Obiectiv foto Sony Distagon T* FE 35mm f/1.4 ZA

Sony
7.699,00 Lei (Reducere 28%)
5.499,00 Lei (TVA inclus)
TVA inclus | Livrare gratuita la comenzi peste 500 Lei.
Sony
Cod produs SEL-35F14Z
EAN 4548736001961
Contactati-ne pentru termenul de livrare!
Solicita publicare produs in SICAP Ai gasit un pret mai bun?
Comenzi telefonice - 0786454622, L - V: 10:00 - 17:30

Descriere

Obiectiv foto Sony Distagon T* FE 35mm f/1.4 ZA


E-mount Lens / Full-Frame Format
Diafragmă: f / 1,4 până la 16
Un element AA și trei asferice
Zeiss T * Acoperire anti-reflex
Direct Drive Super Sonic Wave Motor
Comutator AF / MF; Focus intern
Inel fizic pentru diafragma, Switch pentru de-click
Construcție rezistentă la praf și la umiditate
Diafragmă cu noua lamele rotunjite

Obiectiv ZEISS Distagon luminos, panoramic, de cadru întreg
Pe lângă faptul că este o alegere excelentă pentru instantanee şi peisaje, acest obiectiv luminos de cadru întreg ZEISS Distagon F1,4 de 35 mm facilitează fotografierea cu camera în mână în interior la lumină redusă, precum şi fotografierea scenelor nocturne. Adâncimea redusă a câmpului, la diafragme mai mari şi diafragma circulară cu 9 lame facilitează obţinerea unui efect bokeh uniform pentru portrete sau instantanee de nuntă. Există un întreg spectru de imagini pe care le poate crea doar o diafragmă mare F1,4. Datorită distanţei focale minime de 30 cm este utilă pentru fotografierea imaginilor cu flori şi a obiectelor similare.

Imagine clară şi precisă pe întreaga imagine
Tehnologia de precizie AA (cu lentile asferice avansate) de la Sony şi stratul protector ZEISS T* contribuie la o performanţă optică excelentă, asigurând o rezoluţie excepţională pe întreaga suprafaţă a imaginii.
Pentru fotografiere la lumină scăzută şi efect bokeh natural
Diafragma cu deschidere maximă F1,4 capturează imagini clare la lumină scăzută. Aceasta, împreună cu diafragma circulară cu 9 lame, sporeşte capacitatea acestui obiectiv pentru obţinerea unui efect „bokeh” de o frumuseţe uimitoare în fundal.

DDSSM pentru focalizare rapidă şi silenţioasă şi pentru precizie
DDSSM (Direct Drive SSM) poziţionează cu precizie şi silenţios grupul greu de focalizare de cadru întreg pentru focalizare optimă chiar şi în cea mai redusă adâncime a câmpului obiectivului. Ideal pentru filme şi fotografii.
Optimizat pentru filme şi fotografii
Se poate ACTIVA un inel pentru controlul diafragmei cu clicuri care pot fi activate pentru răspuns tactil atunci când fotografiaţi, sau DEZACTIVA pentru o funcţionare lină şi silenţioasă atunci când filmaţi.

Caracteristici
Imagine clară şi precisă pe întreaga imagine
Trei elemente asferice, inclusiv un element de precizie AA (asferic avansat) de la Sony, combinate într-o cale optică de înalt nivel tehnologic, pentru compensarea eficientă a aberaţiilor şi pentru a obţine o claritate excepţională pe întreaga imagine. Această claritate este menţinută chiar şi la diafragma maximă, iar astfel performanţa optică este constantă la toate setările de expunere.

Pentru fotografiere la lumină scăzută şi efect bokeh natural
Diafragma maximă F1,4 a acestui obiectiv facilitează capturarea de imagini clare la lumină scăzută, chiar şi atunci când fotografiaţi cu camera în mână. Designul diafragmei circulare cu 9 lame îmbunătăţeşte capacitatea de obţinere a unui uimitor efect bokeh de fundal atunci când se doreşte acest lucru. Imaginile cu un efect bokeh natural pot evidenţia subiecţii în imaginile cu un impact dimensional profund.

Culori şi contrast uimitoare
Obiectivele ZEISS sunt renumite pentru reproducerea excepţională a culorilor şi contrastului. Stratul ZEISS T* este un factor important, care contribuie eficient la suprimarea reflexiilor false care pot degrada calitatea de ansamblu a imaginii. Lumina difuză şi reflexiile parazite sunt reduse pentru a îmbunătăţi culorile şi contrastul, oferind imaginii un aspect tridimensional intens.

Optimizat pentru filme şi fotografii
Acest obiectiv este conceput atât pentru filmare, cât şi pentru fotografiere. Inelul pentru controlul diafragmei de pe obiectiv cu comutare prin clicuri poate fi ACTIVAT, pentru un răspuns tactil atunci când fotografiaţi, sau DEZACTIVAT, pentru o funcţionare lină şi silenţioasă când filmaţi. De asemenea, acesta oferă o deplasare minimă a unghiului la schimbarea focalizării, o calitate esenţială pentru filmare.

Fiabilitate ridicată în condiţii dificile
Obiectivul are un design rezistent la praf şi umezeală care asigură o funcţionare fiabilă pentru utilizare profesională în condiţii dificile.
DDSSM asigură o focalizare silenţioasă, viteză şi precizie
Este utilizat un nou sistem DDSSM (Direct Drive SSM), pentru poziţionarea de precizie a grupului cu focalizare ridicată, necesară pentru formatul Full Frame, care permite o focalizare precisă chiar şi la o adâncime redusă a câmpului. Sistemul de acţionare DDSSM este şi extrem de silenţios, cea ce îl face ideal pentru înregistrarea de filme în care focalizarea se schimbă constant în timpul filmării scenei.

In cutie:
Parasolar pentru obiectiv (ALC-SH137: în formă de petală, de tip baionetă)
Capac faţă pentru obiectiv
Capac spate pentru obiectiv
Husă
Placeholder

Detalii

SKU
SEL-35F14Z
EAN
4548736001961
Greutate
2
Brand
Obiective Foto-Video
Diafragma/Iris
f/1.4
Camere foto
Stabilizare
Nu
Montura
Sony E
Tip lentila
Wide
Zoom/Prime
Obiective Prime
Focalizare
Autofocus
Focala/Zoom
35mm
Garantie (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.

Produse recomandate