permite performanţe superioare în condiţii de iluminare scăzută şi toate modurile AF au fost îmbunătăţite. În modul AF continuu, sistemul se poate configura cu setări de acoperire în 153, 72 şi 25 de puncte. Toate cele 153 de puncte de focalizare sunt compatibile cu obiectivele AF NIKKOR cu diafragmă deschisă f/5.6 sau mai luminoasă, iar 15 puncte de focalizare centrale lucrează cu o diafragmă efectivă f/8. Bufferul de înaltă performanţă al aparatului foto înregistrează până la 200 de imagini NEF (RAW) sau imagini JPEG mari într-o singură serie de mare viteză: suficient pentru a acoperi, de exemplu, finala de sprint pe 100 m, fără a lua degetul de pe butonul de declanşare.

ABORDAŢI SITUAŢIILE IEŞITE DIN COMUN CU O COMBINAŢIE CÂŞTIGĂTOARE DE PUTERE ŞI PRECIZIE
Performanţa fenomenală a aparatului foto D5 este tot ce vă trebuie pentru a sfida necunoscutul. Graţie unei noi unităţi AF ASIC, puterea maximă de calcul este alocată întotdeauna funcţiei AF. Indiferent cât de rapidă este acţiunea, aparatul foto nu face compromisuri. Înregistraţi cu o cadenţă de până la 12 fps cu urmărire AE/AF sau de până la 14 fps cu oglinda sus. Urmărirea AF şi vizibilitatea vizorului sunt mult îmbunătăţite când se înregistrează imagini din sport sau scene în care subiectele tind să îşi schimbe direcţia pe neaşteptate. Mecanismele secvenţiale mai rapide ale obturatorului şi oglinzii reduc semnificativ întreruperile din vizor în timpul seriilor de mare viteză. Pentru cea mai bună precizie, împerecheaţi aparatul foto D5 cu un obiectiv NIKKOR profesional echipat cu modul VR SPORT, precum AF-S NIKKOR 600mm f/4E sau AF-S NIKKOR 500mm f/4E. Modul VR SPORT oferă, de asemenea, o imagine stabilă în vizor când se urmăreşte deplasarea în mare viteză. Combinaţi aparatul foto D5 cu unul dintre aceste obiective şi veţi înregistra cu o cursivitate nemaiîntâlnită subiectele imprevizibile, care se mişcă rapid.

DIFERENŢIAŢI-VĂ CU NOII SENZORI DE MĂSURARE ŞI DE IMAGINE
Puterea imagistică a modelului D5 este desăvârşită – o experienţă eliberatoare. Senzorul de imagine CMOS de 20,8 MP, în format FX şi senzorul de măsurare RGB de 180K pixeli sunt cu totul noi şi asigură recunoaşterea subiectelor cu o precizie remarcabilă, precum şi detalii fenomenale ale imaginii. Chiar dacă fotografiaţi sporturi rapide în interior, acest aparat foto va obţine cadrele dorite. Şi nu orice fel de cadre: gradaţiile tonale sunt mai bogate şi mai precise. De asemenea, D5 este echipat cu un nou monitor LCD de 8 cm (3,2 inci), cu 2.360.000 puncte, care acceptă operarea prin gesturi de atingere în modul de examinare. Având o capacitate de răspuns comparabilă cu a telefoanelor inteligente, acest ecran de înaltă rezoluţie vă permite să verificaţi şi să selectaţi imaginile simplu şi prompt. Fotografiaţi cu vizualizare în timp real şi puteţi utiliza operaţiile de atingere pentru a modifica punctul de focalizare sau a obţine datele presetate pentru balansul de alb în punct unic, pe baza zonei selectate din cadru. Pentru un control şi mai bun, Picture Control 2.0 facilitează definirea parametrilor oricând înregistraţi imagini statice sau video. Simplificaţi operaţiile de post-producţie utilizând presetarea Uniform, pentru un interval dinamic maxim; reglaţi fin detaliile utilizând opţiunea Claritate.

