Obiectiv foto Sony Sonnar T* FE 55mm f/1.8 ZA

Sony
3.999,00 Lei (TVA inclus)
TVA inclus | Livrare gratuita la comenzi peste 500 Lei.
Sony
Cod produs SEL-55F18Z
EAN 4905524934762
Disponibil: La Comanda
Solicita publicare produs in SICAP Ai gasit un pret mai bun?
Comenzi telefonice - 0786454622, L - V: 10:00 - 17:30

Descriere

Obiectiv foto Sony Sonnar T* FE 55mm f/1.8 ZA


E-mount Lens / Full-Frame Format
Diafragmă: f / 1,8 până la f / 22
Trei elemente asferice
Zeiss T* Anti-Reflective Coating
Motor AF liniar; Focus intern
Distanța minimă de focalizare: 50cm
Construcția rezistentă la praf și la umiditate
Diafragmă cu 9 lamele


Viteză şi calitate superioară cu cadru întreg
Acest obiectiv standard cu distanţă focală fixă de 55 mm şi diafragmă maximă mare F1,8 oferă un contrast şi o rezoluţie ZEISS Sonnar® de excepţie, pentru corpuri de cadru întreg cu montură E. De asemenea, poate crea un splendid efect bokeh. Diafragma maximă mare şi luminoasă vă permite să fotografiaţi cu camera în mână în condiţii de lumină scăzută, obţinând o claritate excepţională.

Diafragmă F1,8 rapidă pentru un control creativ extins
Contrastul şi claritatea de renume ZEISS scot în evidenţă tot ce e mai bun la corpurile de cadru întreg cu montură E, iar cu diafragma maximă F1,8 puteţi crea un efect de fundal bokeh frumos atunci când doriţi.

Sony şi ZEISS fac echipă pentru imagini mai bune
Tehnologia de la ZEISS şi Sony într-un design optic de precizie cu stratul protector T* reduce orice formă de aberaţii, obţinând în acelaşi timp imagini panoramice clare şi cu contrast.

Efectul bokeh natural accentuează profunzimea şi dimensiunile
Designul optic de vârf şi diafragma circulară cu 9 lame contribuie la obţinerea unui efect bokeh uniform superb, cu zone evidenţiate natural pentru imagini profunde, tridimensionale.

Fotografiaţi cu încredere oriunde
Designul rezistent la praf şi umezeală înseamnă că obiectivul va funcţiona continuu şi fiabil într-o gamă largă de condiţii şi medii dificile.

Caracteristici
Diafragmă F1,8 rapidă pentru un control creativ extins
Contrastul şi rezoluţia de renume ZEISS scot în evidenţă tot ce e mai bun la senzorii de imagine, cum sunt cei ai seriei α7 de la Sony, iar diafragma maximă mare F1,8 produce un superb efect bokeh Full Frame. Puteţi, de asemenea, să închideţi diafragma pentru o profunzime extinsă a câmpului. Un obiectiv luminos ca acesta reprezintă un avantaj atunci când fotografiaţi la lumină scăzută.
Efectul bokeh natural accentuează profunzimea şi dimensiunile
Diafragma circulară cu 9 lame lucrează împreună cu elementele optice de vârf ale acestui obiectiv, pentru a crea un efect bokeh incredibil de uniform în zonele nefocalizate din fundal atunci când doriţi, pentru zone evidenţiate cu aspect natural care nu vă vor distrage atenţia de la subiectul şi detaliile importante din prim-plan.

Sony şi ZEISS fac echipă pentru imagini mai bune
Tehnologia avansată de la ZEISS şi Sony se combină într-un design optic de precizie cu trei elemente asferice, din care două duble, care reduc în mod eficient toate formele de aberaţie obţinând în acelaşi timp o claritate şi un contrast de excepţie pe întreaga imagine. Stratul protector ZEISS T* suprimă reflexiile interne, pentru un contrast sublim de la zonele accentuate la nuanţele profunde de negru.

Fotografiaţi cu încredere oriunde
Unele dintre cele mai interesante imagini sunt capturate în medii dificile. Datorită designului rezistent la praf şi umezeală, obiectivul va obţine performanţe bune în condiţii moderate de praf şi umezeală, astfel încât să puteţi fotografia cu încredere oriunde veţi găsi aceste superbe cadre.

Culori şi contrast de excepţie
Stratul ZEISS T* este un factor important, care contribuie eficient la suprimarea reflexiilor false care pot degrada calitatea de ansamblu a imaginii. Lumina difuză şi reflexiile parazite sunt reduse pentru a îmbunătăţi culorile şi contrastul, oferind imaginii un aspect tridimensional intens.

In cutie:
Parasolar pentru obiectiv (ALC-SH131: în formă de petală, de tip baionetă)
Capac faţă pentru obiectiv
Capac spate pentru obiectiv
Husă
Placeholder

Obiectiv foto Sony Sonnar T* FE 55mm f/1.8 ZA

Detalii

SKU
SEL-55F18Z
EAN
4905524934762
Greutate
1
Brand
Obiective Foto-Video
Diafragma/Iris
f/1.8
Camere foto
Stabilizare
Nu
Montura
Sony E
Tip lentila
Standard
Zoom/Prime
Obiective Prime
Focalizare
Autofocus
Focala/Zoom
55mm
Garantie (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.

Produse recomandate