Obiectiv foto Nikon 24-70mm f/2.8E ED VR AF-S NIKKOR

Nikon
9.799,00 Lei (TVA inclus)
TVA inclus | Livrare gratuita la comenzi peste 500 Lei.
Nikon
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs JAA824DA
EAN 8033737555378
Disponibil: Precomanda
Solicita publicare produs in SICAP Ai gasit un pret mai bun?
Comenzi telefonice - 0786454622, L - V: 10:00 - 17:30

Descriere

Obiectiv foto Nikon 24-70mm f/2.8E ED VR AF-S NIKKOR


FX 24-70mm f/2.8E ED VR AF-S - Nikon

F-Mount / Format FX
Intervalul diafragmei: f / 2.8 până la f / 22
Elementele ASP / ED, AS, ED și HRI
Nano Crystal & Suprafețe super integrate
Elemente front și spate acoperite cu fluor
Sistem de AF cu motor silențios
VR Stabilizarea imaginii
Diafragma cu mechanism electromagnetic
Diafragma cu 9 lamele rotunjite

Privire generală
Mai rapid. Mai puternic. Mai stabil ca oricând. Oferind o calitate de top a imaginii, AF-S NIKKOR 24–70mm f/2.8E ED VR răspunde cu o integritate excepţională cerinţelor utilizării profesionale.Adăugarea puternicului sistem de reducere a vibraţiilor (VR) de la Nikon şi designul optic complet nou înviorează acest instrument de nădejde, care este cel mai utilizat obiectiv profesional din gama NIKKOR.
Tehnologia VR oferă un impresionant avantaj de patru stopuri, minimizând cu eficacitate efectul de estompare care poate fi cauzat de tremuratul aparatului foto. Motorul SWM (Silent Wave Motor) exclusiv de la Nikon oferă o funcţionare mai rapidă a sistemului AF.
Pe lângă construcţia mai rezistentă, un strat de acoperire cu fluor, aplicat pe elementele frontal şi posterior ale obiectivului respinge în mod activ apa, praful şi murdăria.

Descriere
Mai rapid. Mai puternic. Mai stabil ca oricând. Oferind o calitate de top a imaginii, Obiectivul AF-S NIKKOR 24–70mm f/2.8E ED VR răspunde cu o integritate excepţională cerinţelor utilizării profesionale.Adăugarea puternicului sistem de reducere a vibraţiilor (VR) de la Nikon şi designul optic complet nou înviorează acest instrument de nădejde, care este cel mai utilizat obiectiv profesional din gama NIKKOR.

Tehnologia VR oferă un impresionant avantaj de patru stopuri, minimizând cu eficacitate efectul de estompare care poate fi cauzat de tremuratul aparatului foto. Motorul SWM (Silent Wave Motor) exclusiv de la Nikon oferă o funcţionare mai rapidă a sistemului AF. Pe lângă construcţia mai rezistentă, un strat de acoperire cu fluor, aplicat pe elementele frontal şi posterior ale obiectivului foto respinge în mod activ apa, praful şi murdăria. Zoom standard profesional f/2.8: distanţă focală de 24–70 mm (echivalent format DX: 36–105 mm).
Zoomul recomandat pentru orice situaţie de fotografiere, de la unghi larg, până la telefotografie medie.Diafragmă luminoasă f/2.8: permite obţinerea unor performanţe excepţionale în lumină scăzută şi asigură expuneri consecvente pe întreaga plajă de zoom.
Sistem de reducere a vibraţiilor (VR): minimizează efectele tremuratului aparatului foto, permiţându-vă să fotografiaţi la timpi de expunere cu până la patru stopuri mai lungi. ¹
Performanţe excelente: acest obiectiv produce imagini cu niveluri remarcabile de claritate şi contrast pe întregul cadru. Designul optic contracarează cu eficacitate denaturarea culorilor şi aberaţia cromatică şi controlează distorsiunile pe întreaga plajă de zoom.
Construcţie optică avansată: include un element asferic din sticlă ED (dispersie foarte scăzută) proiectat recent, precum şi trei elemente asferice, două elemente din sticlă ED şi un element HRI (indice mare de refracţie).
Acoperire cu nanocristale: reduce formele dublate şi petele luminoase, pentru o claritate mai bună a imaginii.
Diafragmă electromagnetică: asigură expuneri consecvente, mai precise, în timpul fotografierii în serii de mare viteză.

Motor SWM (Silent Wave Motor): performanţă de focalizare automată ultra-rapidă şi ultra-silenţioasă, cu posibilitate de preluare manuală a controlului.
Robust şi fiabil: construcţie solidă, rezistentă, destinată unui regim intensiv şi pretenţios de utilizare profesională.

Acoperire cu fluor: respinge efectiv apa, praful şi murdăria, fără a compromite calitatea imaginii. Acoperirea este aplicată pe sticla de protecţie de pe elementele frontal şi posterior ale obiectivului foto DSLR, unde facilitează, de asemenea, curăţarea sticlei fără ca suprafaţa să se deterioreze.
Accesorii incluse: parasolar detaşabil cu siguranţă de blocare şi husă flexibilă.
¹ În mod Normal, conform standardului CIPA.

In cutie:
Nikon AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8E ED VR Lens
82mm FRONT LENS CAP
LF-4 Rear Lens Cap
HB-74 Bayonet Lens Hood
CL-M3 Lens Case (Black)

Detalii

SKU
JAA824DA
EAN
8033737555378
Greutate
2
Brand
Obiective Foto-Video
Diafragma/Iris
f/2.8
Camere foto
Stabilizare
Da
Montura
Nikon F
Tip lentila
Standard Zoom
Zoom/Prime
Obiective Zoom
Focalizare
Autofocus
Focala/Zoom
24-70mm
Garantie (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.

Produse recomandate