Nikon D850 Camera foto DSLR – body

Nikon
13.995,00 Lei (TVA inclus)
TVA inclus | Livrare gratuita la comenzi peste 500 Lei.
Nikon
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs VBA520AE
EAN 8033737558362
Disponibil: Precomanda
Solicita publicare produs in SICAP Ai gasit un pret mai bun?
Comenzi telefonice - 0786454622, L - V: 10:00 - 17:30

Descriere

Aparat Foto DSLR Nikon D850 – body


Creaţi fără limite. Obţineţi rezultatele scontate, fără excepţii.

Senzor CMOS BSI de 45.7MP format FX (Full Frame)
Procesor de imagine EXPEED 5
Ecran tactil cu ecran tactil de 3,2"
Inregistrare video 4K / UHD pana la 30 fps
Sistem multi-CAM 20K cu 153 de puncte
Nativ ISO: 64-25600, extins: 32-102400
7 fps Fotografiere pentru 51 de cadre cu AE / AF
8K Time-Lapse, Mod digitizare negativă
Senzor RGB de 180k-pixeli, modul Focus Shift
SnapBridge Bluetooth și Wi-Fi

Creaţi fără limite. Obţineţi rezultatele scontate, fără excepţii.

Bun venit la spectacolul imaginilor în format FX, într-o formulă pe care nu aţi mai văzut-o. De la studio, până la cele mai îndepărtate locuri de pe pământ.

Senzorul rapid, de rezoluţie foarte înaltă, în format FX al aparatului foto D850 utilizează 45,7 megapixeli de rezoluţie efectivă pentru a furniza fişiere cu detalii bogate, de 45,4 MP. Imprimaţi imagini de foarte înaltă rezoluţie pe formate foarte mari. Înregistraţi filme efectiv pe întregul cadru, la rezoluţii 4K. Senzorul de imagine CMOS, iluminat din spate, nu are filtru optic low-pass şi încorporează micro-lentile pe cip, cu structură fără spaţii, precum şi un strat de acoperire antireflex. Lumina incidentă ajunge mai eficient la fotodiode, astfel încât veţi obţine detalii excepţionale şi un interval dinamic incredibil. Iar sistemul AF cu 153 de puncte, preluat de la D5, asigură focalizarea extrem de precisă şi acoperirea largă de care aveţi nevoie pentru imagini de foarte înaltă rezoluţie pe întregul cadru.

Aşa arată viteza la 45,4 MP
Capturaţi momentul câştigător de trofee cu combinaţia esenţială între viteză, detaliu şi precizie. Viteze de fotografiere în serie de până la 9 fps, la rezoluţie completă. Focalizare automată extraordinară.

Dezvăluiţi acele secunde extrem de importante, cu combinaţia perfectă între putere şi rezistenţă. D850 înregistrează la 7 fps. Sau puteţi să înregistraţi la 9 fps când utilizaţi gripul opţional MB-D18, cu acumulatorul EN-EL18B (utilizat la D5) introdus. Obţineţi imagini cu rezoluţii complete, chiar şi atunci când fotografiaţi în RAW, iar acumulatorul de la D5 permite înregistrarea unui număr de 1840 de cadre cu o singură încărcare (în modul de declanşare cadru unic, conform standardelor CIPA). Un procesor AF dedicat asigură recunoaşterea foarte rapidă a subiectelor când fotografiaţi la un număr mare de cadre pe secundă: chiar şi subiectele mici care se mişcă rapid în lumină scăzută pot fi urmărite cu o precizie remarcabilă. Iar fanta de card dublă a aparatului foto vă permite să utilizaţi un card SD UHS-II şi un card XQD – cea mai rapidă combinaţie posibilă.

Aceasta este sensibilitatea la lumină, naunţă şi expresie
Dezvăluiţi detaliile din cele mai întunecate scene şi cele mai nedesluşite umbre. Cu un interval ISO de top la această clasă, de 64–25600, extensibil de la 32 până la 102400 (echivalent).

Bucuraţi-vă de o funcţionare practic fără zgomot la sensibilităţi ISO ridicate şi de o precizie remarcabilă, chiar şi atunci când fotografiaţi aproape pe întuneric. Sistemul rapid de procesare a imaginii EXPEED 5, preluat de la D5, asigură o calitate a imaginii de primă clasă pe intervalul ISO deosebit de larg. Sistemul sensibil de focalizare automată funcţionează cu o precizie foarte mare până la -3 EV pentru toate punctele de focalizare, iar în punctul central, la -4 EV (ISO 100, 20 °C). Senzorul RGB de 180K pixeli şi sistemul de recunoaştere a scenei avansat dau rezultate spectaculoase până la -3 EV.

