Obiectiv foto Sony Sonnar T* FE 35mm f/2.8 ZA

Sony
3.299,00 Lei (TVA inclus)
TVA inclus | Livrare gratuita la comenzi peste 500 Lei.
Sony
Cod produs SEL-35F28Z
EAN 4905524934731
Contactati-ne pentru termenul de livrare!
Solicita publicare produs in SICAP Ai gasit un pret mai bun?
Comenzi telefonice - 0786454622, L - V: 10:00 - 17:30

Descriere

Obiectiv foto Sony Sonnar T* FE 35mm f/2.8 ZA


E-mount / Full-Frame Format
Intervalul diafragmei: f / 2.8 până la f / 22
Trei elemente asferice Double-Sided
Zeiss T* Anti-Reflective Coating
Motor AF liniar; Focus intern
Distanța minimă de focalizare: 35 cm
Construcția rezistentă la praf și la umiditate
Diafragmă cu 7 lamele


Calitate şi portabilitate superangulară ZEISS
Acest superb obiectiv superangular cu distanţă de focalizare fixă rămâne fidel conceptului original Sonnar®, cu o luminoasă diafragmă maximă F2,8. Soluţia perfectă pentru corpuri Full Frame din seria α7, cu performanţe optice de excepţie pe o distanţă focală flexibilă, de 35 mm, acest obiectiv ZEISS oferă un nivel superior al contrastului şi rezoluţiei pe întreaga suprafaţă a imaginii.

Performanţă perfectă pentru seria α7
Dimensiunile reduse, distanţa focală flexibilă de 35 mm şi performanţa excepţională a acestui obiectiv ZEISS Sonnar® T* fac ca acesta să fie obiectivul ideal pentru corpurile compacte în format Full Frame de 35 mm, cu montură E.

Rezoluţie ZEISS pe întreaga suprafaţă a imaginii
Trei elemente asferice duble controlează în mod eficient aberaţia sferică, în timp ce stratul protector ZEISS T* reduce petele albe şi reflexiile parazite pentru culori şi contrast de excepţie.

Efect bokeh superb şi performanţă la lumină scăzută
Noul design al grupului de obiective de focalizare atinge o diafragmă maximă F2,8 mai mare într-un obiectiv compact, iar designul circular al diafragmei asigură un efect bokeh splendid pentru fundaluri defocalizate uniform

Fotografiaţi cu încredere oriunde
Designul rezistent la praf şi umezeală înseamnă că obiectivul va funcţiona continuu şi fiabil într-o gamă largă de condiţii şi medii dificile.

Caracteristici
Performanţă perfectă pentru Sony seria α7
Manevrabilitatea şi comoditatea oferite de acest obiectiv compact de 35 mm sunt accentuate de un mecanism intern de focalizare ce îşi păstrează lungimea constantă în timpul focalizării. Designul uşor îmbunătăţeşte şi mai mult portabilitatea şi manevrabilitatea. Toate acestea, împreună cu rezoluţia şi contrastul ZEISS fac ca acesta să fie obiectivul ideal pentru corpuri Full Frame din seria α7.

Rezoluţie ZEISS pe întreaga suprafaţă a imaginii
Rezoluţia şi contrastul de excepţie sunt funcţiile cheie ale acestui obiectiv. Cele trei elemente asferice duble controlează în mod eficient aberaţia sferică, în timp ce aplicarea extinsă a stratului protector ZEISS T* nu numai că reduce petele albe şi reflexiile parazite pentru reproducerea naturală a culorilor, ci este esenţial pentru obţinerea unui contrast impresionant.

Efect bokeh superb şi performanţă la lumină scăzută
O diafragmă maximă de F2,8 facilitează fotografierea într-o gamă largă de condiţii de iluminare, cu o calitate constantă a imaginii la toate deschiderile diafragmei. Obiectivele luminoase sunt adesea mari, dar un nou design al grupului de obiective de focalizare permite o diafragmă maximă mare într-un obiectiv compact. Designul circular al diafragmei contribuie la un splendid efect bokeh, pentru fundaluri defocalizate uniform.

Culori şi contrast de excepţie
Stratul ZEISS T* este un factor important, care contribuie eficient la suprimarea reflexiilor false care pot degrada calitatea de ansamblu a imaginii. Lumina difuză şi reflexiile parazite sunt reduse pentru a îmbunătăţi culorile şi contrastul, oferind imaginii un aspect tridimensional intens.

Diafragmă circulară cu 7-lamele
Cu diafragma circulară cu 7 lame este posibilă defocalizarea mai lină şi mai naturală a imaginilor. Folosiţi creativ estomparea artistică sau efectul „bokeh” şi controlul mai bun asupra adâncimii câmpului.

Fotografiaţi cu încredere oriunde
Unele dintre cele mai interesante imagini sunt capturate în medii dificile. Datorită designului rezistent la praf şi umezeală, obiectivul va obţine performanţe bune în condiţii moderate de praf şi umezeală, astfel încât să puteţi fotografia cu încredere oriunde veţi găsi aceste superbe cadre.

Parasolarul special inclus se potriveşte cu forma compactă a obiectivului
Parasolarul inclus ALC-SH129 este de tip capac. Acest design se potriveşte perfect cu montura compactă a obiectivului, contribuind atât la portabilitate cât şi la protecţie. Parasolarul este prevăzut cu un filet pentru filtru, permiţând montarea de filtre de 40,5 mm în timpul utilizării parasolarului.

In cutie:
Parasolar pentru obiectiv (ALC-SH129: de tip capac)
Capac faţă pentru obiectiv
Capac spate pentru obiectiv
Placeholder

Sony Sonnar T* FE 35mm f/2.8 ZA

Detalii

SKU
SEL-35F28Z
EAN
4905524934731
Greutate
1
Brand
Obiective Foto-Video
Diafragma/Iris
f/2.8
Camere foto
Stabilizare
Nu
Montura
Sony E
Tip lentila
Wide
Zoom/Prime
Obiective Prime
Focalizare
Autofocus
Focala/Zoom
35mm
Garantie (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.

Produse recomandate