Obiectiv foto Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM

Canon
2.499,00 Lei (TVA inclus)
TVA inclus | Livrare gratuita la comenzi peste 500 Lei.
Canon
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs 1276C005AA
Disponibil: Precomanda
Solicita publicare produs in SICAP Ai gasit un pret mai bun?
Comenzi telefonice - 0786454622, L - V: 10:00 - 17:30

Descriere

Obiectiv foto Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM


EF-S 18-135mm F3.5-5.6 IS USM
EF-S Mount Lens/APS-C Format
28.8-216mm (35mm Equivalent)

Un obiectiv EF-S 18-135 mm grandangular cu zoom şi cu tehnologia revoluţionară Nano USM
Un obiectiv EF-S versatil care excelează atât în realizarea fotografiilor, cât şi a filmelor
Bucuraţi-vă de versatilitate superbă de la un obiectiv care va fi cu siguranţă piesa nelipsită din orice kit de fotograf, oferind performanţă calitativă pentru fotografii şi filmări, datorită noii tehnologii Nano USM. Focalizarea rapidă şi lină a obiectivului EF-S 18-135 mm f/3.5-5.6 IS USM asigură instantanee uluitoare, iar motorul silenţios permite realizarea unor filme cu o coloană sonoră nepoluată de sunetul de focalizare.

Peisaj
Fotografiaţi peisaje ameţitoare oriunde le găsiţi, de la răsărit şi până la apus. De la peisaje rurale cu dealuri şi marine şi până la puncte de atracţie din oraşe şi peisaje urbane.

Portret
Perfect pentru surprinderea expresiilor faciale de pe chipurile prietenilor şi membrilor familiei, ideal pentru nunţi, evenimente şi petreceri.

Călătorii
Fotografia de călătorie nu este rezervată doar celor care călătoresc în toată lumea, porniţi şi dvs. în explorare. Plimbările, zilele leneşe şi mini-vacanţe spontane, toate sunt amintiri care trebuie preţuite.

Sporturi în aer liber
Creaţi iluzia că vă aflaţi în centrul acţiunii. Surprindeţi fotografii cu serviciul de tenis perfect, goluri din poziţii imposibile şi entuziasmul la atingerea ultimei baze.
Obiectiv compact de înaltă performanţă pentru fotografii şi filme excepţionale
O alegere sigură pentru fotografii şi filme, obiectivul EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM are moduri IS dedicate, specifice fotografiilor, asigurându-se că obţineţi rezultate stabile. Tehnologia Nano USM asigură focalizarea rapidă, lină şi silenţioasă pentru filmare.
Designul compact şi cu greutate redusă îl face obiectivul perfect pentru călătorii fără compromisuri privind calitatea, oferindu-vă o reproducere excelentă a culorilor şi contrastului. Elementele de obiectiv UD şi asferice reduc aberaţiile cromatice în intervalul său extins de focalizare atât pentru filme cât şi pentru fotografii.
Tehnologia Nano USM - lină, rapidă şi silenţioasă

Nu pierdeţi niciun moment
Tehnologia Nano USM din obiectivul EF-S 18-135 mm f/3.5-5.6 IS USM vă permite să focalizaţi pe subiect cu o viteză excepţională. Combinată cu un interval focal versatil, aceasta vă permite să surprindeţi peisaje dramatice, portrete superbe şi scene cu acţiune rapidă.

Realizare uşoară a filmelor de calitate profesională
Tehnologia de focalizare Nano USM conferă un aspect natural filmelor, cu o focalizare automată excepţional de lină la urmărirea subiecţilor. Dar puteţi oricând prelua controlul cu inelul de focalizare manuală cu viteză mare de reacţie.

Aflaţi cum este posibilă tehnologia Nano USM
În interiorul unităţii Nano USM există un corp metalic elastic, un element ceramic sub tensiune şi o unitate de acţionare. Aplicarea şi reglarea tensiunii asupra elementului ceramic controlează direcţia şi viteza unităţii de acţionare. Rezultatul este un sistem de focalizare care vă oferă o focalizare lină şi control asupra vitezei.

Păstraţi-vă stabilitatea în mijlocul acţiunii
Realizaţi fotografii perfect clare mai uşor datorită stabilizatorului de imagini optic 4-stop. Acesta compensează tremurul camerei pentru rezultate de înaltă calitate în condiţii de iluminat redus sau la folosirea zoomului, iar modul dedicat de panoramare se activează automat când urmăriţi un subiect în mişcare.
Stabilizatorul dinamic de imagini asigură filmări stabile când filmaţi cu camera în mână, la zoom complet sau când vă deplasaţi.

Versatilitate incredibilă în întregul interval focal
EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM surprinde comod o gamă diferită de subiecţi datorită intervalului focal larg. La cea mai scurtă lungime focală, puteţi surprinde peisaje vaste. La cealaltă extremitate, vă puteţi apropia de acţiune cu funcţia de teleobiectiv şi focalizarea automată la viteză mare. Stabilizatorul optic de imagini 4-stop menţine claritatea şi stabilitatea imaginilor la zoom maxim, în lumină slabă sau pentru filmări.

Apropiaţi-vă de detalii cu EF-S 18-135 mm f/3.5-5.6 IS USM
Realizarea de filme de calitate profesională este mai simplă cu noul Power Zoom Adapter PZ-E1
Noul Power Zoom Adapter se ataşează fără efort la contactele electrice de sub obiectivul EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM , permiţând controlul zoomului cu o manetă simplă (sau prin Wi-Fi la folosirea cu un corp de cameră EOS compatibil), asigurând un control consecvent precis şi lin asupra zoomului, pentru filme cu aspect profesional.
Simplu de utilizat şi uşor, este accesoriul perfect pentru realizarea de filme de calitate profesională oriunde aţi fi; urmăriţi acţiunea, filmaţi în stil de documentar sau folosiţi zoomul pentru un efect creativ.

Menţineţi distanţa fără a pierde nimic din acţiune
Adăugând Power Zoom Adapter PZ-E1 versatilitatea obiectivului EF-S 18-135 mm f/3.5-5.6 IS USM creşte şi mai mult, permiţându-vă să controlaţi zoomul de la distanţă.
Folosiţi obiectivul EF-S 18-135 mm f/3.5-5.6 IS USM şi Power Zoom Adapter PZ-E1 cu un corp de cameră EOS Wi-Fi şi veţi putea controla zoomul prin wireless folosind un dispozitiv inteligent şi aplicaţia Canon Camera Connect.**

In cutie:
Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM Lens
E-67 II 67mm Lens Cap
Lens Dust Cap E (Rear)

Detalii

SKU
1276C005AA
Greutate
1
Brand
Obiective Foto-Video
Diafragma/Iris
f/3.5-5.6
Camere foto
Stabilizare
Da
Montura
Canon EF-S
Tip lentila
Standard Zoom
Zoom/Prime
Obiective Zoom
Focalizare
Autofocus
Focala/Zoom
18-135mm
Garantie (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.

Produse recomandate