Este munca dumneavoastră. În 45,4 milioane de pixeli de adevăr.
Performanţa înseamnă totul. Când combinaţi puterea imagistică de foarte înaltă rezoluţie cu flexibilitatea de a fotografia în orice mediu şi de a vă adapta la orice flux de lucru, vă faceţi remarcat.

Flexibilitate creativă. Vitalitate. Precizie. D850 nu este doar performant – acest aparat foto ridică perfecţiunea la un nivel cu totul nou. Obţineţi performanţa imaginilor fără compromis, indiferent dacă fotografiaţi în format RAW de dimensiune Mare, Medie sau Mică. De asemenea, atât aparatul foto, cât şi gripul opţional MB-D18 sunt prevăzute cu elemente extinse de etanşare împotriva intemperiilor: aveţi libertatea de a fotografia pe perioade mai lungi, oriunde. De asemenea, acesta este primul DSLR de până acum care oferă un mod focus-stacking în aparatul foto, pentru imagini excepţional de clare, cu o profunzime de câmp vastă.

Natură
Fiţi incomparabil. Cu rezoluţia, claritatea şi viteza care creează imagini unice, care inspiră admiraţie. Faceţi-i să viseze.

Fotografie sportivă comercială
Fiţi excepţional. Stăpâniţi arta mişcării, cu o combinaţie imparabilă între viteză, rezoluţie şi precizie.

Nunţi
Emoţii mari. Gesturi elegante. Pătrundeţi în nucleul de energie şi forţă al momentelor intime, cu controlul precis şi claritatea emoţionantă.

Modă

Provocaţi excepţiile. Refaceţi regulile. Când aveţi puterea imagistică de a merge dincolo de limite, cadrele obţinute nu vor fi doar impresionante. Vor fi emblematice.

Video
Emoţionaţi-i. Când lucraţi cu rezoluţii 4K/UHD pe întregul cadru şi nu trebuie să vă gândiţi la un factor de decupare, scenele înregistrate nu vor fi doar remarcabile. Vor fi cinematografice.

Conectivitate
Fotografiaţi mai mult. Aşteptaţi mai puţin. D850 va eficientiza fluxul de lucru, prin transferuri de date de mare viteză şi conectivitate fără fir.

Portul USB 3.0 al aparatului foto permite transferul de mare viteză al unor volume mari de date, ceea ce este ideal pentru fotografierea în mod conectat. Pentru a beneficia de o conexiune fără fir şi Ethernet extrem de rapidă, puteţi să împerecheaţi aparatul foto D850 cu transmiţătorul opţional WT-7A. Acest transmiţător fără fir vă permite să trimiteţi fişiere către un server FTP sau un computer, cu viteze de până la 866,7 Mbps. De asemenea, puteţi să încărcaţi rapid fişiere JPEG de înaltă calitate în fluxul personal de pe reţelele de socializare sau într-o galerie online sigură, prin intermediul aplicaţiei SnapBridge. O facilitate ideală, care vă permite să arătaţi unui client din orice parte a lumii cum evoluează o sesiune de fotografiere. De asemenea, aplicaţia SnapBridge simplifică marcarea cu geoetichete a imaginilor.

Compatibilitate cu SnapBridge
Funcţiile Bluetooth® şi Wi-Fi® încorporate în aparatul foto sunt disponibile numai când se utilizează SnapBridge.¹ ² Aplicaţia SnapBridge de la Nikon trebuie instalată pe un dispozitiv inteligent compatibil, înainte ca aplicaţia SnapBridge să poată fi utilizată cu acest aparat foto.

Utilizarea aplicaţiei SnapBridge
Cerinţe de siste Android 5.0 sau o versiune ulterioară iOS 8.4 sau o versiune ulterioară Un dispozitiv cu Bluetooth® 4.0 sau cu o versiune ulterioară¹.
Pentru informaţii despre compatibilitate şi pentru a descărca aplicaţia, vizitaţi pagina SnapBridge:

In cutie:
Nikon D850 DSLR Camera (Body Only)
EN-EL15a Rechargeable Lithium-Ion Battery
MH-25A Battery Charger for EN-EL15 Li-Ion Battery
UC-E22 USB 3.0 Cable
HDMI/USB Cable Clip
AN-DC18 Camera Strap
BF-1B Body Cap
DK-17F Fluorine-Coated Finder Eyepiece

Detalii

SKU
VBA520AE
EAN
8033737558362
Categorii
Greutate
2
Brand
Camere foto
Microfon Built-in
Da
Tip card
CFexpress, SD
Display
LCD 3.2"
Stabilizare
Nu
Montura
Nikon F
Rezolutie
45.7 Mpx
Tip Senzor
Full-Frame
Garantie (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.