Obiectiv foto Sony FE 50mm f/2.8 Macro

Sony
2.899,00 Lei (TVA inclus)
TVA inclus | Livrare gratuita la comenzi peste 500 Lei.
Sony
Cod produs SEL-50M28
EAN 4548736043954
Disponibil: La Comanda
Solicita publicare produs in SICAP Ai gasit un pret mai bun?
Comenzi telefonice - 0786454622, L - V: 10:00 - 17:30

Descriere

Obiectiv foto Sony FE 50mm f/2.8 Macro


E-mount Lens / Full-Frame Format
Diafragma: f / 2.8 până la f / 16
Raport de mărire 1: 1
Un element ED și un element asferic
Buton Focus Hold și Limitator al razei de focalizare
Distanța minimă de focalizare: 16cm
Construcție rezistentă la praf și la umiditate
Diafragmă cu 7 lamele


Un mod de fotografiere macro pentru utilizare zilnică
Obiectiv „normal” cu distanţă focală fixă şi funcţie macro de 50 mm, pentru senzori de cadru întreg, este versatil, fiind ideal pentru fotografiere zilnică, precum şi pentru capturarea unor imagini macro impresionante cu raport 1:1. Vă puteţi apropia până la 16 cm de subiect, iar unghiul de vizualizare normal vă permite să includeţi elemente de fundal, pentru şi mai multă libertate şi creativitate. Comenzile şi modul de funcţionare sunt optimizate pentru o fotografiere simplă şi eficientă în prim-plan.

Obţineţi fotografii macro spectaculoase
Focalizaţi chiar şi la 16 centimetri de subiect, cu capacitatea de fotografiere macro cu raport 1:1. Surprindeţi subiecţii fără a trebui să îndepărtaţi camera pentru a găsi distanţa ideală. Un obiectiv de excepţie pentru fotografiere zilnică.

Claritate şi bokeh excelente în întreaga imagine
Elementul de sticlă ED minimizează aberaţia cromatică pentru o claritate excepţională dintr-un colţ în altul, în timp ce diafragmă circulară contribuie la un efect bokeh fin şi natural.

Design uşor şi compact
Diametrul maxim de 70,8 mm şi lungimea maximă de 71 mm, la o greutate totală de 236 de grame, oferă o mobilitatea ieşită din comun şi permite manevrarea cât se poate de simplă. Potrivirea perfectă pentru aparatele compacte din seria α.

Pentru instantanee, dar şi pentru imagini macro
Ideal pentru scene şi portrete, dar şi pentru fotografii macro. Curbura câmpului şi celelalte aberaţii optice sunt corectate printr-un element asferic, ceea ce menţine calitatea de top a imaginii de la centrul imaginii până la margini.

Caracteristici

Obţineţi fotografii macro spectaculoase
Având la dispoziţie o distanţă minimă de focalizare de 16 centimetri, vă puteţi apropia suficient de mult pentru a obţine cadre impunătoare, ca în realitate. Nu mai este aşa multă nevoie să deplasaţi camera cu totul pentru a găsi o distanţă de fotografiere utilă, prin urmare este uşor să fotografiaţi subiecte de pe
masă fără a trebuie să vă ridicaţi şi să daţi ocol mesei. Acesta este un obiectiv extrem de util pentru situaţii cotidiene.

Claritate şi bokeh excelente în întreaga imagine
Designul optic de înaltă performanţă care include un element de sticlă ED minimizează aberaţia cromatică, chiar şi la fotografierea de aproape, contribuind la o claritate remarcabilă pe toată suprafaţa. Până şi fundalurile estompate sunt frumoase, datorită mecanismului cu diafragmă circulară, care contribuie la producerea unui bokeh fin şi natural, care poate scoate în evidenţă subiectul fotografiei.

Design uşor şi compact
Diametru max. de 70,8 mm şi lungime maximă de 71 mm, cu o greutate totală de numai 236 grame (8,4 oz) pentru mobilitate remarcabilă şi manevrare simplă. Aceste obiectiv se potriveşte perfect cu modelele compacte din seria α, fiind alegerea ideală pentru utilizare zilnică.

Pentru instantanee, dar şi pentru imagini macro
Datorită distanţei sale focale „normale”, de 50 mm, obiectivul este ideal atât pentru fotografierea de scene şi portrete, cât şi pentru subiecţi aflaţi în prim-plan. Un element asferic compensează cu atenţie curbura câmpului, asigurând o calitate superbă a imaginii din centru şi până în margini.

Control vast pentru fotografiere macro simplă
Poate fi folosit un comutator pentru modul de focalizare pentru a comuta rapid între focalizarea manuală şi cea automată, adaptându-vă astfel uşor la orice oportunitate de fotografiere macro imediat ce apare. Limitatorul pentru intervalul de focalizare reglează intervalul de focalizare a obiectivului pentru ca focalizarea automată să funcţioneze cu cea mai mare viteză posibil, iar butonul de menţinere a focalizării fixează focalizarea oriunde este apăsat pentru a asigura o fotografiere controlată şi stabilă.

Scări pentru factor de mărire şi distanţă
Scările pentru factor de mărire şi distanţă vă oferă un confort sporit datorită indicatoarelor numerice precise, care pot fi de un real ajutor în obţinerea factorului de mărire şi a focalizării dorite pentru macrofotografie.

Fiabil în condiţii dificile
Un design etanş rezistent la praf şi umiditate3 asigură protecţie suplimentară şi asigură funcţionarea fiabilă în medii dificile. Fotografiaţi cu încredere în condiţii de ploaie uşoară sau vânt.

In cutie:
Capac faţă pentru obiectiv: ALC-F55S
Capac spate pentru obiectiv: ALC-R1EM
Placeholder

Obiectiv foto Sony FE 50mm f/2.8 Macro

Detalii

SKU
SEL-50M28
EAN
4548736043954
Greutate
1
Brand
Obiective Foto-Video
Diafragma/Iris
f/2.8
Camere foto
Stabilizare
Nu
Montura
Sony E
Tip lentila
Standard
Zoom/Prime
Obiective Prime
Focalizare
Autofocus
Focala/Zoom
50mm
Garantie (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.

Produse recomandate