DE LA LUMINA PUTERNICĂ A SOARELUI, PÂNĂ LA ÎNTUNERICUL ASTRONOMIC: FOTOGRAFIAŢI DINCOLO DE CE POT VEDEA OCHII
D5 extinde posibilităţile de fotografiere în condiţii de iluminare scăzută. Cu in interval ISO standard de 100–102400 şi cea mai extinsă sensibilitate din istoria companiei Nikon, dumneavoastră decideţi limitele performanţei. Graţie noului sistem de procesare a imaginii EXPEED 5 al aparatului foto, calitatea imaginii atinge un nivel fără precedent în intervalul ISO standard. Această performanţă excepţional de curată este posibilă datorită unui sistem de procesare a semnalelor, care este optimizat pentru numărul de pixeli cu 25% mai mare al noului senzor. Zgomotul fin este redus dramatic şi chiar şi imaginile decupate, fotografiate la sensibilităţi ISO înalte, îşi păstrează calitatea. În urma unei proiectări perseverente s-a reuşit extinderea intervalului ISO până la echivalentul ISO 3280000, la setarea Hi 5. Fiind destinate utilizării specializate, precum în aplicaţiile de supraveghere şi de securitate, aceste valori ISO uimitor de mari permit înregistrarea fără bliţ a imaginilor color în întunericul astronomic, care este echivalent cu valoarea infimă de 0,001 lucşi.

MERGEŢI LA EXTREME: FILME DE ÎNALTĂ DEFINIŢIE 4K, CU D-MOVIE
Fiind primul DSLR de la Nikon care înregistrează filme de înaltă definiţie 4K/UHD în aparatul foto, D5 depăşeşte cu mult flexibilitatea modelului D4S în realizarea filmelor. Filmele 4K (3840x2160 pixeli) pot fi înregistrate la 30p/25p/24p în mod decupare nativă de pixeli punct-cu-punct, care asigură cea mai înaltă calitate a imaginii. Când înregistraţi imagini video Full HD (1080p), puteţi înregistra la cadenţe de cadre de până la 50p/60p în mai multe formate de decupare ale senzorului, inclusiv decupare nativă de pixeli Full HD. Când filmaţi în modul M, sensibilitatea pentru toate rezoluţiile video şi modurile de decupare poate fi setată de la ISO 100 pe întregul interval până la Hi 5. Controlul automat al sensibilităţii ISO funcţionează pe intervalul de la ISO 200 până la Hi 5 şi vă permite să configuraţi setările ISO maxime cu care doriţi să lucraţi. Aparatul foto oferă o ieşire HDMI curată: chiar şi filmele 4K pot fi înregistrate pe cardul de memorie al aparatului foto sau transmise către HDMI în format necomprimat 4:2:2 YCbCr pe 8 biţi. Ieşirea HDMI este disponibilă pentru toate rezoluţiile de filme în timpul înregistrării de la distanţă.

SUPRA-ACCELERAŢI FLUXUL DE LUCRU: ÎNREGISTRARE DE MARE VITEZĂ A IMAGINILOR ŞI TRANSFER DE DATE DE 4X MAI RAPID
Fiind mai rapid, mai precis şi mai simplu de manevrat, toate avantajele modelului D5 se împletesc pentru a oferi o experienţă mai cursivă. Proiectat pentru a încorpora feedback-ul primit de la fotografii care colaborează cu agenţiile şi îşi petrec toată ziua fotografiind, acest aparat foto reduce factorii de stres corelaţi cu pretenţiile fotografierii profesionale. Sub aspect ergonomic, printre îmbunătăţiri se numără butoanele, care au margini şi curbe mai bine definite, permiţând un control mai intuitiv, în special când se fotografiază prin vizor. Noile fante duble pentru carduri XQD manevrează cu uşurinţă capacitatea remarcabilă a aparatului foto D5 de a înregistra până la 200 de imagini NEF (RAW) într-o serie şi asigură curăţarea instantanee a bufferului, pentru următoarea serie. Un nou port USB 3.0 permite transferul de mare viteză al unor volume mari de date, iar conexiunile de reţea fără fir şi Ethernet sunt acum de 2x mai rapide. Dincolo de corpul aparatului foto, sistemul creativ de iluminare de la Nikon continuă să se fortifice, cu noul SB-5000. Acest nou Speedlight utilizează comunicaţia radio şi îmbunătăţeşte performanţa sistemelor de bliţuri Nikon în condiţii provocatoare.

Detalii

SKU
VBA460AE
Categorii
Greutate
2
Brand
Camere foto
Microfon Built-in
Nu
Tip card
XQD
Display
LCD 3.2"
Stabilizare
Nu
Montura
Nikon F
Rezolutie
20.8 Mpx
Tip Senzor
Full-Frame
Garantie (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.