Obiectiv Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM

Canon
9.594,00 Lei (TVA inclus)
TVA inclus | Livrare gratuita la comenzi peste 500 Lei.
Canon
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs 5175B005AA
Stoc furnizor
Solicita publicare produs in SICAP Ai gasit un pret mai bun?
Comenzi telefonice - 0786454622, L - V: 10:00 - 17:30

Descriere

Obiectiv Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM

Compatibil cu toate camerele EOS, inclusiv camerele mirrorless, cu utilizarea unui adaptor de montură EF-EOS M


EF-Mount Lens / Format Full Frame
Diafragma: f/2.8 până la f/22
Un element Super UD, Două elemente UD
Trei elemente asferice
Super Spectra și acoperirea cu fluor
Sistem de AF Ultrasonic
Weather-Sealed
Diafragmă cu 9 lamele rotunjite

Obiectivul cu zoom standard pentru profesionişti
Zoomul standard de calitate profesională oferă o calitate de excepţie a imaginii şi o deschidere mare a diafragmei de f/2,8 pe întreg intervalul de zoom. Acest obiectiv cu zoom din seria L este cunoscut în rândul fotografiilor profesionişti ca fiind alegerea sigură, graţie componentelor optice de precizie şi posibilităţii de utilizare în aproape orice mediu. Însoţitorul perfect al oricărei camere EOS full-frame.

EF 24-70mm f/2.8L II USM este un obiectiv excepţional pentru:

Fotografiere în condiţii de iluminare redusă cu camera în mână
Deschiderea constantă a diafragmei f/2,8 pe întreg interval de zoom al EF 24-70mm f/2.8L II USM conferă obiectivului performanţe ridicate în condiţii de iluminat redus, acesta putând profita la maxim de orice lumină ambiantă disponibilă. De asemenea, diafragma fixă vă oferă control optim asupra adâncimii câmpului. Noua diafragmă cu 9 lamele produce o deschidere circulară, care contribuie la obţinerea unor fundaluri neclare superbe cu efecte bokeh atractive. Acest lucru înseamnă că subiectul dvs. se poate evidenţia pe fundal, fără distrageri.

Următoarea generaţie de design optic
Dispunând de cele mai recente evoluţii în materie de design optic, EF 24-70mm f/2.8L II USM combină trei elemente asferice pentru a oferi cea mai ridicată calitate a imaginii posibilă pentru un obiectiv cu această distanţă focală. Reducerea semnificativă a aberaţiilor cromatice şi neclaritatea redusă a imaginii înseamnă mai puţin timp petrecut cu prelucrarea ulterioară şi o definiţie pe toată suprafaţa cadrului întâlnită de obicei numai la obiectivele fixe.

Ce este un element asferic?
Un element asferic este o componentă internă curbată liber din interiorul obiectivului care corectează distorsiunea cauzată de curbarea elementelor sferice ale obiectivului.
Aceste componente se găsesc numai în obiectivele de calitate profesională.
Aberaţia asferică produsă de un obiectiv standard poate fi evitată utilizând un obiectiv de o calitate mai înaltă cu elemente asferice suplimentare.
Obiectivul Canon EF 24-70 f/2.8L II USM are trei elemente asferice pentru a contracara separat fiecare aberaţie internă individuală, astfel încât imaginile să fie excepţional de clare.

Focalizare automată de precizie, cu control
Un motor ultrasonic tip inel pentru focalizarea automată înseamnă că puteţi focaliza rapid, silenţios şi cu precizie. De asemenea, oferă focalizare manuală permanentă care vă permite să menţineţi controlul. Acest lucru vă ajută să reglaţi focalizarea cu precizie pentru a vă asigura că este orientată exact acolo unde doriţi, pentru cel mai creativ control.
Calitatea constructivă a seriei L
Fiecare obiectiv din seria L este construit exclusiv cu cele mai bune tehnologii şi tehnici de producţie. Făcând parte din gama prestigioasă „Luxury”, aceste obiective reprezintă tot ce are Canon mai bun de oferit.

Obiectivul EF 24-70mm f/2.8L II USM este fabricat din materiale de cea mai înaltă calitate, de aceea este suficient de robust pentru utilizare profesională zilnică. Etanşarea la intemperii protejează împotriva prafului şi umezelii, în timp ce elementele faţă şi spate acoperite cu un strat din fluor sunt uşor de curăţat.

Ar trebui să fac upgrade de la EF 24-70mm f/2.8L USM?
Obiectivul EF 24-70mm f/2.8L II USM înlocuieşte EF 24-70mm f/2.8L USM, oferind un design optic complet nou.

Imagini clare, de la un colţ la celălalt
Au fost realizare reduceri ale aberaţiilor cromatice de-a lungul intervalului focal. Au fost realizate îmbunătăţiri în zona telefoto pentru a corecta distorsiunile generale, în timp ce distorsiunea negativă a fost redusă semnificativ în intervalul pentru prim planuri.

Structură mai robustă, mai durabilă şi operabilitate îmbunătăţită
EF 24-70mm f/2.8L II USM a făcut progrese semnificative în ceea ce priveşte durabilitatea, graţie structurii superioare şi rezistenţei îmbunătăţite la trepidaţii/şocuri ale obiectivului cilindric. Noua manetă de blocare a zoomului fixează poziţia maximă de zoom panoramic, prevenind deteriorarea în tranzit.

Protecţie ridicată la factorii de mediu
Pentru a rezista la cele mai dure condiţii, s-au depus toate eforturile pentru a concepe o soluţie care să prevină pătrunderea prafului şi a murdăriei în corpul obiectivului.

Manevrabilitate excelentă
Graţie elementului frontal nerotativ al acestui obiectiv, nu trebuie să reglaţi filtrul după schimbarea focalizării sau a zoomului când utilizaţi un filtru cu polarizare sau un suport de filtru.

Efect bokeh optimizat
Trecerea la o diafragmă cu 9 lamele asigură o deschidere mai circulară şi un efect bokeh mai uniform.

Detalii

SKU
5175B005AA
Brand
Obiective Foto-Video
Diafragma/Iris
f/2.8
Camere foto
Stabilizare
Nu
Montura
Canon EF
Tip lentila
Standard Zoom
Zoom/Prime
Obiective Zoom
Focalizare
Autofocus
Focala/Zoom
24-70mm
Garantie (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.

Produse recomandate